galaxy S mi Nokia N8 mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

mavrick

mavrick

Üye
verdigin link'te gecebekcisine inanmayan bir suru adamin yorumu var...

Broadcom BCM2727'de 32 MB ram nerde yaziyormus da, kaynak sadece gecebekcisiymis de, yabanci kaynaklarda bulamamismis da efendim...

Ben simdi gozunuzun onune kaynagi koyacagim, siz de bundan sonra bilgiyi kirletmeden duzgun yazilar yazacaksiniz burada...

BAK bakalim asagidaki linke, gecebekcisi gibi bilgi ortaya koymak icin emek harcayan bir adama iftira attiginiza utanacak misiniz?

Semanin (resim) ortasina iyi bak, 32MByte Stacked SDRAM yazisini gorunce emek harcayan adamlarin verdigi dogru bilgilere bile nasil kolayca ve futursuzca camur attiginizi gorup biz ne yapiyoruz ya diye sorarsiniz artik kendinize insallah.

Ve mumkunse bu bilgiyi ordaki samsung sever arkadaslarinla da paylas da emege bu kadar basitce camur atmamalarini sagla...

SAMSUNG GALAXY S gercekten cok harika bir telefon ancak siz cok kotu kullanicisiniz, burasi kesin...

halen sunu anlamiyosun gecebekcesi orda iki grafik kartındanda bahsetmiş ,ben diyorumki kardeşim bu karşılaştırmayı kim yapmışsa o adresi atın ,bizde neyse gerçek yada yalan öğrenelim bişey diyosunuz arkası gelmiyo,mesela özgür almış broadcomun datasheetini bana yolluyo ben karşılaştırma istiyorum ,gecebekçisin yaptıgını bende senin gibi datasheet bulurum powergxde yokmuş derim nokiacılar tabikide haa ulan gördünmü bizim tel dahaiyi derler ve n8 cilerin moral kaynağı olursun bunun ben tama tersini yaparım zor değil,eğer dersen buadam nneden bu kadar inatsçı inanmıyo...çünkü pratikte wave yada galaxys yada iphone yada baska symbian olmayan tel n8 den hızlı ,işte bu yüzden inanmıyorum

bide bak bakalım etbakalım böyle laflar sizin değerinizi gösterir,tartışdığınız kişiye saygılı olunlütfen

pcwolf

pcwolf

Üye
Borbey ön inceleme ne demek araştır biraz, ben videoya girmeden diyorum eminim fena şekilde olumsuz eleştirdiler telefonu. Ayrıca önceki mesajlarında teknolojiden anlayan nokia almaz gibi bişey demişsin heralde, hiç nokia almadım demezsin inşallah...

erkara_64

arkadaşlar noktayı koymak istiorum izninizle; hala anlamak istemeyenler var ısrarla dioruz ki 1000 tl ye bu özelliklerde süper bir cihaz n8 fiyat performans açısından...bende sizlere diorum ki 1400 lük galaxy mi yoksa 1500 lük n9 mu?(tahmini sallama fiyat) şimdi konuşsunlar bakalım anti nokiacılar:)

mavrick

mavrick

Üye
ısrarla sacmalıyorsunuz...

--------------- Ekleme ---------------

Yahu oyun oynamak icin neden telefon alayim? Evde zaten konsol, pc var...
Kaldi ki Nokia N8 oyunlari da gayet basarili oyunlar, 15-30 dk oyalanmak icin yeter de artar..
Bir adam telefonda neden saatlerce oyun oynasin ki? Oyle oyun tutkunu bir adam neden akilli telefon alsin, bilgisayar ya da konsol almasi daha mantikli...

Asil siz alay ediyorsunuz beyler,
Bakin bakalim konulara kac kere bu konudakine benzer karsilastirmalar yapilmis,]
Birileri surekli ayni konulari aciyor, sonra sizin gibiler gelip ileri geri yaziyor burda.
Biz burda Nokia N8 ile ilgili olumlu ve olumsuz ozellikleri zaten acik acik yaziyoruz.
Symbian^3 ile ilgili olumlu olumsuz ozellikleri de yaziyoruz.
Daha iyi olmasi icin fikirlerimizi de paylasiyoruz...
Birileri cikip da N8 kullanicilarini enayi yerine koymaya kalktigi zaman da mudahale ediyoruz.

Birileri benim yerime pisman olmayacak arkadasim, birileri benim yerime aradigini bulamamis gibi yapmayacak o zaman burada boyle sikintili tartismalar gormezsiniz.

Ben Nokia N8 kullanicilarina soruyorum N8 aldiginiz icin pisman oldugunuz mi diye, sen pisman olmussun?

Sana soruyorum, Nokia N8 almadan Nokia N8 aldigina nasil pisman oldun samsungmania kardesim..

Siz bilgiyi kirletiyorsunuz, insanlarda dalga geciyorsunuz, kotuluk yapiyorsunuz ve adaletsizce davraniyorsunuz. Ve insanlari gerizekali yerine koyuyorsunuz ve butun bunlardan sonra bir de uste cikip bizim forumumuzda yuzsuzlugun en fena ornegini sergiliyorsunuz..

Gormuyor muyuz saniyorsunuz yaptiginiz cirkinlikleri samsungmania kardesim?

Ne isin var N8 kullanici olmadigin halde N8 kullanicilarina sorulan anketin icinde once buna cevap ver, orda da mi samsung ile kiyasladik birseyleri de oraya da yetisip bilgiyi kirlettin, once buna cevap ver sonra N8 kullanicisi olan ve forumdaki paylasimlariyla hepimize katkita bulunan arkadaslari kendi forumlarinda BANLAMAKTAN bahset!

Kuldan utanmiyorsan Allah'tan kork be adam derler adama...

özgür samsung forumunda neden böyle karş. yok sende bunun cevabını ver bakalım?
forumun üyesiyim ve her yerde gezmeye ve yorum yazmaya hakkımsana hesapverecekhalim yok!!
ve o arkadaşın alay ettiğini herkes gördü ,bazı arkadaşlar kuldan utanmıyoki Allahtan utansın
beni kötülemişsin kötü bişey yapıyomuşum ,insanları gerizekalı yerine koyuyormusum,bence sen bu sözünle Allahtan kork çünkü birbimizi tanımadığımız halde böyle çirkin yorumlar yapamyı hangi yüzle buluyosun anlamadım ve senin n8 fanatikliğin yüzünden arkadaşın dalga geçtiği muhabbeti benin üstüme yıktın,bence sen kendi kişiliğini sorgula çünkü ahlakı olmayan adamın Allah korkusuda olmaz!!sonra gelip bu niye tartışma ortamı oluyo diyosunuz özgür vebu gibi adamların böyle yorumları olursa daha çok banlanan olur,n8 den pişman olanlara gelince o kadar biliyosunuzki sanki en akıllı sizsiniz forumda pişman olduğunu yazanlar çok forumda....hadi forumu geçtim gerçek hayatta çok n8 aldıgına pişman olanvar yada galaxy s aldıgınapişman olan var yani neyi tartışmaya açtın burda benle eminim kendinde anlamamışsındır,burası symbian forumu n8cileri arkana alırsın kurnazlık yapıp gel bakıyım sen bizim foruma bu kadar yazabilecekmisin...

arkadaşlar noktayı koymak istiorum izninizle; hala anlamak istemeyenler var ısrarla dioruz ki 1000 tl ye bu özelliklerde süper bir cihaz n8 fiyat performans açısından...bende sizlere diorum ki 1400 lük galaxy mi yoksa 1500 lük n9 mu?(tahmini sallama fiyat) şimdi konuşsunlar bakalım anti nokiacılar:)

hale çıkış yolu arıyosunuz o zmanbende sana samsungun yeni çıkanbaska telini örnekveriyim:off:

ozggurr

ozggurr

Üye

senin n8 fanatikliğin yüzünden arkadaşın dalga geçtiği muhabbeti benin üstüme yıktın,bence sen kendi kişiliğini sorgula çünkü ahlakı olmayan adamın Allah korkusuda olmaz!!sonra gelip bu niye tartışma ortamı oluyo diyosunuz özgür

Benim fanatikligim yuzunden degil, senin sadece Gercek N8 kullanicilara sorulan bir ankete katilman yuzunden yazdim yaziyi...
Arkadasin dalga gectigi muhabbeti sadece senin ustune yikmadim, samsungmania ve benzerlerinin uzerine yiktim.
Benim verdigim bir tane bilginin bile bile yanlis verilmis bir bilgi oldugunu ispatla ya da oyle bir tavrimi goster dedigin butun hakaretleri kabul edecegim, aksi halde yalan yanlis isler yapmaktan vazgec...

Dunyanin neresinde olursan ol, senin yaptigin seyin en temiz tabirle ifadesi bilgi kirletmektir. Dedigimiz sey bunu yapmayin. Bari direkt benim actigim konulara yapmayin..

Ama hala sana gosterdigim tepkinin nedenlerini yalan yanlis yerlerde ariyorsun.
Nokia N8 fanatigi degilim, Symbian^3 Destek forumu uyesiyim. Kullanicisi ve uyesi oldugum forumun kullanicisi olmayanlar tarafindan kirletilmesini kabul etmiyorum...

Samsun forumlarina gelip orda kirlilik yaratma teklifini de kibarca reddediyorum, ahlak anlayisima aykiri, kullanicisi olmadigim beni direkt ilgilendirmeyen seyler hakkinda kullanicilarinin ortaminda kullanicilariyla tartismak...

mavrick

mavrick

Üye

Benim fanatikligim yuzunden degil, senin sadece Gercek N8 kullanicilara sorulan bir ankete katilman yuzunden yazdim yaziyi...
Arkadasin dalga gectigi muhabbeti sadece senin ustune yikmadim, samsungmania ve benzerlerinin uzerine yiktim.
Benim verdigim bir tane bilginin bile bile yanlis verilmis bir bilgi oldugunu ispatla ya da oyle bir tavrimi goster dedigin butun hakaretleri kabul edecegim, aksi halde yalan yanlis isler yapmaktan vazgec...

Dunyanin neresinde olursan ol, senin yaptigin seyin en temiz tabirle ifadesi bilgi kirletmektir. Dedigimiz sey bunu yapmayin. Bari direkt benim actigim konulara yapmayin..

Ama hala sana gosterdigim tepkinin nedenlerini yalan yanlis yerlerde ariyorsun.
Nokia N8 fanatigi degilim, Symbian^3 Destek forumu uyesiyim. Kullanicisi ve uyesi oldugum forumun kullanicisi olmayanlar tarafindan kirletilmesini kabul etmiyorum...

Samsun forumlarina gelip orda kirlilik yaratma teklifini de kibarca reddediyorum, ahlak anlayisima aykiri, kullanicisi olmadigim beni direkt ilgilendirmeyen seyler hakkinda kullanicilarinin ortaminda kullanicilariyla tartismak...

bilgi kirletmek amacım yok benim...sadece saygısızlık yapılmasına huysuz oldum hepsi bu...

pRime.

pRime.

Üye
TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
Borbey ön inceleme ne demek araştır biraz, ben videoya girmeden diyorum eminim fena şekilde olumsuz eleştirdiler telefonu. Ayrıca önceki mesajlarında teknolojiden anlayan nokia almaz gibi bişey demişsin heralde, hiç nokia almadım demezsin inşallah...
videoyu izle sen ben 10 sene nokia kullandım ve nokia dan o kadar bıktım ki yeter artık dedim bıraktım suan wave kullanıyorum ve dedim ya ben napmısım şimdiye kadar niye wave almadım nokia halt etmiş dedim.

ozggurr

ozggurr

Üye
videoyu izle sen ben 10 sene nokia kullandım ve nokia dan o kadar bıktım ki yeter artık dedim bıraktım suan wave kullanıyorum ve dedim ya ben napmısım şimdiye kadar niye wave almadım nokia halt etmiş dedim.

varsa Symbian^3'lu telefon kullanicilarina yapabileceginiz bir katki bekleriz, aksi taktirde birakalim wave falan....

sanki 10 sene once wave varmis da sen 10 sene boyunca her sene kendine eziyet etmissin wave almayarak gibi yazmissin bir de, ilginc...

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
varsa Symbian^3'lu telefon kullanicilarina yapabileceginiz bir katki bekleriz, aksi taktirde birakalim wave falan....

sanki 10 sene once wave varmis da sen 10 sene boyunca her sene kendine eziyet etmissin wave almayarak gibi yazmissin bir de, ilginc...
sen ona takılma 10 senelik nokia kullanıcısıyım hala suan da kullanıyorum e 63 ondan önce n97 ondan önce 5800 ondan önce n95 kullandım. n97 yi almam bir hataydı.ama n95 iyi telefondu ona bişey diyemem.

Apit"

Apit"

Üye
samsung un oyun performansı n8 den daha düşüktür sebebi;
Samsung Wave'deki PowerVR SGX 535 GPU N8'deki Broadcom BCM2727'den daha iyi değildir. PowerVR SGX 535 200 MHz hızındadır ve dahili RAM'i yoktur.Broadcom BCM2727 ise 300 MHz hızındadır ve 32 MB VideoRAM içerir.Bu sayede telefon RAM'ini kullanmaz, kullandığı durumda ise çok az kullanır.Ayrıca N8'deki GPU şu an piyasadaki her modelin(iPhone 3gs,4 dahil) GPU'sundan daha güçlüdür yani okadar oyun olsa bile n8 in oyun performansı daha üstün .. n8 ciddi bir model bu konuda. ve daha yeni bir sistem olduğu için yavaş yavaş büyüyor .

Allah razi olsun kardeş. bende tam bunun gibi bir açıklama bekliyordum. weve ve n8 arsında kalmıştım. wave deki 1ghz beni düşündürmüştü nokia ya kıyasla. ama artık kesin kararlıyım nasipse n8 deyim....

pcwolf

pcwolf

Üye
sen ona takılma 10 senelik nokia kullanıcısıyım hala suan da kullanıyorum e 63 ondan önce n97 ondan önce 5800 ondan önce n95 kullandım. n97 yi almam bir hataydı.ama n95 iyi telefondu ona bişey diyemem.
Yaptığın hata şu;
nokianın herhangi bir modelini alıp memnun olmayınca bütün modellerin alınmasına karşı olduğunu belirten laf kullanıyorsun teknolojiden anlayan nokia almaz lafı gibi.
ikinci de şu: samsungda da e250 zırt pırt servislik oluyordu u700 de öyle oluyordu ama ben hiçbir zaman samsung almam demedim ama sen modele değil de direkt markaya karşı çıkıyon yanlış bence.

srkn0834

srkn0834

Üye
Yorumlardan ziyade bazı test videolarını izlesek herşey daha acık ortaya cıkar sanırım

erkara_64

serkan0834 o halde ıphonenin ekranını da LG üretior ne yapmamız lazım peki...konuyla hiç alakasız bir yorum daha...
ayrıca yaptığın yorumu da silip durma yada hiç yazma çocuk yeri mi burası...

nidforspid

nidforspid

Üye
serkan0834 o halde ıphonenin ekranını da LG üretior ne yapmamız lazım peki...konuyla hiç alakasız bir yorum daha...
ayrıca yaptığın yorumu da silip durma yada hiç yazma çocuk yeri mi burası...

bak bak mazeret bulamıyınca adam azarlıyolar ,laa siz ne adamsınız varyaa

franzliszt

franzliszt

Üye
Apit";3051734' Alıntı:
Allah razi olsun kardeş. bende tam bunun gibi bir açıklama bekliyordum. weve ve n8 arsında kalmıştım. wave deki 1ghz beni düşündürmüştü nokia ya kıyasla. ama artık kesin kararlıyım nasipse n8 deyim....

ne demek dostum ama dikkatli ol bu cihazın hatalı serisi piyasada çok, sağlamına denk düşmezsen uğraşırsın .

nidforspid

nidforspid

Üye
ne demek dostum ama dikkatli ol bu cihazın hatalı serisi piyasada çok, sağlamına denk düşmezsen uğraşırsın .

n8 in gpusu o kadar güçlü değil abartmayın lütfen 35 triangle çiziyo,galaxy s daha fazla 90 triangle

bu arada size geçte olsa bişey sölemek istiyorum konuyu tamamen okudum birşey dikkatimi çekti arkadasın biri işlemci muhabbetini açmış androidle ilgili,yok android çok harcıyoda o yüzden işlemciler 1 ghz falan bu yalan arkadaşlar bakın symbiana lafım yok symbian için az cpu gerekiyodur ona karşı deyilim yanlış anlamayın ,ama andoidle ilgili yazılan yanlış çünkü benim 3gs simde android yüklü ve ios4 kadar seri bir sistem malumunuz 3gs in işlemci hızını bilyosunuz 600 mhz,ben çok rahat kullanıyorum hatta böyle bişey oldugu için çok mutluyum...yani firmaların 1ghz üretmesini ben android için oldugunuz zannetmiyorum.ki o bahsedilen muhabbette sanki android 1 ghz işlemciye entegre olmuş gibi bahsediliyo ..o zamn benim iphone da donmalar olması lazım 400 mhz az değil sonuçta

TuTuKLu eSiR

TuTuKLu eSiR

Üye
bence nokia N8

Apit"

Apit"

Üye

bende o yüzden mart ayını bekliyorum. raflara temizlenmiş şekli gelsin diye. aslında kktcden alsam da olur. buraya ingiltereden getiriyorlar. ama garanti kapsamı çok geri. o yüzden tr seçimim.

arkadaşlar rica etsem n8 in karanlık bir odada çektiği fotolardan birkaç örnek ekleyebilirmisiniz? varmı forumda eklenmiş şekli?

Üst Alt