galaxy s2 ics güncellemesi kiese geldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s2 ics güncellemesi kiese geldi
galaxy s2 ics güncellemesi 1 ay önce çıkmıştı ama türkiyeye şimdi geldi kiesi bekleyenler kiesten güncelleyebilirler

anselmo

Üye
ewt şu an bende de yükleniyor bakalım ne olacak

---------- Eklendi @ 17:18:45 ---------- Yazıldı @ 15:34:06 ----------

yükledim baya güzel oldu ben diğer sürümleri yüklediğimde Set CPU çalışmıyordu şimdi çalışıyor

isma55

Üye
arkadaşlar yükledim bir sorun yok ama şu ara yüz biraz degişse cok daha güzel olacak

xon

xon

Üye
bende yeni yükledim internet tarayıcısı aç mıyor takılıyor başka tarayıcı kullanmak lazım . bazı yerlerde kasma var geri tuşu işlev görmeyip telefon kastıhı oldu. çok fazla deyişiklik yok gibi birkaç yeri hariç şaj kulanımı iyimidir test etmek gerek. en sonunda gördük buzlu kremayı

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
sorun yasayanlar teli kapatip ses acma home power tuslarina ayni anda basin wipe data wipe cache yapin duzelir

oviahmetovi

Üye
bunumu bekledik okadar ayıptır söylemesi değişen hiç birşey yok bana göre!

Türe

Türe

Üye
ben tarayıcıyı ve ekran kilidini beğenmemiştim.

Türe

Türe

Üye
ben face unlocku çok beğendim

o güzel canım ben onu demedim . hani şu üstüne basılı tutup herhangi bir yöne çekerek açtığın üzerinde kilit resmi olan kilit ekranı

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
Teşekkürler reis bende ne zaman gelecek diye bekliyordum:) bide yükleyince bütün uygulamalar gidecekmi?

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
wipe data wipe cache yapmazsan gitmez...NASIL YAPMIYCAM ÜSTADIM?VE YAPMAZSAM Bİ SORUN OLURMU?

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
valla kiesten yüklemedim ama normal yüklersen bir şey olmaz diye tahmin ediyorum ama emin değilim

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
neyse üstadım ben kiesten yükliyeyim:)artık uygulamalarda giderse kısmet:)

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
valla onu bilmiyodum:)

---------- Eklendi @ 20:20:31 ---------- Yazıldı @ 20:20:01 ----------

çok sağolun:)

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
google play in yeni güncellemesiyle geldi

van_helsing7677

van_helsing7677

Üye
dogrudur reis:)

ekorotti

ekorotti

Üye
Yukledim ama sarji fazla goturuyor ve rami fazla kullaniyor gibime geldi bir cozumu varsa soylermisiniz

klongs

klongs

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar gelistirici secenekleri arka plan limiti arka plan limiti yok u sec ram rahatlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt