galaxy s2 ics güncellemesi kiese geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fatih_123

Üye
yapım kodu nedir acaba ben kiesten yükleyemyiyorum daha önce odinle attım XXLPQ sürümünü. kiese gelen XWLP7 mi

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
*#272*imei no# yi tusla tur u sec

ekorotti

ekorotti

Üye
Arka ilanı kapattım ama aynı hala . Nasıl cozucem sark sorununu

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
hala mi cabuk bitiyor

ekorotti

ekorotti

Üye
Evet bi degisme olmadi ayrica bide kendi tarayicisinda adres girerken tarayici kapaniyor :s

restless16

restless16

Üye
bu habere sevindim ama şimdi ufak çaplı bir yedekleme yapmalı:) birde arkadaslar video fotoğraf kaybı olur mu taşımak gerekli mi , yükleyenler yada bilenler yol gösterirse iyi olur , inş beklentileri karşılar

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
bu habere sevindim ama şimdi ufak çaplı bir yedekleme yapmalı:) birde arkadaslar video fotoğraf kaybı olur mu taşımak gerekli mi , yükleyenler yada bilenler yol gösterirse iyi olur , inş beklentileri karşılar

video fotograf kaybi olmaz

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
Evet bi degisme olmadi ayrica bide kendi tarayicisinda adres girerken tarayici kapaniyor :s

ses acma home power tuslarina ayni anda bas ses acma ses kapama tuslarina basarak wipe data wipe cache ye bas

fullwar

fullwar

Üye
Habere sevindim ama tam telefonu taktım şimdide Kies'e bağlanmıyor. Biraz uğraşayım bakalım olacak mı? Bu arada daha geçen gün bağlanıyordu. Yeni Kies güncellemeside kurulu zaten. Hata düzeltmeyi çalıştırdım olmazsa Kies'i silip tekrar kurarım artık.

by_kivanc

by_kivanc

Üye
Kies'te görünmüyor güncelleme neden acaba ?

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
kiesi sil tekrar yükle

restless16

restless16

Üye
kivanc kiesi güncellemen gerekebilir önce ,bende az önce bitirdim telefonu guncellemeyi şuan telefondan yazıyorum :) bütün yüklü programlar mesajlar notlar alarm dahi yerli yerinde gayet başarılı bir güncelleme geldi yine :)

benim sormak istediğim sadece internet kullanımında kotayı mı sınırlayabiliyoruz ,ben işlemci hızına da müdahele edebileceğiz diye umutlanmıştım şarj kullanım süresini arttırmak için ?

yinede ilk izlenim olarak güzel oldu ics 4 farklı bir hava kattı , yeni deneyimleri paylaşacağım konu altından.

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
benim teli görmüyor kies kaç defa sildim tekrar kurdum bi yardım edermisiniz

ekorotti

ekorotti

Üye
Sarj kullanimim ve benchmark testinde baya bi artis oldu cok memnun kaldim sarj sorunu ceken olursa wipe data wipe cache yapsin klongs arkadasimizin dedigi gibi.bende suanda telden yaziyorum teli kax saattir elomden dusurmedim wifi net oyun filan ama pil yuzde 65 hala

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
wipe data wipe cache yapmazsan gitmez...NASIL YAPMIYCAM ÜSTADIM?VE YAPMAZSAM Bİ SORUN OLURMU?
bunların birini seçtik yeşillin önündeki dönüp duruyor bitince bu geri ekrana dönecek mi ortalama ne kadar sürüyor geç oldugu için pili çıkardım şimdiden teşekürler

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
bunların birini seçtik yeşillin önündeki dönüp duruyor bitince bu geri ekrana dönecek mi ortalama ne kadar sürüyor geç oldugu için pili çıkardım şimdiden teşekürler

2-3 dk surer

aokuducu

Üye
face unlock nerede ben göremiyorum?

fullwar

fullwar

Üye
face unlock nerede ben göremiyorum?

Ayarlardan "Güvenlik"e gir, "Ekran Kilidi"ne gir, "Yüz Kilidini Aç"a tıkla ve "Ayarla"ya bas düzgün ışık alan bir yere geç ve "Devam" de, şekli yüzü içine alacak şekilde tutup bekle. Tarama yapacak ve okeyledikten sonra sana yüz tanıma gerçekleşmezse hangisini kullanmak istersin diye soracak. "Model" şekil çizerek kilit açma yada "Pin" güvenliği. Sonra Kilit açmaya basınca zaten siyah bir ekran çıkacak orada telefon senin yüzünü gördüğü anda açılacaktır. Eğer başka biriyse yada yüzün net görünmüyorsa alternatif kilit devreye girecek. Çizdiğin modelide unutma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt