galaxy S mi Nokia N8 mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

ozggurr

ozggurr

Üye
bakın ve karşılaştırın aslında n8 in yaptığı herşeyi yapamıyorsunuz.

"franzliszt kardes, yapiyoq biz onlari, bakma yapamiyoq kagit uzerinde ama gercek hayatta onlari da yapiyoq" deyiverirler simdi, alirsin agzinin payini bak, demedi deme :)

franzliszt

franzliszt

Üye
bu kaynakda n8 ile galaxy s in fotoğraf testi sol tarafdakiler n8 sağdakiler galaxy s in ;

zeiss lens özellikle videoda mükemmel performans gösteriyor güzel çekimler yaptık yoğun güneş altında inanılmaz resmen profesyonel alıyor ışığı parlamalar yok tessar olmasından dolayı ve netlik mükemmel.

--------------- Ekleme ---------------

"franzliszt kardes, yapiyoq biz onlari, bakma yapamiyoq kagit uzerinde ama gercek hayatta onlari da yapiyoq" deyiverirler simdi, alirsin agzinin payini bak, demedi deme :)

hahaha alışığım ben hararetli tartışmalara özgür kardeş biz doğruları söylemeye devam edelim varsın uğraşsınlar yanlış bir bilgiyle tartışmaya çalışıyorsa zaten yazmıyorum çünkü ne kadar anlatsanda anlamazlar selamlar :))

ozggurr

ozggurr

Üye
pcwolf

pcwolf

Üye
Apit";3056834' Alıntı:
ozgurr arkadaşım bir sorum olacak n8 de vifi yada paket veri ile görüntülü gürüşme yapılabiliyormU? ek programlar vasıtasıyla?

Arkadaşlar android kullanıyorum ve memnun değilim bir java program bile yükleme desteği yok. bu benim için önemliydi. AMA işin asıl önemli tarafı BENCE şudur. Android uygulama yüklerken şart koşuyor mesela diyorki bu uygulama rehberi okumaya veri değiştirmeye sd kartı değiştirmeye gibi izini gerektiriyor diyor. ve siz de kabul etmek zorunda kalıyorsunuz. yani internet üzerinden program yazıcılarına açık davetiye gönderiyorsunuz. mesela gps programları konumuzu tespit edebiliyor. işin en gerçek tarafıda google'In yahudi markası olması ve güvenirliğinin ne derece olması... bence N8 bu yönden daha iyi.

Gecebekçisi boşuna demiyor android spyware diye, bence küçük bir kanıtı..

Apit"

Apit"

Üye
arkadaşımda samsung wave var. kamerası gerçekten güzel. oda telefonun ekran çözünürlüğünün çok olmasından dolayı görüntü güzel görünüyor. ama bilgisayara atınca teldeki kalite pek olmuyor..... bu gidişle bada imha edecek , diyordu arkadaşım. kendisi bilgisayar mühendisi :D uygulama alanında o bile kabul ediyor symbianın krallığını

:::burak:::

Üye
Apit";3059575' Alıntı:
arkadaşımda samsung wave var. kamerası gerçekten güzel. oda telefonun ekran çözünürlüğünün çok olmasından dolayı görüntü güzel görünüyor. ama bilgisayara atınca teldeki kalite pek olmuyor..... bu gidişle bada imha edecek , diyordu arkadaşım. kendisi bilgisayar mühendisi :D uygulama alanında o bile kabul ediyor symbianın krallığını

hehe bada imha edecek evet :ehe:ehe

Gecebekçisi boşuna demiyor android spyware diye, bence küçük bir kanıtı..

android 600 mhz telde takir takir calisyor

Üye
wave güzel cihaz çünkü o fiyata çok iyi performans ama yani gelipte n8 e karşı üstün yada n8 in yaptığı herşeyi yapıyorum diyene inanmam kusura bakmasınlar ne dolby digital plus var evde bir bağlıyorum sony 5+1 e hdmi dan muhteşem ses+görüntü deneyimi video deneyimi artı fm transmitterda yok xenon flaşda yok zeiss optikde usb otg özelliğide ayrıca video yu stereo kaydedemiyorsunuz bilgisayardan bakın özelliklerine tek mikrofon kayıt n8 de iki adet mikrofon var 128aac ses kaydediyor ek olarak video çekiminin değerleri ortalama 11478kbit/s bu çok iyi bir değer bakın ve karşılaştırın aslında n8 in yaptığı herşeyi yapamıyorsunuz.

dostum wavede dolbly yerine dnse (Digital Natural Sound Engine) var ve 5.1 wavede var ses hdmiye bagliyorum ve wavein music playeri n8 kinden kat kat daha iyi 10 numara sistem ayrica waven radyosundada mp3kayit var bahsettiginiz fm transmitter sarj harcamaktan baska bisey degil eminim mp3 kayiti radyodan daha kullanislidir cunku bir kere dinledigin sarkiyi bir daha 500 kere aramiyosun rakibinizi bilmiyosunuz arkadaslar maalesef bilmiyosunuz

erkara_64

dostum wavede dolbly yerine dnse (Digital Natural Sound Engine) var ve 5.1 wavede var ses hdmiye bagliyorum ve wavein music playeri n8 kinden kat kat daha iyi 10 numara sistem ayrica waven radyosundada mp3kayit var bahsettiginiz fm transmitter sarj harcamaktan baska bisey degil eminim mp3 kayiti radyodan daha kullanislidir cunku bir kere dinledigin sarkiyi bir daha 500 kere aramiyosun rakibinizi bilmiyosunuz arkadaslar maalesef bilmiyosunuz

wave de hdmı varda biz mi uygulamadık dostum şaka gibisin harbiden...bu güzel günde sayende çok eğleniyorum...:)

pcwolf

pcwolf

Üye
Millet hdmi to hdmi diyor(n8deki), teknolojiden her türlü anlayanlar da usb to hdmi diyor.

pRime.

pRime.

Üye
Arkadaşlar tartışmayın şunla nası olsa ne deseniz nafile, adamın fikrini değiştiremezsiniz, cevap vermeyin kendi kendine konuşsun dursun. Yoksa bu boş tartışma uzar gider... Güya burası s^3 destek forumuydu...

pcwolf

pcwolf

Üye
Burası anti symbian^3 forumu (oldu)...

Uruloki

Uruloki

Üye
evet S^3 kullanıcısı olarak çok sıkıldım eskiden SE forumlarına birerdi kullanırken yoktu böyle birşey bide bazıları hiç kullanmadan laf atıyo ona sıkılıyom bir gün ceza alcaz ama ne zaman

franzliszt

franzliszt

Üye

dostum dnse farklı birşey o bir özellik yazılımsal ses çipinin de yardımıyla ve doğallaştırıyor sesi ama dolby digital plus böyle bir teknoloji değilki apayrı bir sıkıştırma formatı bunu wave kesinlikle desteklemiyorki ilk önce dolby firmasından izin alınması lazım bunun dışında wave deki 5.1 bildiğimiz 5+sub bağlanması olayı değil 5.1 hissi !! yani donanımsal olarak 5 hoparlöre dolby teknolojisi olmadığı için desteklemiyor sadece bağlasan bile eşit dağıtır gerçek 5+1 imkansız bak ne diyorum imkansız çünkü
1-hdmi girişiniz yok
2-dolby digital destekleyen iki cihazınızın olması lazım elinizde 5.1 sadece böyle yürütülür
şimdi eğer inanmadıysanız giriniz dolby nin sitesinde bu bluraydisc lerin dvd lerin yada dolby digital sese sahip video yada ses formatlarının nasıl oynatılacağına göz gezdiriniz

fm transmitter sarj harcamakmı ? bu teknoloji ile arabnızda evinizde yada sokakta istediğiniz boş bulduğunuz bir frekansda müzik dosyalarınızı radyodan paylaşabliyorsunuz isterseniz arabada film izlerken sesini aracın hoparlörlerine gönderebilirsiniz (4 metre içinde)bir nevi radyo istasyonu oluyor cihazınız .. Yani kaldıki ses konusunda birde wolfson ses çipi kullanıyor n8 . rakip demişsiniz hangi konuda rakip wave ?

Üye
dostum dnse farklı birşey o bir özellik yazılımsal ses çipinin de yardımıyla ve doğallaştırıyor sesi ama dolby digital plus böyle bir teknoloji değilki apayrı bir sıkıştırma formatı bunu wave kesinlikle desteklemiyorki ilk önce dolby firmasından izin alınması lazım bunun dışında wave deki 5.1 bildiğimiz 5+sub bağlanması olayı değil 5.1 hissi !! yani donanımsal olarak 5 hoparlöre dolby teknolojisi olmadığı için desteklemiyor sadece bağlasan bile eşit dağıtır gerçek 5+1 imkansız bak ne diyorum imkansız çünkü
1-hdmi girişiniz yok
2-dolby digital destekleyen iki cihazınızın olması lazım elinizde 5.1 sadece böyle yürütülür
şimdi eğer inanmadıysanız giriniz dolby nin sitesinde bu bluraydisc lerin dvd lerin yada dolby digital sese sahip video yada ses formatlarının nasıl oynatılacağına göz gezdiriniz

fm transmitter sarj harcamakmı ? bu teknoloji ile arabnızda evinizde yada sokakta istediğiniz boş bulduğunuz bir frekansda müzik dosyalarınızı radyodan paylaşabliyorsunuz isterseniz arabada film izlerken sesini aracın hoparlörlerine gönderebilirsiniz (4 metre içinde)bir nevi radyo istasyonu oluyor cihazınız .. Yani kaldıki ses konusunda birde wolfson ses çipi kullanıyor n8 . rakip demişsiniz hangi konuda rakip wave ?

hdmi girisimiz var hdmi 1.3 port

buda islemcinin sitesi wavedeki(asaida yaziyo dikkatli oku)

Uruloki

Uruloki

Üye
hdmi girişi değil o hdmi çıkışıdır sonuçta görüntü ve sesi dışarı verceksin değil mi heö wave bu çıkış olduğunu ilk defa duydum bi aparat filan değil mi yani kulaklık çıkışı üzerinden yapmıyosunuz yani o işi

Üye
hdmi girişi değil o hdmi çıkışıdır sonuçta görüntü ve sesi dışarı verceksin değil mi heö wave bu çıkış olduğunu ilk defa duydum bi aparat filan değil mi yani kulaklık çıkışı üzerinden yapmıyosunuz yani o işi

evet aynen burda hdmi 1.3 yaziyo diye bende soledim yani ben n8 dolby surrondu biliyorum 10 numara oluyo tamam ama wave 5.1 e takinca da sinema ki atmosferi aynen veriyor

ozggurr

ozggurr

Üye
evet aynen burda hdmi 1.3 yaziyo diye bende soledim yani ben n8 dolby surrondu biliyorum 10 numara oluyo tamam ama wave 5.1 e takinca da sinema ki atmosferi aynen veriyor

:::burak:::, sen n8'i kullanmiyorsun, biz de wave kullanmiyoruz, sen N8 kullanacak degilsin, biz de wave kullanacak degiliz. oyleyse senin wave'in sana bizim N8'imiz bize.... bilmem anlatabildim mi?

franzliszt

franzliszt

Üye
hdmi girisimiz var hdmi 1.3 port

buda islemcinin sitesi wavedeki(asaida yaziyo dikkatli oku)

güzel kardeşim cortex a-8 in bana yapabildiklerini göstermişsin hemde apple iphone4 ün işlemcisi üzerinden biz buna bakarak konuşacaksak evet bu cortex işlemci güçlü destek veriyor n900 ümden biliyorum 1.6gh e ulaşıyor overlock u, ama bana hdmi bağlantını gösterirmisin wavede hdmi çıkış yok hadi diyelim wave i yeniden çıkarttılar üstüne hdmi girişi taktılar hani dolby digital teknolojisi dünyada 5.1 i dolby digital dışında veren bir sistem varsa bende öğrenim evde bağlarım 5.1 e ve cortex in 1080p oynatabiliceğide yazıyor yapabiliyormu hayır . eğer öyle olsaydı n900 galaxy s millestone gibi cihazlar hd çekim yapardı ve oynatırdı . sen 5.1. efekti ile 5.1 ses aldığını sanıyorsun farkındaysan o seçeneği seçince diğer müzik ayarlarının default olması gerekiyor bunu sende biliyorsun bu tamamen yapay.

Üst Alt