Galaxy s2 için bir kaç uygulama arıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
izo37

izo37

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s2 için bir kaç uygulama arıyorum
Samsung gs2 için aradığım uygulamaları kullanan varmı? örnek yazı gönderiyim dedim sorularımı dedim dım buyrun

1. Ses değiştirme programı birini ararken sesimi istediğim gibi yapabilen bir uygulama varmıdır? kız sesi örneğin yada inceltip kalınlaştırma gibi.

2. istediğim bir müziği sms gönderildi uyarısı varya rapor uyarısı telefonun kendinde kendi müziklerini secebiliyosun harici bir ses secemedim vede buna titreşimde dahil acıp kapatabileceğiz böyle bir uygulama varsa.

3.Kullandıgınız en hoşunuza giden nebilim widget olabilir başka yardımcı uygulamalar varmı stabil calışan.

4. Konuyla alakası olmasada kf3 sürümün üstü cıktımı cıktıysa kullanıyomusunuz bu şekilde bir konu açtınızmı?

bana şimdilik bunlar lazım ben gibide birçok kişiye lazımdır kanımca kolay gelsin.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Bu yazıyı okuyunca aaahhh dedim. Almış da isteklerini yazıyo. Biz daha alamadık bile. :ehe

uMTOku

Üye
Bende de var sen google amcaya yaz çoğu çıkıyor 480x800 ekranlıları ara

AYNA

AYNA

Üye
agh ulan alamadık gitti :ehe:ehe:ehe:ehe
izo37 titreşim konusunda ne gibi sorun yaşıyorsun ki? titreşimi kapatıp açamıyor musun?

viranufuk

viranufuk

Üye
Samsung gs2 için aradığım uygulamaları kullanan varmı? örnek yazı gönderiyim dedim sorularımı dedim dım buyrun

1. Ses değiştirme programı birini ararken sesimi istediğim gibi yapabilen bir uygulama varmıdır? kız sesi örneğin yada inceltip kalınlaştırma gibi.

2. istediğim bir müziği sms gönderildi uyarısı varya rapor uyarısı telefonun kendinde kendi müziklerini secebiliyosun harici bir ses secemedim vede buna titreşimde dahil acıp kapatabileceğiz böyle bir uygulama varsa.

3.Kullandıgınız en hoşunuza giden nebilim widget olabilir başka yardımcı uygulamalar varmı stabil calışan.

4. Konuyla alakası olmasada kf3 sürümün üstü cıktımı cıktıysa kullanıyomusunuz bu şekilde bir konu açtınızmı?

bana şimdilik bunlar lazım ben gibide birçok kişiye lazımdır kanımca kolay gelsin.

hocam öncelilkle sürümden başlıyım kf3 ün üstü çıktı fakat türkiyede çıkmadı ama ben kullanıyorum o da 2.3.4 e yükselten sürüm kg1 forum da custom rom bölümü var bulursun oyun vidget onu da forum da market te bi çok yerde var istedğin kadar uygulama mevcut bi sürü android siteleri var ara bulursun nasıl telden memnumusun şarjı nasıl gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt