galaxy s2 konusurken karsi taraf sesini duyuyor

Sponsorlu Bağlantılar

peacetr

peacetr

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 konusurken karsi taraf sesini duyuyor
Arkadaslar s2.de konusurken karsi taraf kendi sesini duyuyor.basta karsi taraftadir sorun diye dusundum ama 2-3 kiside ayni sikayeti soyleyince sebebi nedir merak ettim.telefonu sifir aldim ve bu sorun disinda bir sorunla karsilasmadim.yardim edebilecek var mi?

muscler

muscler

Üye
noise cancelling mikrofonun acikmi ?

peacetr

peacetr

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen yardımcı olun yok mu bi bilen bu sorunuma yardımcı olabilecek :(

----------Eklendi @ 19:25:56 ---------- Yazıldı @ 18:22:39 ----------

tamamdır çözümü buldum.kullandığım kılıftan kaynaklanıyormuş.kılıfı çıkardım sorun düzeldi.kılıfı değiştircez artık...

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin
blacktalon

blacktalon

Üye
kılıf nasıl etki yapmış?

peacetr

peacetr

Üye
    Konu Sahibi
peacetr

peacetr

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar çok araştırdım sorun tam olarak kılıftan değilmiş.bu sorunu yaşayan var mı aranızda.telefon rotsuz bugün android 2.3.3 olan sürümümü 2.3.5 e çıkardım.konuşurken sol alt ayar düğmesine basınca parazit azaltma aç diyor basıyorum yankı hiç olmuyor.ama ayarı her konuşmada tekrar elle yapman lazım.bu ayarı nasıl kaydetçem bi türlü bulamadım.noise cancelling mikrofonla bi ilgisi varmıdır bu mikrofon ayarını nerden değiştirebilirim lütfen yardımcı olun :(

kenandvb

kenandvb

Üye
Çözüm klifi degistirmek degil çözüm servise göndermek.ben klifsiz gönderdim sorun yok diye geri geldi.baktim klifla gene ayni bu sefer klifla gönderdim özellikle klifla yanki yaptigini belirtim.on gün sonra telefon geldi parça degistirildigi yaziyor.ayni klifla kullaniyorum suan yanki yok.garantisi bitmeden israrla yaptirin bidaha gönderin bidaha gönderin...

tahsn85

Üye
Çözüm klifi degistirmek degil çözüm servise göndermek.ben klifsiz gönderdim sorun yok diye geri geldi.baktim klifla gene ayni bu sefer klifla gönderdim özellikle klifla yanki yaptigini belirtim.on gün sonra telefon geldi parça degistirildigi yaziyor.ayni klifla kullaniyorum suan yanki yok.garantisi bitmeden israrla yaptirin bidaha gönderin bidaha gönderin...
aynen belirttiğiniz gibi servise biraz dayatma yapmak gerekiyor, bazıları işi ciddiye almıyor o yüzden ısrarlı olmak lazım.

Üst Alt