Wifi derken yani bağlantının kopması mı ?galaxy s için android 4.0 güncellemesi var bu telefona yok bakalım bu telefon için kim uğraşıp yapacak bazı duvar kağıtlarını bile desteklemiyor sabirsizlikla bekliyorum
- - - Eklendi - - -
birde arkadaşlar wi fi nin kendi kendine kapanması normal bisemi ara sıra oluyor
Dediğim yani wifi açma butonu kapalı mı oluyor ??evet internetteyken bi bakiyorum wi fi kapanmış ve net e girmiyor herşeyi kapatıp bir daha aciyorum sonra giriyorum net e
Mesaj beklemesela hologram die bi hareketli resim var desteklemiyor sonra markette ghost rider die hareketli resim var onuda desteklemiyor

ok saol ustam sizde olmasanız bir iki programla ortalıkta android kullanıcısı die dolanacaz
Mesaj bekle![]()

Estafirulah yahu sen sağol
ok saol ustam sizde olmasanız bir iki programla ortalıkta android kullanıcısı die dolanacaz![]()

Telefon spot olduğu için böyle bir şansı yok![]()
spot neydi? bir ara duyduydum ama ...
Merhaba Samsung Galaxy S Advance alıcam ama bikaç sorum var. ics 4.0 gelicek mi ve telefonun oyun internet performansı nasıl ?
Şimdiden Teşekkür Ederim.
peki gta 3 infinity blade gibi oyunları kaldırabilir mi kasmadan ? Bide s advance mi xperia play mı ?