galaxy s wi-fi 5 te hiç oyun yükleyip çalıştırabilen varmı.?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ganeja

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s wi-fi 5 te hiç oyun yükleyip çalıştırabilen varmı.?
arkadaşlar denemediğim şey kalmadı...buradaki tüm apk ve sd dosyalarını denedim..ama hiç bir oyun galaxy s wifi 5 de çalışmadı..bu cihazda apk+sd dosyası şeklinde bir oyun açabilen varmı..hiç değilse 1 tane yükleyeyim..dişimi kırayım...oğlana rezil olduk..tüm oyunlar marketten..kıytırık oyunlar..bir gta 3..fifa..modern combat olursa tadından yenmez...ama lütfen bu cihazda çalıştırabilen yazsın..
herkese teşekkür

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
nasıl bi hata veriyor? bu arada konu yanlış yerde.

yazonazo

Üye
çook yükledim bnde hiç hata wermedi

gnsba1996

Üye
Aynen su anda 9mm oynuyorum asphalt ve bazı oyunları aryorum hala .

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
ben hiç sorun yaşamıyorum istediğin oyunu söyle fifa olsun pes olsun link veririm sorun olursa özel mesaj at ama gta 3 ü çalıştıramadım

----------Eklendi @ 22:41:24 ---------- Yazıldı @ 22:32:19 ----------

gta 3 linki daha denenmedim yarın denerim

gnsba1996

Üye
Ben şuan asphalt 6 -Gt racing arıyorum

surgeon355

Üye
bende yükleyemiyordum.cihazın adını GT-I900 olarak değiştirince yüklemeyi başardım.ama cihazının root lu olması gerekiyor.sitede aratarak yada fifapesfifa nın açtığı konulara bakarak bulabilirsin

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bende yükleyemiyordum.cihazın adını GT-I900 olarak değiştirince yüklemeyi başardım.ama cihazının root lu olması gerekiyor.sitede aratarak yada fifapesfifa nın açtığı konulara bakarak bulabilirsin

saol kardeşim sayende ünümüz duyuluyor

surgeon355

Üye
saol kardeşim sayende ünümüz duyuluyor
ne kadar duyursam azdır.oyun yükleyemiyorum diye moralim çok bozuluyodu,aldığıma pişman oluyodum.sayende cihaz aldığı paranın hakkını veriyor.ayrıca kendim ne kadar uğraştıysam başkaları okadar uğraşmasın istiyorum :)

merdannı

Üye
ismini nasil degistiriyoruz?simdiden tesekkurler kardeş

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt