galaxy s2 usb tanınmadı hatasının çözümü nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 usb tanınmadı hatasının çözümü nedir?
usb takınca tanınmadı hatası veriyor ne yapabilirim

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
bilen yok mu?

klongs

klongs

Üye
usb hata ayiklama acikmi

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
evet

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
tekrar yazayım başınıza böyle bişey gelmedi mi hiç?

legolas29

legolas29

Üye
Hafıza kartını biçimlendir.

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
driver buldum 1-2 tane yükledim aygıt yükleniyor baloncuğunda usb2.0-crw sürücüsü bulunamadı diyor

---------- Eklendi @ 00:47:04 ---------- Yazıldı @ 00:14:33 ----------

---------- Eklendi @ 00:47:19 ---------- Yazıldı @ 00:47:04 ----------

- - - Eklendi - - -

hala görmüyor

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
bağlanırken sor diye bir seçenek yok muydu

byturan01

Üye
üstat kies programını indirmen lazım başka türlü grmüyor benimde galaxy Y var aynı sorun bende de vardı

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
bigisayarda kurulu kies

- - - Eklendi - - -

bigisayarda kurulu kies

KayraBey

KayraBey

Üye
Telefon hakkında bölümüne gir.Bant sürümüne bak.Bilinmiyor tarsınz birşey yazıyorsa usb görmüyor.Ama orada bir seri numara gibi birşey yazdığı anda bağlarsın.Arkadaşımında görmüyordu.o bant sürümü bölümünde bilinmeyen falan yazıyordu.kies son sürüm ama görmüyordu.3-5 gün sonra aradı beni abi gördü dedi bant sürümünde acayip numara falan yazısı çıktı bağladım gördü dedi.Bununla alakalı mı bilmiyorum ama olabilir de olmayabilir de.

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
ana bant sürümü:i9100xxkı4 yazıyor bunu diyorsun heralde

- - - Eklendi - - -

pc'nin arka usb girişi bazen görüyor bazen görmüyor,ön taraftakiler hiç görmüyor,laptopta 3 usb girişi var hiçbiri görmüyor,bilgisayarcı arkadaşın bilgisayarında da denedik hiçbiri görmedi,telefoncu bir arkadaşın bilgisayarında denedik o da görmedi,kablo değiştirdik başka orjinal kablo ile denedik yine görmedi telefonda sorun var gibi görünüyor ama servise yolladım ve anakartı değiştirip yolladılar alttaki giriş de değişmiştir diyorum ama bulamadım çözümü,yarın bir teknik servisi arayacağım tekrar

KayraBey

KayraBey

Üye
ana bant sürümü:i9100xxkı4 yazıyor bunu diyorsun heralde...........

Evet evet o... Bu arkadaşımda bilinmeyen gibi birşey yazıyordu.Oda bağlayamıyordu.Sonra bu şekil seri no gelince ICS'yi yükledi.Ama senin sorun muhtemelen çıkışla alakalı.O kadar denemeden sonra hala çalışmadıysa sorun büyük.

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
xperia launcher güzelmiş teşekkürler yükledim

- - - Eklendi - - -

forumlarda bu sorun çok yazılmış ama çözenini bulamadım

- - - Eklendi - - -

usb2.0-crw bulunamıyor diyor devamlı

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
hala aynı durum bir türlü çözemedim masaüstü kasanın yanındaki usb girişinden görüyor arkadan görmüyor,laptopta hiçbiri görmüyor

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
sorun laptop un usb portunda olabilir

fedlkamp

Üye
hala aynı durum bir türlü çözemedim masaüstü kasanın yanındaki usb girişinden görüyor arkadan görmüyor,laptopta hiçbiri görmüyor

benimde başıma geldi, pc görmüyodu haliyle odinde görmüyodu ve telefon bigün brick oldu, recovery modda açılmıyodu pcde görmüyodu ve telefon geberdi gitti :) o yüzden rom atarken dikkatli ol :)

calypso16

calypso16

Üye
    Konu Sahibi
rom atmadım ki hiç

Üst Alt