Galaxy S2 i9100 Orjinal İCS Güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 i9100 Orjinal İCS Güncellemesi
  1. Aşağıdaki bağlantıdan gerekli dosyaları içeren arşiv dosyasını indirin.

2. Arşiv dosyasını bilgisayarınızda uygun bir yere açın ve içinden çıkan Odin3_v1.0 programını çalıştırın.

3. Telefonunuzu kapatın. Telefonunuzun güç düğmesi, ses kısma düğmesi ve ev düğmesine aynı anda basarak yükleme moduna alın.
  4. Telefonunuzu USB kablosunu kullanarak bilgisayara bağlayın. Telefonunuzu bağlayınca Odin3′ün ID:COM kısmının sarı olduğunu göreceksiniz.

5. Şimdi Odin3′e geri dönün ve aşağıda belirtildiği gibi dosyaları seçin:
    PIT – u1_02_20110310_emmc_EXT4.pit
    PDA – I9100_CODE_I9100XXLPB_CL99600_REV02_user_low_ship.tar.md5
    Phone – MODEM_I9100XXLPB_REV_02_CL1101286.tar.md5
    CSC – GT-I9100-MULTI-CSC-OXXLP5_RST.tar
  6. “Start” düğmesine basın. İşlem tamamlandığında telefonunuz yeniden başlayacak.
[h=1]Değerlendirmeler[/h] [h=2]Artılar:[/h]
  • Ekrandaki sayfalar arası geçiş yaparken 3D efekti
  • Daha iyi pil ömrü
  • Daha hızlı
  • Dokunmatik performansı iyi
  • Face Lock özelliği çalışıyor
  • Google+ yüklü geliyor
  • Ekran kilitliyken de bildirim alanı açılabiliyor
  • Anonim internet gezintisi yapılabiliyor
  • Kilit ekranında müzik çalar kontrolleri var
  • Genel olarak iyi performans. Günlük kullanım için uygun
  • Resmi ROM olduğundan garanti sorunu yaratmaz
[h=2]Eksiler:[/h]
  • G çalışmıyor. Çalışması için APN ayarının elle yapılması gerekiyor.
  • Yazılım güncelleştirme kaydı yapılamıyor ve sürekli olarak kayıt uyarısı bildirim alanında görünüyor. Uyarıyı kapatmak için Ayarlar -> Uygulamalar -> Hepsi kısmına gelin. Yeşil simgeli “Yazılım güncellemesi”ni seçin ve devre dışı bırakın.
[h=2]AVEA APN Ayarı[/h] Ayarlar ->Kablosuz ve ağ ->Diğer.. -> Mobil ağ ayarları -> Erişim Noktası Adları kısmına gelin. Menüden yeni APN’i seçin. İsim kısmına AVEA, APN kısmına internet yazın ve menüden kaydet seçeniğini seçin. Şimdi Erişim Noktası Adları kısmında AVEA adında bir kayıt oluşturmuş olduk. Bu kaydı seçip aktiflerştirin.

Alıntıdır.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

turker10

turker10

Üye
tşk... bu arada ne zaman gelir orjinali az kaldı galiba beklesek mi... bide özellikle merak ediyom ıcs de şarj da uzama oluyor mu en merak ettiğim şey o ?????

fnldstntn

Üye
Darısı S ve S plus ve diğerlerine...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
vakit bulur bulmaz deneyeceğim. teşekkürler Lütfullah darısı başına :D

irfan_irfan

Üye
Selam herkese kurdum ama 15 dakika oldu ne kadar sürer bir bilen varsa cvp lütfen

Hijacker_worm

Hijacker_worm

Üye
Teşekkürler dostum

djdeycan

djdeycan

Üye
Galax s ve s plus modellerine orjinal ics gelmicek ama eğer isterseniz portlanmış ıcs romlar mevcut elimde msj atarsanız yardımcı olurm

buminkan

buminkan

Üye
teşekkürler dostum, çok makbule geçti...

kamikazegkhn

Üye
programı ındırdım kurdum ama yuklemeyı beceremedım. yardımcı olursanız sevınırım odın 3 programı sarı olmuyo tsk sımdıden

ilker_102

Üye
ben 13 martta wifiden nete bağlanıp ayarlar- telefon hakkında- yazılım güncelleme ye tıkladım ve ics 4.0.3 ü tel kendisi indirip yükledi. burada anladıgım kadarıyla daha orjinali gelmemiş deniyor. öyleyse bana neden yüklendi anlamadım

klongs

klongs

Üye
ben 13 martta wifiden nete bağlanıp ayarlar- telefon hakkında- yazılım güncelleme ye tıkladım ve ics 4.0.3 ü tel kendisi indirip yükledi. burada anladıgım kadarıyla daha orjinali gelmemiş deniyor. öyleyse bana neden yüklendi anlamadım

ülkeye göre değişiyor

ilker_102

Üye
ama ben turkiyedeyim anlamadim neden boyle oldu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben denemek için odin ile yükledim gayet güzel test etmeye deva mediyorum.

forza5454

forza5454

Üye
ya bende o 3D efekti yok :S ayrıca wipe'leri yapmama rağmen dosyalarım olduğu gibi duruyor. Nerde hata yaptım offff :S

Üst Alt