izo37
Üye
Galaxy s2 için bir kaç uygulama arıyorum
Samsung gs2 için aradığım uygulamaları kullanan varmı? örnek yazı gönderiyim dedim sorularımı
1. Ses değiştirme programı birini ararken sesimi istediğim gibi yapabilen bir uygulama varmıdır? kız sesi örneğin yada inceltip kalınlaştırma gibi.
2. istediğim bir müziği sms gönderildi uyarısı varya rapor uyarısı telefonun kendinde kendi müziklerini secebiliyosun harici bir ses secemedim vede buna titreşimde dahil acıp kapatabileceğiz böyle bir uygulama varsa.
3.Kullandıgınız en hoşunuza giden nebilim widget olabilir başka yardımcı uygulamalar varmı stabil calışan.
4. Konuyla alakası olmasada kf3 sürümün üstü cıktımı cıktıysa kullanıyomusunuz bu şekilde bir konu açtınızmı?
bana şimdilik bunlar lazım ben gibide birçok kişiye lazımdır kanımca kolay gelsin.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dedim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
dım buyrun1. Ses değiştirme programı birini ararken sesimi istediğim gibi yapabilen bir uygulama varmıdır? kız sesi örneğin yada inceltip kalınlaştırma gibi.
2. istediğim bir müziği sms gönderildi uyarısı varya rapor uyarısı telefonun kendinde kendi müziklerini secebiliyosun harici bir ses secemedim vede buna titreşimde dahil acıp kapatabileceğiz böyle bir uygulama varsa.
3.Kullandıgınız en hoşunuza giden nebilim widget olabilir başka yardımcı uygulamalar varmı stabil calışan.
4. Konuyla alakası olmasada kf3 sürümün üstü cıktımı cıktıysa kullanıyomusunuz bu şekilde bir konu açtınızmı?
bana şimdilik bunlar lazım ben gibide birçok kişiye lazımdır kanımca kolay gelsin.