galaxy s2 mi n9 mu ????

Isabel

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 mi n9 mu ????
arkadaşlar merhaba.ben daha çok stabil bir cihaz istiyorum.karışık olmasın.ama uygulama az çok olsun.navigasyon da güzel olsun.android güzel ama kuşkularım var daha önce hiç kullanmadım . telefonla çok vakit geçirmem. ama az da olsa eğlence ararım.internette takılırım.sosyal ağlar felan.bir de cihazın kasmamasını istiyorum.sizce bu iki telefondan hangisini almalıyım kriterlerim doğrultusunda ???

kardeş hız ve gps te kimse n9 la kıyaslanamaz.
net hızıda iyidir. Uygulama az sadce...

senin için uygulama hariç fark yok. N9'un uygulamaları ne alemde bilmiyorum, dolayısıyla SII

Bu ikisi arasından diyorsan s2 derim.ama 3.bir seçenek olsaydı kriterlerine göre Lumia 900 al derdim.

Senin aradığın telefon ikiside değil senin işini iphone gorür...

- - - Eklendi - - -

veya bir lumia...

Isabel

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama hiç mi yok acaba . bir de ben çok dosya açmak istiyorum üst üste . bir daha çıkıp girmek zor oluyor. uygulama az derken ??

klongs

Üye
sana multitasking de lazım o zaman s2 daha uygun

Isabel

Üye
    Konu Sahibi
multitasking ne oluyor tam olarak.

papakudioflu

Emekli Yönetici
n9 multitaskingi cok iyidir ayrica kullanim kolayligi stabillik hiz ve internet performansi da iyidir sgs2 kotudur demiyorum ama senin onceliklerine n9 uyuyor.

n9 da aynı anda 25 uygulama açarak kasmasını kontrol ettm. Ve ekran geçişlerindeki minik bir kasıntının haricinde gayet iyiydi.
Multitasking n9 da da var ve gayet başarılı. Ama s2 hakknda benm pek bilgim yok.

Isabel

Üye
    Konu Sahibi
peki arkadaşlar yorumlarına çok teşekkür sunuyorum..acaba ben hiç android kullanmadığım için sıkıntı olur mu peki gs2 alsam ?

klongs

Üye
çoklu görev

- - - Eklendi - - -

peki arkadaşlar yorumlarına çok teşekkür sunuyorum..acaba ben hiç android kullanmadığım için sıkıntı olur mu peki gs2 alsam ?

ilk başta biraz zorlanabilirsin

WebStyle

Üye
Stabillik ve kullanım kolaylığı istiyorsanız İphone 4 tavsiye ederim. Bunun dışında Galaxy S1 ya da S2 iyi bir alternatif olabilir..

Mobilator

Emekli Yönetici
arkadaş boşver biz anamızdan android kullanarakmı doğduk sanki

61semih

Üye
android hiç kullanmadın fakat
MeeGo kullandınmı?
arkadaşım anlaşılan fazla bir bilgin yok.satış rakamlarıda herşeyi açıklıyor.n9kötü bir telefon demiyorum fakat galaxy s2 nin üstünlüğü tartışılmaz.
anlaşılan iki telefonun işletim sistemlerinide kullanmadın(android,
MeeGo ) almışken daha iyisini galaxys2 al derim.
okadar para verdikten sonra telefonunda internette özgürce video izliyemiyesin veya oyun uygulamaları yükleyip kullanamayasın.şimdi ihtiyacın olmayabilir fakat kullanmasanda sana bir zararı yok.