forza5454
Üye
1-) Bunda linaro ekli mi ? Cyanogenmod 9da linaro yoktu.
2-) Ben telefonun 16gblik hafızasını ve 8gblik sd kartımı komple silmek sıfırlamak istiyorum. Ne yapmam lazım ?
3-) Telefonun hafızasını silince veya factory reset fln yapınca cwm recovery ile telefonun hafızasına attığım cm10 dosyası kalacak mı ? Tekrar mı yükleyip telefona atacağım nası olcak o
2-) Ben telefonun 16gblik hafızasını ve 8gblik sd kartımı komple silmek sıfırlamak istiyorum. Ne yapmam lazım ?
3-) Telefonun hafızasını silince veya factory reset fln yapınca cwm recovery ile telefonun hafızasına attığım cm10 dosyası kalacak mı ? Tekrar mı yükleyip telefona atacağım nası olcak o

Rom'unuz hayırlı olsun .
wipe data cache dalvik fln filn yaptıktan sonra mount and storage'den emmc format yaptım. Tabi telefonun hafızası komple gitti. Hiçbirşey kalmadı. Ama bunun olacağını biliyordum. O yüzden gerekli dosyaları sd kartıma atmıştım. Yüklemeyi sd kart üzerinden yaptım. Çokta kolay temiz hızlı ve tamamen sorunsuz oldu
tabi hayal kırıklığı oldu. Çünkü şuanda HD oyunların birçoğu jelly bean desteklemiyor. Shadowgun kurabildim. Modern Cmbat 3 ve Asphalt 7 dedim sonuç hüsran. Açılmıyorlar.