Galaxy S WİFİ 5 Alsam ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S WİFİ 5 Alsam ?
Aslında çin malı 7 ınc lık bir tablet almayı düşünüyodum ama aklıma birden bu cihaz takıldı sizce hangisini almalıyım ?

oblio mint aldım 200 tl ye hatta daha ucuza da bulabilirsin tv ye bağlayıp oyun falan oynuyorum pes, fifa , racing thunder falan performansı çok sağlam olmasa da çok sağlam performanslı çin malı cihazlar var onları öneririm ucuz da ayrıca

---
çin malının garantilisini bulmaya çalış

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
250-300 tl ye 1.2 ghz lik 512 ramlı tabletler rahtlıkla bulunabiliyor. bu özellklerle şu an açmayacağı oyun yok.

Aslında çin malı 7 ınc lık bir tablet almayı düşünüyodum ama aklıma birden bu cihaz takıldı sizce hangisini almalıyım ?

Bende var çok memnunum kapaklı kılıf bulamayacağına bahse girerim eğer alırsan )

Sadece silikon kılıflar var.

wifi 5 al kesinlikle bende kullanıyorum brick edersen rahatlıkla çözülüyor usb jig olmadan ics için camera driverları yazılırsa custom romlara başlayacağım kesinlikle all

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
wifi 5 al kesinlikle bende kullanıyorum brick edersen rahatlıkla çözülüyor usb jig olmadan ics için camera driverları yazılırsa custom romlara başlayacağım kesinlikle all

oyun performansı nasl nova 2 yi faln oynadınmı hiç ?

hotlock

Üye
    Konu Sahibi
bilgilern için çok saol gitarcı kardeşm bide gidip canlı incelim bakalım naslmış

Şu var 2.2 ile gelirse 2.3 yap güncellmesi varmı bilmiyorum ben odinden yaptım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...