galaxy s yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-evrenler-

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s yardım
Arkadaşlar gt-i9000 kullanıcısıyım ve 2.3.3 rom kullanıyorum telefonumda kırmızı renk yada benzer bazı tonlarında ekranda kılcal siyaklıklar ve hatalar çıkıyo sebebi nedir ve garanti kapsamındamıdır eğer garanti kapsamında ise telefonum root lu nasıl garantiye sokabilirim lütfen yardım ediniz

PriZm

PriZm

Üye
kardeş ekranda piksel ölmüş sanırım.garantiye gönder para almamaları lazım.

-evrenler-

Üye
    Konu Sahibi
kardeş teşekkürler peki bu root tan garantiye dönüşü nasıl olcak tekrar 2.3.3 açık avrupa rom yüklesem dönermi garantiye

PriZm

PriZm

Üye
onu tam bilmiyorum.ama eğer kies den yüklenebiliyorsa direkt garantiye geri döner.eğer olmazsa odin ile avrupa romunu yükle.Galaxy S de download sayacı olmadığından garanti bunu anlamaz diye düşünüyorum.

-evrenler-

Üye
    Konu Sahibi
download sayacı yok ancak sistemdeki bi dosyada nezaman rom yüklendiği yazıyo bu sıkıntı çıkarabilirmi ve kies çalışmıyo yani yazılım güncellemeyi desteklemiyo tetlefonu ilk aldığımdan beri aynı ama

PriZm

PriZm

Üye
O dosya telefonun neresinde bulunuyor? eğer hafıza kartına atıyorsa sil gitsin.

-evrenler-

Üye
    Konu Sahibi
yok root explorer ile klasörleri gezerken görmüştüm telefonun sisteminde bulunuyo hafıza kartında deil

PriZm

PriZm

Üye
Dosyanın adı ne? ben hiç öyle bir dosyaya rastlamadımda.

-evrenler-

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şimdi rom attım 2.3.3 root yapmam lazım dosya adını söyleyebilmem için txt dosyalarının birinde yazıyodu hani rom atarken yükleme bittikten sonra telefon açılırken bi ekran geliyo kurulum yapıyo ya işte o ekrandaki bilgiler yazıyodu

PriZm

PriZm

Üye
kardeş önemli değil o garanti buna bakmaz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt