Galaxy S mi, Xperia Neo V mi, Xperia U mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xperia neo v diğerlerinden daha iyi. Güncellemeyi de alacak donanım olarak da daha iyi.

Şu Bilip Bilmeden Arkadaşları Yanlış Yönlendiren İnsan(-lar) Size Sesleniyorum YAPMAYIN BUNU!
Xperia U Neo V Den Çok İyi Bir Cihazdır.Tercih Edilmemesinin Sebebi 6 GB Lık Hafızasıdır.

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
Şu Bilip Bilmeden Arkadaşları Yanlış Yönlendiren İnsan(-lar) Size Sesleniyorum YAPMAYIN BUNU!
Xperia U Neo V Den Çok İyi Bir Cihazdır.Tercih Edilmemesinin Sebebi 6 GB Lık Hafızasıdır.

Zaten bu da bütün güzelliğini batırıyor. Hangi akla hizmet sen MicroSD yuvası koymassın be bu devirde 6GB lik hafıza yeter mi ? Anca bayan kullanıcılar için ideal.

15097

Üye
Zaten bu da bütün güzelliğini batırıyor. Hangi akla hizmet sen MicroSD yuvası koymassın be bu devirde 6GB lik hafıza yeter mi ? Anca bayan kullanıcılar için ideal.
bayan kullanıcılar az oyun oynuyor diyorsun yani

MasteLaa

Üye

Çok doğru kuzum U 6 değil 4 gb hafızaya sahip ve sistem dosyaları hariç.Sd kart da desteklemiyor..Onun için ben önermiyorum

SAR değeri de yüksek diye tartışılıyor
Sar değeri öyle abartı bir yüksekliği yok bence çoğu akıllı telefonun sar değeri yüksek örn: 4s 1.18, nokia 808 1.46,s3 bile 1.49 almış vücüt değeri.Tabi sen bilirsin

YawShack

Üye
Dostum temizinden bi wonder al gitsin en hayırlısı o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...