Galaxy S2 ( GT-I9100 ) Cyanogenmod 10

Sponsorlu Bağlantılar

forza5454

forza5454

Üye
1-) Bunda linaro ekli mi ? Cyanogenmod 9da linaro yoktu.
2-) Ben telefonun 16gblik hafızasını ve 8gblik sd kartımı komple silmek sıfırlamak istiyorum. Ne yapmam lazım ?
3-) Telefonun hafızasını silince veya factory reset fln yapınca cwm recovery ile telefonun hafızasına attığım cm10 dosyası kalacak mı ? Tekrar mı yükleyip telefona atacağım nası olcak o :naughty:

alperen_019

Üye
Evet arkadaşlar Galaxy S2 için Cyanogenmod 10 çıktı sizlerle paylaşmak istedim .

Bu cm10 indirme linki :

Bu Google uygulamalarının bulunduğu ve rom yüklendikten sonra Cwm recovery'den yüklenmesi gerekn dosya :

YÜKLEME ADIMLARI :

-Wipe data/factory reset , Wipe Cache ve Wipe Dalvik Cache yapın .
-Romu Cwm Recovery'den flaşlayın .
-Ardından Gapps adlı dosyayı flaşlayın .
-En son tekrar Wipe data/factory reset , Wipe Cache ve Wipe Dalvik Cache yapın .

İşlem tamamdır. :oke:

Emeğe saygı gösterelim ! :good: Rom'unuz hayırlı olsun .
(h)

-
Alıntıdır !

Sorularınız olursa pm'den ulaşabilirsiniz.

merhaba. ben yeni s2 aldım önceden5800 kullanıyordum bu terimlere çok uzağım hangisi nasıl yapılır bi anlatırmısınız.yada anlatılan bir sayfa varsa link verebilirmisiniz.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
1-) Bunda linaro ekli mi ? Cyanogenmod 9da linaro yoktu.
2-) Ben telefonun 16gblik hafızasını ve 8gblik sd kartımı komple silmek sıfırlamak istiyorum. Ne yapmam lazım ?
3-) Telefonun hafızasını silince veya factory reset fln yapınca cwm recovery ile telefonun hafızasına attığım cm10 dosyası kalacak mı ? Tekrar mı yükleyip telefona atacağım nası olcak o :naughty:

Project butter var arayüz yağ gibi.
Hayır kalmayacak o da silinecek. O yüzden herşeyi silmeni önermem cihaz super brick olur.

- - - Eklendi - - -

merhaba. ben yeni s2 aldım önceden5800 kullanıyordum bu terimlere çok uzağım hangisi nasıl yapılır bi anlatırmısınız.yada anlatılan bir sayfa varsa link verebilirmisiniz.

forza5454

forza5454

Üye

Project butter var arayüz yağ gibi.
Hayır kalmayacak o da silinecek. O yüzden herşeyi silmeni önermem cihaz super brick olur.

ben çoktan yükledim cm10'u ama yinede teşekkürler :) wipe data cache dalvik fln filn yaptıktan sonra mount and storage'den emmc format yaptım. Tabi telefonun hafızası komple gitti. Hiçbirşey kalmadı. Ama bunun olacağını biliyordum. O yüzden gerekli dosyaları sd kartıma atmıştım. Yüklemeyi sd kart üzerinden yaptım. Çokta kolay temiz hızlı ve tamamen sorunsuz oldu :)
Kullanıcı yorumuma gelecek olursak yaklaşık 5 saattir kullanıyorum. Sgs2mde oyun oynamayı çok severim. Haliyle radyo dosya yöneticisi gibi hayati önem taşıyan yazılımları kurduktan sonra hemen oyunlara atladım :D tabi hayal kırıklığı oldu. Çünkü şuanda HD oyunların birçoğu jelly bean desteklemiyor. Shadowgun kurabildim. Modern Cmbat 3 ve Asphalt 7 dedim sonuç hüsran. Açılmıyorlar.
Arayüz gerçektende yağ gibi olmuş. Özellikle sanal klavyenin hastası oldum. 4.0.3te resmen klavye kasıyordu. Şuan zorlayabilldiğiniz kadar zorlayın tınlamıyor :) Ancak sanki anasayfalar arası geçişlerde hafif bi gecikme söz konusu ki onuda halledeceklerini umuyorum. Bide animasyon olsaymış fena olmazmış :P
Son olarak şunu belirtmek istiyorum ; Telefonumu pcye bağlıyorum. Dosyalarımı atarken eğer telefonun ekranı sönerse pcde kopyalama işlemi başarısız hatası veriyor. Çok can sıkıcı. :(

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
ben çoktan yükledim cm10'u ama yinede teşekkürler :) wipe data cache dalvik fln filn yaptıktan sonra mount and storage'den emmc format yaptım. Tabi telefonun hafızası komple gitti. Hiçbirşey kalmadı. Ama bunun olacağını biliyordum. O yüzden gerekli dosyaları sd kartıma atmıştım. Yüklemeyi sd kart üzerinden yaptım. Çokta kolay temiz hızlı ve tamamen sorunsuz oldu :)
Kullanıcı yorumuma gelecek olursak yaklaşık 5 saattir kullanıyorum. Sgs2mde oyun oynamayı çok severim. Haliyle radyo dosya yöneticisi gibi hayati önem taşıyan yazılımları kurduktan sonra hemen oyunlara atladım :D tabi hayal kırıklığı oldu. Çünkü şuanda HD oyunların birçoğu jelly bean desteklemiyor. Shadowgun kurabildim. Modern Cmbat 3 ve Asphalt 7 dedim sonuç hüsran. Açılmıyorlar.
Arayüz gerçektende yağ gibi olmuş. Özellikle sanal klavyenin hastası oldum. 4.0.3te resmen klavye kasıyordu. Şuan zorlayabilldiğiniz kadar zorlayın tınlamıyor :) Ancak sanki anasayfalar arası geçişlerde hafif bi gecikme söz konusu ki onuda halledeceklerini umuyorum. Bide animasyon olsaymış fena olmazmış :P
Son olarak şunu belirtmek istiyorum ; Telefonumu pcye bağlıyorum. Dosyalarımı atarken eğer telefonun ekranı sönerse pcde kopyalama işlemi başarısız hatası veriyor. Çok can sıkıcı. :(

Bende mc3 çalıştı ama asphalt 7 çalışmadı :)

forza5454

forza5454

Üye

Bende mc3 çalıştı ama asphalt 7 çalışmadı :)
rica etsem mc3 apk'sini paylaşabilirmisiniz ? Hatta jb hd oyunları bi yerde toplansa çok faydalı olurdu. Bu arada battlefield 2 denedim çalışıyor.

Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi
rica etsem mc3 apk'sini paylaşabilirmisiniz ? Hatta jb hd oyunları bi yerde toplansa çok faydalı olurdu. Bu arada battlefield 2 denedim çalışıyor.

Edeyim hemen

- - - Eklendi - - -

Buyrunn :

kraldost

kraldost

Üye
Ics daha güzeldi be bunu hiç beğenmedim

forza5454

forza5454

Üye
cm-10-20120725 üzerine 10-20120805, 10-20120806, 10-20120808, ve son olarak 10-20120809 çıktı. Konu sürekli güncel kalsa iyi olur. bende 10-20120801 var acaba güncellesek mi ? Bayağdır kullanıorm bir süre daha kullanıp 4.0.4 döneceğim. Şuan kalma sebebim acaip hızlı çalışması özellikle arayüzün geri bildirimi. Dönme sebeplerim ise birincisi sitelerdeki flashların çalışmaması , ikincisi ilse feci şarj yemesi. Sizi bilmem ama benim telefon hiç kullanmayak ekran sönük durumda iken günde 30 hatta 40%ı bulan şarj yemesi.
Güncel ;

kraldost

kraldost

Üye
Kardesler bende genel olarak herkesinki gibi dosya yoneticisi ve radyo yok ama bende bunlarin disi da birkac tane problem daha var görüntulu arama yapamiyorum ekran ve sensor kalibrasyonu yapamiyorum birde galerideki medya dosyalarini wifi uzerinden televizyona aktaramiyorum 4.0.3 bu sorunlar yoktu bende sizdede aynimi acaba ha birde sarjzi cok cabuk btiyor...

forza5454

forza5454

Üye
Kardesler bende genel olarak herkesinki gibi dosya yoneticisi ve radyo yok ama bende bunlarin disi da birkac tane problem daha var görüntulu arama yapamiyorum ekran ve sensor kalibrasyonu yapamiyorum birde galerideki medya dosyalarini wifi uzerinden televizyona aktaramiyorum 4.0.3 bu sorunlar yoktu bende sizdede aynimi acaba ha birde sarjzi cok cabuk btiyor...
hocam onları 3.parti olarak bulup kurmanız gerekiyor. Bazı özellikleri çalışmıyor tabi sonuçta nightly sürüm. Tam sürüm çıkana kadar idare edeceğiz.
Dosya yöneticisi ;
Görev yöneticisi ;
Radyo (Online) ;

kraldost

kraldost

Üye
Tesekkur ederim kardes goruntulu arama yapabiliyormusun...

El-CD

El-CD

Üye
Yapiliyor kardes

cemkaya

cemkaya

Üye
cm-10-20120725 üzerine 10-20120805, 10-20120806, 10-20120808, ve son olarak 10-20120809 çıktı. Konu sürekli güncel kalsa iyi olur. bende 10-20120801 var acaba güncellesek mi ? Bayağdır kullanıorm bir süre daha kullanıp 4.0.4 döneceğim. Şuan kalma sebebim acaip hızlı çalışması özellikle arayüzün geri bildirimi. Dönme sebeplerim ise birincisi sitelerdeki flashların çalışmaması , ikincisi ilse feci şarj yemesi. Sizi bilmem ama benim telefon hiç kullanmayak ekran sönük durumda iken günde 30 hatta 40%ı bulan şarj yemesi.
Güncel ;

hocam galaxy s2 war bende 4,0,4 cyanogenmod rom bulamadım çalışır bazılarına da güvenmedim. yeni sayılırım senin rom unu bi şekilde bana yollarmısın ? memnun olurum.

kraldost

kraldost

Üye
Nasil ben yapamiyorum arama modunda o komutu bulamadim yanlis bisey yapmis olablirmiyim acaba

cemkaya

cemkaya

Üye
sürüm izlenimlerim.
cyanogenmod 9 un üzerine paket yapılmış acılısı 9 ile aynı.
4,0,4 den yani cm9 dan pek bi fark göremedim. bildirim kısmı biraz değişik olmus o kadar. şarj kousunda bir sey diyemeyeceğim çatır çatır bitiyor.

kraldost

kraldost

Üye
ben bunu hiç sevmedim elinde kullanıpta mennun olduğu 4.0.4 sürümünü benımle paylaşabilirmisiniz

forza5454

forza5454

Üye
aynen bende 4.0.4 döneceğim. Şarj dayanmıyor resmen, 3.parti uygulamalardan soğudum yemin ediorm. Acaba cm9 rc2mi dönsek cm9 nightly mi yoksa sammobileden başka bir ülke için çıkmış resmi 4.0.4 romamı karar veremedim şimdi .s
---------EDIT----------
ben 4.0.3 resmi roma geri döndüm. 4.0.4te ülkemizde telefonun çekmemesi problemi varmış bilginize. Resmen oh be dedim yalnız =)
Dönmek isteyenler burdan resmi romu indirip odin ile kursun. 4.0.3 root dosyasınıda internetten bulabilirsiniz. Günlük kullanım için kesinlikle tavsiye ederim fakat jb işte bi heves ...

hakan572123

Üye
arkadaşlar görüntülü arama yok bu cyanogenmodda bi kontrol edermisiniz benim için görüntülü konuşma önemli skype değil ama telefonun kendi görüntülü araması

cemkaya

cemkaya

Üye
arkadaşlar görüntülü arama yok bu cyanogenmodda bi kontrol edermisiniz benim için görüntülü konuşma önemli skype değil ama telefonun kendi görüntülü araması

Cm lerin hiç bir sürümünde yok görüntülü konuşma

Üst Alt