Galaxy S2 GT-I9100 USB belleği yanlışlıkla biçimlendirildi

Sponsorlu Bağlantılar

umut61

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 GT-I9100 USB belleği yanlışlıkla biçimlendirildi
Merhaba,

Bir yakınımın eski telefonundaki resimlerini yeni telefonuna geçirmek isterken nasıl olduysa anlamadan telefonun USB belleğini biçimlendirdi. Galeride olan DCIM klasöründe fotoğraf ve Videoların hepsi gitti ve hiç bir yedeği de yok .:(
Onun için önemli olan bu resim ve videoları geri alabilme şansımız var mı?

Telefona yüklediğim GT Recovey programı resimleri değil ama eski mesajları notları Vs. geri getirdi.
Aşağıdaki Recovery Programlarını bilgisayara yükleyip denedim ama işe yaramadı.
Asoftech data recovery
Dr.Fone Toolkit for android
JihoSoft Photo Recovey

Sürüm : 2.3.6
Root atılmış

Bab-ı Umut

Bab-ı Umut

Üye
Fazla bir bilgi veremiyecem ama, iyi bildiğim bir şeyi söylemeden de edemem. Kurtarma işini tamamlayıncaya kadar, usb belleğe yeni bir dosya veya veri kopyalayıp göndermeyesin sakın. Zira bu işlem, eski verinin üzerine yazılabilir, Bu durumda da kurtarma imkansız hal alabilir.

Yinede DiskDigger Pro uygulamasını tavsiye edebilirim. İndirme linki aşağıda eklentiye ekledim. usb belleği telefondan sök önce. uygulama, telefon belleğine yüklensin. Daha sonra takıp tarat

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

umut61

Üye
    Konu Sahibi
Bir çok program denedim sizin önerdiğiniz dahil. Galeriden silinen resimleri geri getirebiliyor. Ama yapmış olduğum hata, telefonun hafızasını ayarlardan biçimlendirmek. O kadar uğraşmama rağmen gelmiyorsa artık uğraşmayı bırakmam gerektiğini anladım :)
Cevabınız için teşekkürler.

Wandeta

Wandeta

Üye
Aynısı benim başımada gelmişti aradaki fark ben sadece sildim az çok bu işlerden anlayan biri olarak resimlerin azını kurtarabildim çünkü üzerine veri ve dosya kopyalamıştım.

Veri veya dosya kopyalamadı iseniz yani biçimlendirdikten sonra hiç birşey yapmadıysanız kurtarabilmeniz lazım veri veya dosya kopyaladıysanız zor ugraşmayın kurtarsanız bile resimler bozuk çıkar hatta telefon üzerinden deyil PC ' de yapmanız lazım telefona kurtarıcam diye kurdugunuz uygulama sonuçta hafızanın üzerine kuruluyor.

Üst Alt