Samsung Galaxy S Lightray Çıktı !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S Lightray Çıktı !
MetroPCS yeni Samsung modeli Galaxy S Lightray cep telefonunu tanıttı. Samsung SCH-R940 model adı ile de bilinen Samsung Galaxy S Lightray cep telefonu kullanıcıların 4G LTE hızlı internet bağlantı avantajlarından sonuna dek yararlanmalarına olanak tanıyor. Telefonun 4G Mobile HotSpot özelliği sayesinde sekiz farklı cihazı telefon üzerinden internete bağlamak olanaklı. Android ve Google desteğine sahip olan Samsung Galaxy S Lightray cep telefonu ile aradığınız tüm akıllı telefon özellikleri ve deneyimini eksiksiz olarak yaşayabiliyorsunuz. Galaxy S Lightray akıllı telefon Gmail ve Google Talk gibi Google hizmetlerinin hepsini destekliyor.

Android 2.3 Gingerbread işletim sistemi ile kolay kullanım özellikleri sunan Samsung Galaxy S Lightray cep telefonu Google Play Store mağazası sayesinde kullanıcılarına yüz binlerce uygulamaya erişim imkanı sağlıyor. Samsung Galaxy S Lightray cep telefonu Gmail, Google Talk ve diğer Google servislerini de bünyesinde barındırıyor. Galaxy S Lightray 4G cep telefonunda çeşitli ilginç ve eğlenceli teknolojilere de yer verilmiş. Dyle Mobile TV uygulaması Samsung cep telefonunu bir televizyon ekranına çevirirken Rhapsody özelliği muazzam bir müzik koleksiyonuna ve listelere ulaşım olanağı tanıyor.

8 megapiksel çözünürlüklü bir dijital kameraya sahip olan Samsung Galaxy S Lightray Android cep telefonu yüksek kalitede fotoğraf ve videolar çekilebiliyor. Dahili flaş özelliği ile ekstra aydınlatma sunan Galaxy S Lightray cep telefonunun panorama ve aksiyon çekim modlarının yanı sıra çekimlere görsel efektler uygulama seçenekleri de bulunuyor. Çekilen dijital
fotoğraf ve videolar Galaxy S Lightray cep telefonunun 4.3 inç büyüklüğündeki Super AMOLED Plus dokunmatik ekranından keyifle izleniyor. Ön kamerası ile Google Talk üzerinden görüntülü görüşme imkanı da sunan Samsung Galaxy S Lightray 4G Android cep telefonunun 1600 mAh kapasiteli pili tüm günün yoğunluğunda kullanıcının beklentilerine cevap veriyor.

Cep telefonunu fiyatı 460 USD / 830 TL olarak belirlenmiş.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
tasarım berbat. i9000 varken alınmaz da. Ben almazdım en azından.

PriZm

PriZm

Üye
Benim için bir tane Galaxy S var o da GT-i9000 :zzz: diğerleri boş model.(S2,S3 haricinde)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Tasarım faul :kotu: İdare eder gibi ama beni kesmez :sirit: Haber için emeğine sağlık ciğerim kardeşim :tşk:

pirenuri

pirenuri

Üye
android sürümü düşük, tasarım berbat, özellikler idare eder ama 830 TL lik bir özellik farkı göremedim açıkçası

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Tasarımı kimse beğenmedi .

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
    Konu Sahibi
Tasarım da bu mu 5800 mı ? :ehe

SwiftKey3

Üye
düz s destek konusunda en aktif telefon hangi android forumuna girsem galaxy s/ace/mini/w/gio kullanıcıları istila etmiş

MertcaN9

MertcaN9

Üye
aslında alt segment için ideal güzel bir telefon bütçe açısından tv telefonu :D paylaşım için çok teşekkürler emektar kardeşim

Kerim.

Kerim.

Üye
gereksiz ve sacma bir telefon olmus.bu arada 2.3ile satilmasi ayri bi saçmalik.

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
tasarım gerçekten iğrenç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt