Galaxy S Plus Jelly Bean (SmoothieJB-v2 Cyanogenmod) MÜKEMMEL ÖTESİ ! (VİDEOLU)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oby_

Oby_

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S Plus Jelly Bean (SmoothieJB-v2 Cyanogenmod) MÜKEMMEL ÖTESİ ! (VİDEOLU)

Merhaba Arkadaşlar CyanogenMod 'dan SmoothieJB-v2 (Jelly Bean)...

Kendim 2 Haftadır kullanıyorum ve kullanımı oldukça hızlı ve stabil.Özellikle Ram seviyeleri sizi şaşırtabilir..

Not : Yükleyebilmeniz için Root yetkisi ve CWM Gereklidir.

Cwm Sürümü & Odin ve Ariesve.Ops :

VİDEO KENDİ TELEFONUMDANDIR.

Video [video=youtube;TL1UkZbh-OQ]http://www.youtube.com/watch?v=TL1UkZbh-OQ&feature=youtu.be[/video]

KURULUMLARIN NASIL YAPILDIĞINI BİLMEYEN ARKADAŞLAR FORUMDA HEPSİ MEVCUT.ANCAK YİNE İSTERSENİZ TABİ HAZIRLAYABİLİRİM.

Cwm Sürümü & Odin ve Ariesve.Ops :

İndirme Linki :

Gapps :

Not : Yükleme yapmak sorumluluğu tamamen size aittir.Sorumluluk kabul etmiyorum.

arkotir

Üye
I-9000 de çalışması mümkün müdür?

sercanca06

Üye
GT -I9000 var bende eğer çalışırsa yapmak istiyorum. Ve hiç böyle birşeyle uğraşmadım bu gune kadar sade bi anlatım yaparsan duacın olurum. Tabi inş çalışıyordur telefonun bir kere kullanışlılığını geçtim hızına hayran kaldım. Şimdiden yardımların için teşkkür eder tez cevabını beklerim :D

- - - Eklendi - - -

Mükemmelmiş gt ı9000 de çalışır mı acaba :(

Kerim.

Kerim.

Üye
Arkadaslar sgs i9000 icin ne romlar var xda ya bakin isterseniz:D

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi

bcankk

Üye
Hocam merabalar;
Daha önce symbian kullanıyordum,yaklaşık 1 yıldır android kullanıyorum ve bu cihazlarda hiç sistem yükseltmedim.Rica etsem nasıl yapılacağını detaylı bir şekilde anlatabilir misin? Şimdiden teşekkürler.

sadikbircan

Üye
Arkadaşlar bu rom i9001 için i9000 ile denerseniz brick olursunuz.Ayrıca kerim arkadaşında dediği gibi galaxy s i9000 için xda da bircok rom var ve cyanogenmod resmi desteğine sahip.Ayrıca bu forumda N.A.W.Y nin galaxy s i9000 ile ilgili bir konusu var.Bütün rom ve kernelleri biraya toplayıp arşiv yapmış ondanda yararlanılabilir.

sercanca06

Üye
Arkadaslar sgs i9000 icin ne romlar var xda ya bakin isterseniz:D

Yardımınız için teşekkür ederim. Bu konuda bi bilgim olmadığından bana yol gösterebilir misiniz acaba? Ne önerirsiniz? Seçenek olarak su an en günceller nelerdir? Ve en önemlisi bu nasıl yüklenir? Yalın bir anlatıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler...

Kerim.

Kerim.

Üye
Yardımınız için teşekkür ederim. Bu konuda bi bilgim olmadığından bana yol gösterebilir misiniz acaba? Ne önerirsiniz? Seçenek olarak su an en günceller nelerdir? Ve en önemlisi bu nasıl yüklenir? Yalın bir anlatıma ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler...

Sgs icin olan romlari bilmiyorum:(

sercanca06

Üye
Estf. Ben yinede teşekkür ederim...

Ali58_58

Ali58_58

Üye
samsung galaxy s için farklı ve aynı hızda ve güzel rom var nawy adlı kişinin açtığı konularda

Oby_

Oby_

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar kusura bakmayın iş nedeniyle giremiyordum..Şimdi gelelim mesajlara.Arkadaşlar S ile S plus farkıldır.Rom ' lar uyuşmaz s için çok güzel hatta bu romdan daha güzel romlar var.İSterseniz S için araştırıp size iyi bir tane rom bulabilirim.

- - - Eklendi - - -

Hocam merabalar;
Daha önce symbian kullanıyordum,yaklaşık 1 yıldır android kullanıyorum ve bu cihazlarda hiç sistem yükseltmedim.Rica etsem nasıl yapılacağını detaylı bir şekilde anlatabilir misin? Şimdiden teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Tabi en kısa zamanda en ince detayına kadar ekleyeceğim.

- - - Eklendi - - -

I-9000 de çalışması mümkün müdür?

Çalışmaz kardeşim ama isterseniz s için rom adresini verebilirim...

arkotir

Üye
Bana ram den ve pilden tasarruf sağlayacak bi rom lazım. Ram den yana çok sıkıntım oluyor telefonumdan kasmalardan ötürü hiç memnun değilim. Onerebileceğin en stabil rom hangisi i9000 için?

fatihyilmaz66

Üye
arkadaşlar bu romlara orijinal samsungun application larını nasıl yükleriz

Oby_

Oby_

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu romlara orijinal samsungun application larını nasıl yükleriz
Gapps var verdiğim linkte onlar onun için...

- - - Eklendi - - -

Bana ram den ve pilden tasarruf sağlayacak bi rom lazım. Ram den yana çok sıkıntım oluyor telefonumdan kasmalardan ötürü hiç memnun değilim. Onerebileceğin en stabil rom hangisi i9000 için?

I9000 için bi fikrim yok ama..XDA forumda 9000 için gerçekten müthiş romlar var.Çünkü üstüne en fazla rom editlenen telefonlardan birisi.

Oby_

Oby_

Üye
    Konu Sahibi
humpony özel mesajlarından silmelisin mesaj gönderilmiyor.Bu arada sana özelden aymak istediğim mesaj fazla özel olmadığı için aşağıda.Umarım görürsün..

humpony' Alıntı:
Abicim öncelikle hayırlı akşamlar dilerim. Bende Galaxy s plus kullanıyorum, telefonuma rom yüklemek istedim, araştırırken paylaştığın Galaxy S Plus Jelly Bean (SmoothieJB-v2 Cyanogenmod) roma denk geldim bir kaç sitede. Paylaştığın video ya göre de sanırım baya stabil bir rom. Ancak ben bu rom yükleme işini ilk defa yapacağım, ne yapmam gerektiği konusunda az çok fikrim de var ama kendime güvenemedim. Forumda anlatım var demişsin ama ben bulamadım ne yazık ki. Eğer sana zahmet olmazsa, bana adım adım neler yaptığını açıklayabilirmisin? Bana gerçekten çok yardımcı olursun. Teşekkür ediyorum, tekrar hayırlı akşamlar dilerim.

pansiyonn

Üye
Üstad kurulumu adım adım anlatırsan sevinirim, ilk defa yükleyeceğim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...