galaxy s2 orjinal rom geri dönme

Sponsorlu Bağlantılar

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 orjinal rom geri dönme
arkadaşlar benim galaxy s2 cihazıma rom yüklemiiştim orjinal romuna nasıl geri dönebilirim acaba konu bulamadım

RizeOnline

Üye
Orjinal rom bulursun google amcaya türkçe galaxy s2 orjinal rom yazman yeterli arkadaşım.

Türe

Türe

Üye
öyle bulamazsan -öyle bir ihtimal yok ya neyse- galaxy s2 stock rom yaz çıkar ;)

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
ya hani bu samsungun kendi programı yokmu güncellemek için bir de bu rom yükleyince garantiden çıkıyor mu acaba

klongs

klongs

Üye
ya hani bu samsungun kendi programı yokmu güncellemek için bir de bu rom yükleyince garantiden çıkıyor mu acaba

kies var ama custom rom yüklediğin için görmez ve garantisi bozulur

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
samfirmware.com a bak hepsi orjinal

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
Türe

Türe

Üye
stock roma döndükten sonra sıkıntı yok garanti kapsamına giriyor

Türe

Türe

Üye
peki bunu nasıl sıfırlayacağım acaba forumda bu konu hakkında bir makale varmı

bunu yükleyince jıg sayacı sıfırlanır mı

jig sayacının ne olduğunu bilmiyorum lakin siz orjinal romu yğkleyin garanti kabul edecektir emin olun.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

usb jig cihazı var onla yapılıyo ama nasıl olduğunu bilmiyorum sadece cihazı kurtardım ama nasıl sıfırlanıyo

klongs

klongs

Üye

normalde usb jig sayacı alıp bootloaderın eski sürümünü flashlaman gerekiyordu şimdi bir uygulama çıktı jigi sıfırlıyor ama ics de ve sadece s2 de çalışıyor

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
normalde usb jig sayacı alıp bootloaderın eski sürümünü flashlaman gerekiyordu şimdi bir uygulama çıktı jigi sıfırlıyor ama ics de ve sadece s2 de çalışıyor
hmm usb den mi alayım yoksa ics sürümünü mü bekleyim daha güncellemesi gelmedi çünkü resmi olarak

klongs

klongs

Üye
hmm usb den mi alayım yoksa ics sürümünü mü bekleyim daha güncellemesi gelmedi çünkü resmi olarak

usb si biraz karışık uygulaması daha basit resmi ics sürümü çıksın yayınlıyacağım uygulamayı forumda

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
usb si biraz karışık uygulaması daha basit resmi ics sürümü çıksın yayınlıyacağım uygulamayı forumda
çok teşekkürler bir de şeyi sorayım benim rom sürümü 2.3.4 bunu en son sürüme güncelleyim mi bununla idare edeyim mi yani 2.4.6 ile bunun arasında ne farklar var

klongs

klongs

Üye
çok teşekkürler bir de şeyi sorayım benim rom sürümü 2.3.4 bunu en son sürüme güncelleyim mi bununla idare edeyim mi yani 2.4.6 ile bunun arasında ne farklar var

güncelle oyun oynarken çok ısınıyordu güncelleyince azaldı bence güncelle

yilan53

Üye
    Konu Sahibi
güncelle oyun oynarken çok ısınıyordu güncelleyince azaldı bence güncelle
güncelleyecem de telefondaki herşey silinecek mi bir de güncellemeden önce fabrika ayarlarına döndüreyim mi telefonu yoksa programlar ile beraber mi olduğu gibi kalsın

klongs

klongs

Üye
kiesten güncellersin silinir tavsiyem odinden güncelle

Üst Alt