galaxy s2 son android sürümü wi-fi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egzantrik1453

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 son android sürümü wi-fi sorunu
PC ile kiesten galaxy sII android son sürüme yükseltti. Herşey iyi güzel çalıştı. En önemli wi-fi bağlanılamıyor. Önceden gelişmiş sekmesindeki statik ip kullan seçeneği ile ip ve dns ayarlarını gelişmiş seçeneklerden manuel ayarlıyorduk. Son sürümdeki gelişmiş seçeneği sadece frekans band ayarı olarak var. Otomatik ip aldı ama evimdeki normal çalışan wifi'ya bağlanamıyor. Çözemedim bunu bir türlü...

egzantrik1453

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bu konuda bilgisi olan arkadaşalar. Bişey daha eklemek istiyorum. Telefon yazılım güncellemesi sonrası statik ip mi sabit tutuyor. İş yerine göre dns ayarım farklı ev ise belli 192.168.1.1 benim telefonum iş yeri dns ayarında sabit kaldı. Bu son sürüm androidde wifi statik ip ve dns ayarlarımı değiştirme seçeneğimi kaldırmış yada ben bulamıyorum. İş yerindeki wifiya bağlanıyorum evdekine bağlanamıyorum. DNS'i değiştirmem lazım bağlanmak için ama bu android 4.0.3 bu ayarları dğiştirmeme izin vermiyor. Eski sürümde izin vardı. Yok mu buna bir çözüm.??????

klongs

klongs

Üye
format atmayi denedin mi

egzantrik1453

Üye
    Konu Sahibi
maallesef format attım fakat sorunu formatla çözemedim. Ama formattan sonra wifi ağını bulup tekrar şifre kısmını doldurduğumuzda biraz altta dhcp ve statik ayar yerini gördüm. sorun çözüldü. Formatı boşuna attık. Dalgınlığımdan yedekte almadan bu format işini yaptık verilerim püffff.!!!

freewill

Üye
ben de samsung galaxst s2 telefonumu android 4 e güncelledikten sonra aynı sorunu yaşıyorum arkadaşlar, henüz çözemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt