galaxy s2 ve ics

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deus

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 ve ics
arkdslar daha dun gs2 e ics surumunu kies den yukledim ama telefonda onceki surumde (2.3.6 vrs.) herhangi bir donma yaşamıyordum ama bu surumu yukledikten sonra telefonda cok donma olayları basladı bunu nasıl duzeltebilirm yardımıcı olursanız sevinirim =)

deus

Üye
    Konu Sahibi
arkdslar bi yardımcı olursanız sevinirim

klongs

klongs

Üye
ses açma home power tuşlarına aynı anda bas recowery moda gireceksin ses açma ses kapama tuşlarıyla wipe datanın üstüne gel home tuşuna bas yese bas sonra wipe cache var onada aynısını yap bunları yapmadan önce uygulamalarının yedeğini al çünkü uygulamaların silinir

padisah_58

padisah_58

Üye
burada belirtilen adımları yaparsan (odin ile yükleme) bi sıkıntın kalmaz....

aşikar53

aşikar53

Üye
ayni sorun bendede var dedginiz tuslara basiyorum bir secenek cikmiyor tepki yok ses aciliyor ikadar bir ayrintili anlatirmisiniz neden ilmuyor bole bisey olurmi .

alifur

alifur

Üye
ayni sorun bendede var dedginiz tuslara basiyorum bir secenek cikmiyor tepki yok ses aciliyor ikadar bir ayrintili anlatirmisiniz neden ilmuyor bole bisey olurmi .
ilk önce telefonu kapamalısın recovery modunu acabilmen içi

tequilaq

tequilaq

Üye
donma değil de 2.3.6da hiçbir hata vermeyen programlar oyunlar vs. saçmalamaya başladı 2.3.6da hiçbir sorun yaşamadığım uygulamalar falan sürekli saçmalıyor durduruldu hatası veriyor.telefondan herşeyiyle memnunum zımba gibi çalışıyor ama ice cream diye diye bi hal oldu samsumg şişirdiler o kadar 2 tane kıçıkırık görsel değişiklik dışında hikaye hiçbir artısı yok bence ice creamin

samoyonika

samoyonika

Üye
samsung_updates.com daki firmwareleri yükleyin ötekiler orjinal olmadığı için takılma yapıyor.yükledikten sonra fabrika ayarlarına dön sonra bi sorun kalmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt