Galaxy S2 Format

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 Format
Galaxy S2 yi telefonu ilk aldığım gibi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim önerileriniz olursa sevinirim ve format atarsam garanti kapsamı dışına çıkar mı ?
Şimdiden teşekkürler :)

Subzero01

Üye
ağır format istemiyorsan ayarlardan sıfırlayabilirsin ama ağır format gerekiyorsa cihazı kapat sonra güç tuşu,home tuşu ve ses açma tuşlarına basılı tut oradan formatlayabilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: erhank98
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
hard format istemiyorum hardlık bir durum yok ama telefonun ilk 0 elime aldıgım gıbı gormek ıstıyorum okadar, cok doldu telefon sılemıyorumda uygulamaları :D

Kerim.

Kerim.

Üye
gizlilige gir orda fabrika ayarlari var.ona gir.usb bellegi temizle de.ve alttakine bas formatlasin.

• Beğen
Tepkiler: erhank98
erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
usbyi biçimlendirince telefonun içindeki resim video müzik felan gider mi ?

salihbicak

Üye
Usb yi biçimlendirince içindeki vidyo vs gider... ama formst için en temizi hard formattır... eğer isterseniz tarif edebilirim.. zaten soft format tarif edilmiş arkadaşlar tarafından ... ama tam sorunsuz bir telefon için hard format tavsiye edilir

salihbicak

Üye
bence hard format atin tam sorunsuz hir cozum icin guzel olur. ama usb yi bicimlendirirseniz telefon hafizasindakiler muhakkak silinecek zaten o ise yarar eger sd card varsa onlar kalir o silinmez. o da harici sd card bicimlendir diye ayriyeten tiklamalisiniz

salihbicak

Üye
bence hard format atin tam sorunsuz hir cozum icin guzel olur. ama usb yi bicimlendirirseniz telefon hafizasindakiler muhakkak silinecek zaten o ise yarar eger sd card varsa onlar kalir o silinmez. o da harici sd card bicimlendir diye ayriyeten tiklamalisiniz

salihbicak

Üye

salihbicak

Üye

erhank98

erhank98

Üye
    Konu Sahibi
ya benım telefonda sorun yoktu sadece ılk aldıgım gıbı olmasını ıstedım fabrika ayarlarına geri dondurunce oldu zaten konu kılıtlenebilir teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt