Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
galaxy s2 cyanogenmod sürümleri hakkında bilgi
Sponsorlu Bağlantılar
HakanSeven12
Üye
Telefon rootlu ve bootloader unluk işlemi yapilmis olmalı cwm kurup cwm den wipeleri yapip zip dosyalarını kurman gerek
Dampierre
Üye
Ben şahsen s2 de cyanogen mod önermiyorum. Neat Rom gibi kaliteli sammy based romlar kullanın. Fm radio yok. Spirit fm çalışmıyor. Kamera konusunda çekim kalitesinde bile fark var. Varlık içinde yokluk çektiriyor bana cm.
Ben şahsen s2 de cyanogen mod önermiyorum. Neat Rom gibi kaliteli sammy based romlar kullanın. Fm radio yok. Spirit fm çalışmıyor. Kamera konusunda çekim kalitesinde bile fark var. Varlık içinde yokluk çektiriyor bana cm.
OTA desteği var yazıyorsa vardır ancak emin ol ki stock samsung yazılım güncellemesinden biraz daha karışık. Ayrıca OTA kullanımı bence beceriksiz kullanıcılar için. İşten anlayanlar için gayet kolay, hatta OTA ya saçma gözüyle bakıyorum, ben bir kaç haftada tamamen anlayabilmiştim bu rom-kernel yükleme işlerini. Zor değil yani.