Galaxy S2 ve Ölü Piksel | Ne yapmalıyım?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

_imposing_

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 ve Ölü Piksel | Ne yapmalıyım?
Merhaba,

3 gün önce Genpa garantili Samsung Galaxy S2 aldım ve bir kaç saat önce mesaj atarken gri yerin üzerinde bir beyazlık farkettimki ekranda orta kısımda ölü piksel var.

Amoled ekranda ölü piksel olmazmış diye okudum fakat ekranda problem var mevcut. (ne olduğunu bilmediğimden ölü piksel yazdım)

Telefonu alalı 3 gün olduğu için canımı sıktı bu durum. Sizce garantiye göndermelimiyim?

Benim canımı asıl sıkan durum daha alalı 3 gün oldu telefonun tamir görmesi. Değişim yapılmasını istesem yapılır mı? Kaç gün içinde geri gelir telefonum?

Teşekkürler.

klongs

klongs

Üye
kardeş amoled de benim bildiğim ölü piksel olmaz o hatalıdır sen git aldığın yere bana hatalı mal vermişiniz de değiştirsinler

covar

covar

Üye
aynen ver geri

WebStyle

WebStyle

Üye
7 gün içinde iade hakkınız var diye biliyorum. Gerçi bu ürünü nereden aldığınıza bağlı olarak değişir. İtiraz edip probleminizi dile getirin iade talebi isteyin ya da madem ürünü alalı 3 gün olmuş birebir değişim yapsınlar..

saint1

Üye
Aynen zaman kaybetmeden ürünü iade yoluna gidin.Tamirle servisle uğraşmayın.Başınız ağrımasın.

ahmetay74

ahmetay74

Üye
direk geri ver dedikleri gibi :oke:

Türe

Türe

Üye
hemen aldığın yere götür

ayhannbol

Üye
Bende hepsiburadadan galaxy wonder 8150 alım . ekranın sol üst kısmında yeşilde belli olmayan mavide belli olmayan sadece siyah renkde belli olan bi hatalı pixel buldum hepsi buradaya değişim maili attım bakalım ne yazacaklar .
sizin durumunuz ne oldu acaba?

karayel90

karayel90

Üye
7 inch tablet bilgisayarlarda 3 ölü piksele kadar
olan ekranlar yasal limitin altında olduğundan
sorunsuz kabul edilmektedir.

Acaba telefonlardada böyle birşey varmı ? ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt