Galaxy S2 için Multi Window Özelliği (Odexed/Deodexed XXLSJ için) !!!

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galaxy S2 için Multi Window Özelliği (Odexed/Deodexed XXLSJ için) !!!
Evet arkadaşlar Note 2'deki multi window özelliği S2 cihazlarımız için portlandı.Aşağıdaki anlatıma uygun bir şekilde yapabilirsiniz

Not: Tüm sorumluluk size aittir cihazınızda yanlış bir işlemde brick riski vardır.Ve sadece XXLSJ romlar içindir

Deodexed - Custom Rom için:

Odexed - Stok Rom :

SDCard'a kopyalayın
Telefonu Recovery modunda açın
Wipe'ları yapın (Wipe Dalvik ve Wipe Cache)
Install from Sdcard'tan flaşlayın
Tekrar wipe cache yapın
Telefonu başlatın

Stock romda her ihtimale karşı kernelinizi degiştirip deneyin

Buda benim editlediğim Türk bayraklı olan linkteki dosyayı bu modu uyguladıktan sonra
System/app içine atın baştan başlatın işlem tamam :oke:

Peocawe

Peocawe

Üye
Hayirli olsun hepinize. Bide bize portlansa ya. :(

• Beğen
Tepkiler: Nextman
ozakin70

ozakin70

Üye
Sızdırılan test ROM'u sonrasında Galaxy S2'ye Samsung'un son arayüzü olan TouchWiz Nature geliyor ve Direct Call, Smart Stay gibi pek çok yeni özellik ekleniyordu.

XDA Developers'tan mythtrandyr adlı senior üye, Galaxy S2 için Galaxy Note 2 ile çıkan daha sonra Galaxy S3 ve Galaxy Note'a güncellemeyle gelen Multi Window yani çoklu pencere özelliğini portladığını duyurdu.

Samsung'un Android 4.1.2 XXLS orjinal ROM'u üzerine yaptığı düzenlemelerden sonra hem Multi Windows özelliği hem de diğer yenilikleri eklediği bir ROM yayınladı.
Yeni ROM ile artık kilit ekranında 4 simgeden oluşan kısayol gözüküyor. Kilit ekranında yine yeni modellerdeki gibi dalgalanma efektinin eklendiği Galaxy S2'de, ses kısıp açma butonuyla doğrudan müzikleri ileri ya da geri değiştirme imkanı da ekleniyor.

Home tuşuna basıldığında biraz geç gelen ana ekran yine bu ROM'la beraber Home Lag Fix yöntemiyle gideriliyor. Ayrıca 4 yollu restart seçenekleri de ROM'a eklenmiş.

Özelleştirilmiş ROM statüsüne girdiği ve Kernel'de ufak değşiklikler yaptığı için bu tip yazılımlar garantiyi etkileyebiliyorlar. O yüzden yüklemek size kalmış bir karar. Haberin kaynağına ulaşabilir, ROM'u o linkten temin edebilirsiniz.

KAYNAK: (XDA)

- - - Eklendi - - -

Konu daha önce paylaşılmış ama bu sefer xda imzalı:oke:

PriZm

PriZm

Üye
Galaxy S'e de geliyor :eller:

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Kerim.

Kerim.

Üye
sgw ye de gelsin:zzz:

• Beğen
aleranol

aleranol

Üye
S2 sahipleri için harika bir haber . Ancak not2 de bile pcdeki kadar zevkli olmayan bir is 4.3" te nasil olur bilemem. S2 almak icin bir sebep daha:)

• Beğen
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Yükleyen var mı ? Ayrıca link bulamadım o sitede ?

- - - Eklendi - - -

Ve resimdeki soldaki işaret hep duracak mı ?

• Beğen
Tepkiler: ardakan12
ekorotti

ekorotti

Üye
Ben yükledim,SII nın ekranında hiç zevk vermiyor, ekran kücük kalıyor.Şu an yüklü fakat aktif olarak kullanmadıgım için ayarlardan kapadım. Samsun Görev Yöneticisi 4ever :yuru

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
Küçük ekranda sıkıntı yaratabilir ama s2 nin ekranı kucumsenecek derecede küçük değil yani wonder bile ideal tabi pcdeki rahatlik olmaz ama küçük işler için olabilir :thumbup:

PriZm

PriZm

Üye
Küçük ekranda sıkıntı yaratabilir ama s2 nin ekranı kucumsenecek derecede küçük değil yani wonder bile ideal tabi pcdeki rahatlik olmaz ama küçük işler için olabilir :thumbup:
evet İnternet tarayıcısının dolmasını beklerken fruit ninja oynamak gibi şeyler güzel olur :D tüm SGS developer'ları bunun üzerine yüklendi şuan.:)

• Beğen
Tepkiler: Batuhan Apatay ve ozakin70
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye

evet İnternet tarayıcısının dolmasını beklerken fruit ninja oynamak gibi şeyler güzel olur :D tüm SGS developer'ları bunun üzerine yüklendi şuan.:)

Bunu ben odin ile kurabiliyor muyum _

- - - Eklendi - - -

Cevap atınca beğen tıklasanız da bildirim gelse ?

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Odin ile degil telefona dosyayyi kopyala ses acma+power+menu kombinasyonu ile ok

Üst Alt