Galaxy S2 için Multi Window Özelliği (Odexed/Deodexed XXLSJ için) !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Multiwindow ozelligi icin evet

• Beğen
Tepkiler: ozakin70

ekorotti

ekorotti

Üye
cm10.1 deneyen varmi sanirim illegal olarak cikti xda da gormustum

Ali58_58

Ali58_58

Üye
galaxy s'e geliyosa w'yuya hayli hayli bi geliştirici destek verir:eller:

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
aşikar53

aşikar53

Üye
e signature verification failed bu hatayı alıyorum neden yardım edermisiniz arkadaşalr çok istiyorum bu ozelliği :( ama bi beceremedim

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
e signature verification failed bu hatayı alıyorum neden yardım edermisiniz arkadaşalr çok istiyorum bu ozelliği :( ama bi beceremedim

Hangi rom yüklü sizde ? şu an bunu CWM'den flashlamalısınız.

BeatsBox

BeatsBox

Üye
Bunu w ye yuklesem.sorun olurmu

sanal hacker

sanal hacker

Üye
yaptım ama tel açılmıyor ya kardeş samsung yazısı gidip gelıyor cache leride yaptım halde

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

XXLSJ zaten ama gene olmadı bı yardımcı olsan

Tabiki siz bana bilgileri söyleyin cihazınızda root varmı ? hangi rom yüklü ? çünkü tarif ettiğm şekilde yaptıysanız çalışması gerekiyor ancak root yok yada custom rom varsa onunla çakışıyordur.

sanal hacker

sanal hacker

Üye

Tabiki siz bana bilgileri söyleyin cihazınızda root varmı ? hangi rom yüklü ? çünkü tarif ettiğm şekilde yaptıysanız çalışması gerekiyor ancak root yok yada custom rom varsa onunla çakışıyordur.

evet root var 4.1.2 stock rom yüklü orjinal xxlsj modelde galaxy s2

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

evet root var 4.1.2 stock rom yüklü orjinal xxlsj modelde galaxy s2

Anladım başka bir custom rom xxlsj wanamlite sürümüde deneyebilirsiniz.Bu işlemi tekrar stock yükleyerekte bahsettiğiniz gibiyse cihaz bilgileriniz çalışmamasına imkan yok.

sanal hacker

sanal hacker

Üye

Anladım başka bir custom rom xxlsj wanamlite sürümüde deneyebilirsiniz.Bu işlemi tekrar stock yükleyerekte bahsettiğiniz gibiyse cihaz bilgileriniz çalışmamasına imkan yok.

yaptım şuan sildim romu geri yükledım suan romkuruldu ayriyetten root ladım telefon rootlanmışdurumda senın söledıklernn aynısını yapıyorum telefon kapanıyor samsung yazıyor sonra gene kapanıyor

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

yaptım şuan sildim romu geri yükledım suan romkuruldu ayriyetten root ladım telefon rootlanmışdurumda senın söledıklernn aynısını yapıyorum telefon kapanıyor samsung yazıyor sonra gene kapanıyor

Peki hangi dosyayı indirdiniz?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

stock rom için olanı idnridm

Başka bir custom xxlsj rom ile deneyebilirsiniz.Sonrasında custom için olanı yükleyiniz.S2 cihaz elimde olsa bende denerdim lakin mümkün değil.

Üst Alt