Galaxy S2 BestS2Rom Gerçekten Güzel bir ROM favorilerim arasında :) Buyurun Bakın

Sponsorlu Bağlantılar

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S2 BestS2Rom Gerçekten Güzel bir ROM favorilerim arasında :) Buyurun Bakın
Telefonuma çok ROM Yükledim Brick ettiğim zamanlar bile oldu falan ama bu ROM un yeri ayrı bende Lion ROMa çok benzeyen Space And Time ROM undan biraz daha iyi BestS2Rom U Tanıtıyorum...

-Jelly Bean 4.1.2
-Jelly Bean Uygulamaları Destekliyor
-Note 2 deki %90 Özellik mevcut
-Multi Window çok başarılı çalışıyor
-Video izlerken mesaj okuma ve internette dolaşma gibi özellikler mevcut
-Tek Bug ekran kilidinde çok nadir oluyor fakat ROM dan kaynaklı değil zaten Test sürümleri çıktığı için Samsungun normalindede varmış araştrdım
-Ekran kilidi takılmıyor hızlı Dalga ve mürekkep efekti var
-Project Butter ın çakması var :D Ama işe yarıyor
-Rootlu bir ROM zaten
-Şarjı iyi gidiyor zaten benim en önemsediğim şey şarjdır o yüzden paylaştığım ROM larda şarj konusuna güvenebilirsiniz şarjda arıza varsa ben uyarırım zaten :D

-Söylemediğim özellikleri çok bu arada haberiniz olsun :)

Resimler:

Anlatımını veriyorum :

1-İnidrdiğiniz dosyayı telefon hafızasına atın
2-Telefonu CWM (ClockWorkMod) İle açın
3-Wipe Data/Factory resete girin sonra yes deyin
4-Wipe Chache seçin sonra :)
5-Ondan sonra İnstall Zip From (İndirdiğiniz dosyayı nereye attıysanız orayı bulun dosyayı seçin)
6-Bırakın yüklensin sonra arkadaşlar

Not: 1-Telefon Rootlu olmalıdır
2-Bu işlemleri Hafıza kartınızı ve sim kartınızı çıkararak yapın
3-Dosya ve önemli şeylerin yedeğini almayı unutmayın

Link (Kendi Uploadım) :

• Beğen
Tepkiler: custave ve paşa06.40

custave

custave

Üye
lion rom arasindaki fark nedir

YILMAZBY

YILMAZBY

Üye
Aynen bende lion rom kullaniyorum memnunum ama bu mu daha iyi sizce?

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Bunla arasindaki fark Sol panel gelismis ve telefondaki buglar daha az Lion dan biraz daha yuksek ben denemeden ROM paylasmam bunu unutmayin :) Bir de Lion Rom da ekran kilidi biraz kasarken bunda çok azaltılmış Lion Romdan daha hızlı Ve bir takım açıkları giderilmiş ayrıca aynı anda 2 işlem yapabiliyor en fazla 3 yapıyor :)

custave

custave

Üye
lion sarj konusunda test surumuyle ayni bide bunu deniyelim tesekkurler.
Coklu pencere menu fotograflarini ayrintili ekleme imkanin varmi

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
lion sarj konusunda test surumuyle ayni bide bunu deniyelim tesekkurler.
Coklu pencere menu fotograflarini ayrintili ekleme imkanin varmi

Ya şuan telefon şarjda ama ben anlatayım sana usta Örneği internettesin ya sol paneli açıyorsun ordan açmak istediğin uygulamayı tutuyorsun telefonun ya üstüne ya da altına bırakıyorsun oluyor sana aynı anda iki uygulama ha bir de bildiğiniz gibi Video izlerken tabi kendi video playerında alt sağ köşede pencerele simgesi var ona basarsan videoyu küçültür ve izlerken telefonda istediğin işlemi yapabilirsin bide açılır pencereyide açtğın zaman hem Video izlersin hem internette dolaşırsın hem telefonla uğraşırsın :)

custave

custave

Üye
lion da seffaf soldaki coklu pencere bazi romlarda degil ondan sordum bide liondaki eksik uygulamalar bunda tammi onun icin resim istedim
neyse yukleyince gorucez

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
lion da seffaf soldaki coklu pencere bazi romlarda degil ondan sordum bide liondaki eksik uygulamalar bunda tammi onun icin resim istedim

Bu romda şeffaf değil ya bu ROM da tek kötü tarafı sol panlede eksik uygulama yok ama sen de düzenleyemiyorsun bi onu çözemedim Space And Time diye güzel bi ROM paylaşmıştım ondada bu sorun vardı çözemiyorum ama ondaki panel arızalıydı bu ROM da bütün uygulamaları koyuyor Allahtan yoksa bu ROM uda kullanmazdım telefondan fotoğraf çekerdim de şuanki durumumu müsait değil yoksa resim esirgemem yani elimden geldiğince yardımcı oluyorum :D

Kerim.

Kerim.

Üye
4.0.4 hic rom atilmamis ve rootlanmamis s2ye(stock romlu) recoveryi nasil kuruyoruz?link falan varsa verirmisiniz lutfen?:tebessüm:

custave

custave

Üye
4.0.4 hic rom atilmamis ve rootlanmamis s2ye(stock romlu) recoveryi nasil kuruyoruz?link falan varsa verirmisiniz lutfen?:tebessüm:

yardimci olabilir bi bak http://www.maxicep.com/samsung/galaxy-s2-yardim-ve-destek-bolumu-54-539103.html#post4916760

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Telefonuma çok ROM Yükledim Brick ettiğim zamanlar bile oldu falan ama bu ROM un yeri ayrı bende Lion ROMa çok benzeyen Space And Time ROM undan biraz daha iyi BestS2Rom U Tanıtıyorum...

-Jelly Bean 4.1.2
-Jelly Bean Uygulamaları Destekliyor
-Note 2 deki %90 Özellik mevcut
-Multi Window çok başarılı çalışıyor
-Video izlerken mesaj okuma ve internette dolaşma gibi özellikler mevcut
-Tek Bug ekran kilidinde çok nadir oluyor fakat ROM dan kaynaklı değil zaten Test sürümleri çıktığı için Samsungun normalindede varmış araştrdım
-Ekran kilidi takılmıyor hızlı Dalga ve mürekkep efekti var
-Project Butter ın çakması var :D Ama işe yarıyor
-Rootlu bir ROM zaten
-Şarjı iyi gidiyor zaten benim en önemsediğim şey şarjdır o yüzden paylaştığım ROM larda şarj konusuna güvenebilirsiniz şarjda arıza varsa ben uyarırım zaten :D

-Söylemediğim özellikleri çok bu arada haberiniz olsun :)

Resimler:

Anlatımını veriyorum :

1-İnidrdiğiniz dosyayı telefon hafızasına atın
2-Telefonu CWM (ClockWorkMod) İle açın
3-Wipe Data/Factory resete girin sonra yes deyin
4-Wipe Chache seçin sonra :)
5-Ondan sonra İnstall Zip From (İndirdiğiniz dosyayı nereye attıysanız orayı bulun dosyayı seçin)
6-Bırakın yüklensin sonra arkadaşlar

Not: 1-Telefon Rootlu olmalıdır
2-Bu işlemleri Hafıza kartınızı ve sim kartınızı çıkararak yapın
3-Dosya ve önemli şeylerin yedeğini almayı unutmayın

Link (Kendi Uploadım) :

guzel TEŞEKKURLER

yilan53

Üye
bunda türkçe desteği varmı

Kerim.

Kerim.

Üye

crysisci

Üye
Kardeş brick falan olmaz dimi aynı dediğni gibi söylemeyi unuttuğun bişey varmı yapma işlemleri arasında yada zaten biliyoruz diye söylemediğin usb hata ayıklama falan açık mı kapalımı az daha bilgi?

custave

custave

Üye
bi ayrinti vereyim ilk basta yuklenmiyo gibi gorukuyo ama yukleniyo beklemek gerekli

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş brick falan olmaz dimi aynı dediğni gibi söylemeyi unuttuğun bişey varmı yapma işlemleri arasında yada zaten biliyoruz diye söylemediğin usb hata ayıklama falan açık mı kapalımı az daha bilgi?

Hic merak etmeyin ben denemeden hic birseyi paylasmiyorum bunu unutmayin guvenilir olmayan seyle isim yoktur :)

chester_yeahuu

chester_yeahuu

Üye
Senin yazdığını aksine telefonun šarjı čok erken bitiyor

Archangelll

Archangelll

Üye
    Konu Sahibi
Senin yazdığını aksine telefonun šarjı čok erken bitiyor

Ben yalan mi soyluyorum ? Ben suan o ROM u kullaniyorum ve sarjim cok iyi gidiyor sizin telefonda veya bataryada sorun vardir inanmiyorsaniz baska ROM yukleyin Lion Rom paylasmistim onu yukleyin

Üst Alt