MasteLaa
Üye
Rica ederimsağolasın kayıtlı olur dmi yoksa imei kontrol sitesinden bakıp mı almalıyım
Spot diyorum
Kayıtlı olur orijinal ama kilitlenme ihtimali de göz önünde bulundurulmalı.Spot telefonların garantisi yoktur. 
Rica ederimsağolasın kayıtlı olur dmi yoksa imei kontrol sitesinden bakıp mı almalıyım
Spot diyorum
Kayıtlı olur orijinal ama kilitlenme ihtimali de göz önünde bulundurulmalı.Spot telefonların garantisi yoktur. 
evet biliyorm garantiye gerek yok kayıt giderse kayıtı geri yaptırırım 750 tlye bulursam alcam
Rica ederimSpot diyorum
![]()
Senin fikrin inşalah gönlüne göre olurevet biliyorm garantiye gerek yok kayıt giderse kayıtı geri yaptırırım 750 tlye bulursam alcam

inşalllah
Senin fikrin inşalah gönlüne göre olur![]()
zaten yurt dışından getirticektim ama orda 775 tl falan birde harç 875 oluyoGüzel bir kılıf alevet beyler adamla anlaştık adamdan 630 tl ye alıyorum. varsa son diyeceğiniz çabuk söleyin![]()

tmm kardeş çok
gidip alıyorum![]()

bi ön inceleme beklerm bende alabilirm

Bayağı iyi telefon.Ace 2'nin bir üst modeli.![]()
tavsiyelerin içinmx pro, titatnium backup pro ,face,twitter, superuser ,root explorer, flash player,lucky patcher,rom manager,instagram,player pro , quickpic, kaspersky mobile security(10 dolar),SwiftKey 3 Keyboard,setcpu,adobe readerle başla
hepsini deniyecem inş 
Gorilla Glass camın türü..Galaxy s2 gorilla glass ve super amoled plus ekran kullanıyorevet öyle s2 yi 750-800 arası bulursam s2 alırım yoksa bunu alcam
- - - Eklendi - - -
ama s advance ics ye yükseltilemiyor diye biliyorm ace 2 yükseltilebiliyor
- - - Eklendi - - -
son birşeyler soruyum 16 gb dahili hafıza mı var ve ekran kalitesi s2 ile aynımı gorilla glass mı advance nin

Gorilla Glass camın türü..Galaxy s2 gorilla glass ve super amoled plus ekran kullanıyor![]()
ram 555 mb 6 gb ta hafıza görünüyor
- - - Eklendi - - -
tavsiyelerin içinhepsini deniyecem inş
![]()