Galaxy S2 kullanıcıları müjde:)her iki tarafın da sesini kaydedin..Total Recall Samsung Galaxy S2

Sponsorlu Bağlantılar

tequilaq

tequilaq

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 kullanıcıları müjde:)her iki tarafın da sesini kaydedin..Total Recall Samsung Galaxy S2
bugüne kadar belki 20 ayrı program denedim ama kendi sesimi kaydedeni bulamamıştım bunu kendi telefonumda denedim sizin ve karşı tarafın sesini sorunsuz kaydediyor.yalnız tahminim isminden de anlaşılacağı üzere sadece S2 için

• Beğen
Tepkiler: emrem_emrem, ebu_ubeyde, badboy018 ve 5 diğerleri

tequilaq

tequilaq

Üye
    Konu Sahibi
bu nsanlar ne tuhaf arkadas her yerde androidde 2 tarafın sesini kaydetmeye calısıyor insanlar biz calısanını kouyuoruz bi allahın kulu cıkpda bi eyvallah bile denmiyor

• Beğen
Tepkiler: celula

aliosmann

Üye
emeginız için tesekkrler

Delyyyy

Delyyyy

Üye
eywallah bro.... insallah isime yarar :D hayırlısıyla :)

----------Eklendi @ 01:29:56 ---------- Yazıldı @ 01:19:57 ----------

denedim tıkır tıkır calısıyo :D

egzantrik1453

Üye
Güzel program çalışıyor..........

y n s c n

y n s c n

Üye
İlginç bi program sadece sgs2'demi çalışıyor acaba ?

abdullah_kck

guzelmiş teşekkürler..

tequilaq

tequilaq

Üye
    Konu Sahibi
demek sizler daha önce görmemişsiniz konuyu:))çalıştıysa işe yaraması güzel rica ederim arkadaşlar belki diğer telefonlar için herhangi birşey diyemiyorum maalesef

cem2007

Üye
ben ilk defa android kullanıcı olduğum için soruyorum bu programı ve diğer programları galaxy s2 ye nasıl yüklüyorsunuz acaba ? İlginize şimdiden teşekkürler

tequilaq

tequilaq

Üye
    Konu Sahibi
ben ilk defa android kullanıcı olduğum için soruyorum bu programı ve diğer programları galaxy s2 ye nasıl yüklüyorsunuz acaba ? İlginize şimdiden teşekkürler
windowsdaki exe dosyası yada symbiandaki sis dosyası neyse androiddeki apk dosyası da o.linkte bahsettiğim programın apk dosyası var.bunun için de diğer programlar içinde apk dosyası varsa elinizde telefona atıp çift tıklayarak kuruyorsunuz bu kadar basit

• Beğen
Tepkiler: tutas_tee
çetinşahin

çetinşahin

Üye
teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: tequilaq
kenzen

kenzen

Üye
emeğine sağlık dostum...

• Beğen
pro8181

pro8181

Üye
eline sağlık.çok faydalı bir proğram.teşekkürler...

• Beğen

aliosmann

Üye
eline koluna saglık uzuz zamandır kullanıuyorum

• Beğen
tequilaq

tequilaq

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık.çok faydalı bir proğram.teşekkürler...
rica ederim işe yaraması güzel..eyvallah

----------Eklendi @ 15:26:55 ---------- Yazıldı @ 15:22:19 ----------

eline koluna saglık uzuz zamandır kullanıuyorum
rica ederim..bu arada uzun zamandır kullanıyosan kayıt dosyalarını pcye taşımanı öneririm boşuna yer kaplamasın.gerçi 3gp uzantı olursa yer de kaplamıyo içinde kayıtları maile gönderme seçeneği de var ama bence ona gerek yok en güzeli pcye taşımak

parsreis

Üye
iki tarafın sesini kaydetmiyor ya da ben beceremiyorum. Kayıdı dinlediğimde kendi sesim yok.

kidofsea

Üye
Teşekkür ederim ama linke ulaşamıyorum?

Üst Alt