Galaxy S Plus mı yoksa S Adcance mi ? Çok Acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
    Konu Sahibi
galaxy s için android 4.0 güncellemesi var bu telefona yok bakalım bu telefon için kim uğraşıp yapacak bazı duvar kağıtlarını bile desteklemiyor sabirsizlikla bekliyorum

- - - Eklendi - - -

birde arkadaşlar wi fi nin kendi kendine kapanması normal bisemi ara sıra oluyor

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa

MasteLaa

MasteLaa

Üye
galaxy s için android 4.0 güncellemesi var bu telefona yok bakalım bu telefon için kim uğraşıp yapacak bazı duvar kağıtlarını bile desteklemiyor sabirsizlikla bekliyorum

- - - Eklendi - - -

birde arkadaşlar wi fi nin kendi kendine kapanması normal bisemi ara sıra oluyor
Wifi derken yani bağlantının kopması mı ?

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
    Konu Sahibi
evet internetteyken bi bakiyorum wi fi kapanmış ve net e girmiyor herşeyi kapatıp bir daha aciyorum sonra giriyorum net e

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
    Konu Sahibi
yok açık gözüküyor ama yukardaki sımge yok oluyor aşağı indirdiğim zaman wi-fi açık ama net yok aacaba net mi kopuyor çok sık olmaya başladı

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Wifi butonu açıkça wireless den dolayıdır..Ama wifi butonu kendiliğinden kapanıyorsa sorun var demektir.Bu arada bazı duvar kağıtlarını desteklemiyor derken :hmmm

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
    Konu Sahibi
mesela hologram die bi hareketli resim var desteklemiyor sonra markette ghost rider die hareketli resim var onuda desteklemiyor

GhostRiderX

GhostRiderX

Üye
    Konu Sahibi
spot neydi? bir ara duyduydum ama ...

spot, yurda kaçak yollarla gelen telefonlara denir. vergisi olmadığı için daha ucuzdur ama garantisi yoktur telefonda arza çıkarsa elinde patlar kapanma riski de vardır.

)))

Üye
Merhaba Samsung Galaxy S Advance alıcam ama bikaç sorum var. ics 4.0 gelicek mi ve telefonun oyun internet performansı nasıl ?
Şimdiden Teşekkür Ederim.

cyber

cyber

Üye
Merhaba Samsung Galaxy S Advance alıcam ama bikaç sorum var. ics 4.0 gelicek mi ve telefonun oyun internet performansı nasıl ?
Şimdiden Teşekkür Ederim.

ics gelmeyecek performans normalin biraz üstü

)))

Üye
peki gta 3 infinity blade gibi oyunları kaldırabilir mi kasmadan ? Bide s advance mi xperia play mı ?

cyber

cyber

Üye
peki gta 3 infinity blade gibi oyunları kaldırabilir mi kasmadan ? Bide s advance mi xperia play mı ?

oyunları kaldırır ama belki kasabilir ikiside ics almayacak s advancede 768 mb ram var xperia play de 512mb var ve android için biliyosun ki ram önemli ayrıca s advance dual core play singler core

CasuS_87

CasuS_87

Üye
S Advance ;)

)))

Üye
İlginiz için çok teşekkür ederim .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt