Galaxy S2 Wi Fi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

antygen2

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Wi Fi sorunu
Birkaç aydır var aslında bu sorun. Cihaz uzun süre bağlı kalamıyor sanırım. sağ üstte wi-fi işareti var bağlı güzüküyor ama internette işlem yapılmıyor. Örneğin bi siteden video izlerken ilk bikaç saniye doluyor. Sonra bağlantı kesilmiş gibi video yüklenmiyor. ama aslında yukarda yine wi-fi işareti var. bu sadece videolarda değil. Sitelerde sayfalar arası geçiş yaparken bazen wi-fi kapatıp açmak gerekiyor. android 2.3.6 de vardı bu sorun. 4.0.3 ü bekledim. Kiesden güncelleme yapınca geçer heralde diye düşündüm ama bi fark yok.
Stock rom kullanıyorum.

Modem inca im-300nx. şifremele türü wpa

yardımlarınız için teşekkürler..

hotlock

hotlock

Üye
farklı bir modem de denedin mi ?

aşikar53

aşikar53

Üye
bende de bu sorun var
Bence islem olmayinca otamatik kesiliyor
Yani bilincli yapilmis ihtiyac oldugu zaman aciliyor ama soyle bir sorun var mesala bir sayfa acarken ilk seferde baglanti yok diyor o arada baglaniyor vifi ama yeniden yuklemek gerekiyor iki islem yapiyorsun akla bu soru geliyor madem otamatik neden boyle oluyor yada otamatik degilde sorun lu da olabilir bilgi sahibi arkadaslar yorumlarinizi bekliyoruz tesekkurler

antygen2

Üye
    Konu Sahibi
başka bi modemle denemedim. en kısa zamanda bi denerim bakalım..

klongs

klongs

Üye
ics modemi kotu baska bir modem dene

mancukya

Üye
Ayarlar, kablosuz ag ayarlari, wifi ayarlari sonrasinda ayar tusu (Kare seklinde olan normalde) gelismis secin Wifi uyku ilkesine girip hic bir zaman secin.
Bu durumda wifi sürekli kesilip baglanmaz, sarj olarak pek etkisini görmedim mutlaka günlük 100 % 2 ila en fazla 5 arasi etkiler onuda bazi Romlarda 3g internet kullanmiyorsaniz kapatarak fazlasiyla telafi edersiniz yani 2g sebeke kullanmayi.
Bu yazdiklarim cihaz yada duruma göre degisebilir sizlerin sorunlarida cihazda wifi konusunda bir hata yada sorun olmasi yada modem ile alakali bir sorun olabilir.
Ayrica Wifi kanallarinda 10 üzeri kanal seciliyse bazi Android teller yada Romlar bulmuyor yada bazen özel ayar istiyor.

antygen2

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar, kablosuz ag ayarlari, wifi ayarlari sonrasinda ayar tusu (Kare seklinde olan normalde) gelismis secin Wifi uyku ilkesine girip hic bir zaman secin.
Bu durumda wifi sürekli kesilip baglanmaz, sarj olarak pek etkisini görmedim mutlaka günlük 100 % 2 ila en fazla 5 arasi etkiler onuda bazi Romlarda 3g internet kullanmiyorsaniz kapatarak fazlasiyla telafi edersiniz yani 2g sebeke kullanmayi.
Bu yazdiklarim cihaz yada duruma göre degisebilir sizlerin sorunlarida cihazda wifi konusunda bir hata yada sorun olmasi yada modem ile alakali bir sorun olabilir.
Ayrica Wifi kanallarinda 10 üzeri kanal seciliyse bazi Android teller yada Romlar bulmuyor yada bazen özel ayar istiyor.

anlattığın sanırım 2.3.x versyonlara göre bende 4.0.3 var bulamadım dediğin yerleri. wi-fi ayarlarına girdim, gelişmiş'e girdim. ağ bildirimi(açık ağ olduğunda bildirme) uykudayken wi-fi ı açık tut (bunda 3 seçenek var; her zaman, sadece fişe takıldığında, asla) wi-fi frekans bandı(çalışma frekansı aralığını belirleyin) gibi 3 seçenek çıktı. ama bunlarla bi ilgisi yok sanırım ?

mancukya

Üye
Gerekli aciklamayi yaptim arkadasim sen zaten dedigim yere girmissin uykudayken wifi acik tut secenegi ile bir süre deneme yap.
Bu sayede wifi sürekli acik kaliyor merak etme sarj konusunda zarari olmaz.

antygen2

Üye
    Konu Sahibi
benim anlatmak istediğim farklı. senin dediğin ayar power tuşuna basınca ekran kapandığında da wi-fi ın açık kalması. orda zaten default ayar olarak sürekli açık seçeneği işaretli. benim sorunum wi-fi bağlı gösterdiği halde veri aktarımı kesiliyor. mesela youtube'a girdiğimde 5-10 saniye yükleniyo sonra duruyo. normalde yüklenen yere yaklaştığımda videoyu yüklemeye devam etmesi gerekir. orda sıkıntı oluyo işte. wi-fi kapatıp açtığımda düzeliyo. ama idarelik. yine aynı şey..

klongs

klongs

Üye
modem dosyanda sorun var modem dosyanı değiştirmen gerek