Galaxy S2 BestS2Rom Gerçekten Güzel bir ROM favorilerim arasında :) Buyurun Bakın

Sponsorlu Bağlantılar

crysisci

Üye
Yüklenme kutucuğunda kaldı uzun bi çubuk var en son bu yazıyor en altta Bes s2rom insttaling see more at altta çubuk var hiç yüklenmiyor Kardeş el at derken başladı kurmaya :D

- - - Eklendi - - -

telefon açılıyor açılışı falan değişti Sade SAMSUNG YAZIYOR BÜYÜK HARFLERLE MAVİ RENKTE YANIP SONUYOR NORMAL MI?

byMaMe

byMaMe

Üye
öncelikle paylaşım için teşekkürler sormak istedğim bu rom hangi rom üzerine kuracaz benim rom versiyon 4.0.3

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Yüklenme kutucuğunda kaldı uzun bi çubuk var en son bu yazıyor en altta Bes s2rom insttaling see more at altta çubuk var hiç yüklenmiyor Kardeş el at derken başladı kurmaya :D

- - - Eklendi - - -

telefon açılıyor açılışı falan değişti Sade SAMSUNG YAZIYOR BÜYÜK HARFLERLE MAVİ RENKTE YANIP SONUYOR NORMAL MI?

O uzun surebiliirr :) Hicbirsey yapmiyor gibi durabilir ama yukluyor ilk acilista da uzun surebilir :)

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler kardeşim kernel olarak ne kullanayım öneriniz var mı rootlamam için

- - - Eklendi - - -

teşekkürler kardeşim kernel olarak ne kullanayım öneriniz var mı rootlamam için

Dorimanx guzel bi kernel tabi en sevdigim Philipz ben Philipz kullaniyorum :)

crysisci

Üye
Kardeşim kurdum kullanıyorum o dediği yandaki menüde çalışıyor düzenleniyor.Bir kaç problem var ufak tefek herşey türkçe simgeler görev yönetici değilde Task manager yazıyor ve de task managerden ramı sıfırlayınca hafıya sil deyince geri menüye dönünce geç geliyor menü

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim kurdum kullanıyorum o dediği yandaki menüde çalışıyor düzenleniyor.Bir kaç problem var ufak tefek herşey türkçe simgeler görev yönetici değilde Task manager yazıyor ve de task managerden ramı sıfırlayınca hafıya sil deyince geri menüye dönünce geç geliyor menü

Bu dogrudur da o task manager uygulama google playde bulabilirsin onun normalinde gorev yoneticisi yaziyor ben yandaki simgeleri duzenleyemiyorum sinir ediyor :) Neyse begenmene sevindim

paşa06.40

paşa06.40

Üye
yukleyebilsem yukleyecemde anlamadigim is. Telefonda rootlu. Imei kayitli efs yedegide var ama yuklemeye korkuyom

- - - Eklendi - - -

niyeti bozdum korkularımı yenip bu romu yukleyecem. benim korkum imei cakılı oldugu için imei gidermi. efs yedegiğini aldım imei gidrse tekrar efs yedeğini atıp eski haline getirebilirmiyim. bide biraz daha detaylı anlatabilirmisin

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
yukleyebilsem yukleyecemde anlamadigim is. Telefonda rootlu. Imei kayitli efs yedegide var ama yuklemeye korkuyom

- - - Eklendi - - -

niyeti bozdum korkularımı yenip bu romu yukleyecem. benim korkum imei cakılı oldugu için imei gidermi. efs yedegiğini aldım imei gidrse tekrar efs yedeğini atıp eski haline getirebilirmiyim. bide biraz daha detaylı anlatabilirmisin

Yedegin varsa korkma yap en ayrintilisi bu usta .s daha nasil aciklayabilirim ki .s

paşa06.40

paşa06.40

Üye
yarım saat sonra indirme tamamlanacak yuklemeye gecicem ekstra bişey yapmam lazımmı yada uyarıların falan

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
yarım saat sonra indirme tamamlanacak yuklemeye gecicem ekstra bişey yapmam lazımmı yada uyarıların falan

Eklemem gereken iki seyi yazimda ekledim bnim tek soylemem gereken bilmedigin seylerle oynamaman usta onun haricinde sikinti yok :)

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Eklemem gereken iki seyi yazimda ekledim bnim tek soylemem gereken bilmedigin seylerle oynamaman usta onun haricinde sikinti yok :)

Allah razi olsun senden super bi rom hic bi sorunla karşılaşmadım imei falandagitmedim cok kolaymis bosuna ics kullaniyomusum. Cooooooookkkk :tşk:

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
paşa06.40

paşa06.40

Üye
Kardes soldaki barı asagiya aldim aa yine sola almak istiyorum alamiyorum

agabey06

agabey06

Üye
Türkçe destekliyor mu

meyhana

Üye
üzerine basılı tutunca sürüklenmesi lazım..

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Tamamdir usta hallettim

- - - Eklendi - - -

Bide sarzi az gidiyo

Üst Alt