galaxy S mi Nokia N8 mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
wavede galaxy s le ayni yonga setini paylasiyo ve islemciyi hatta wave aliminyum wave neden ucuz ???? hadi bunada bir kilif))

Tamam işte, samsung sayende kendini bir kez daha kanıtladı bize. Bizimle engin bilgilerini paylaştığın için çok teşekkür ediyoruz sana burak dostum. Bir daha telefon alırsam kesin Samsung alacağım.

franzliszt

franzliszt

Üye
nokianın bataryası çin kulaklıgı çin bağlantı kabloları çin telefonun içini aç yarısından çoğu çin. telefoncu gözümün önünde orjinal finland n8 i açtı yarısı çin malı çıktı parçaların. yemin ederim ki

olabilir ben çin malı olması kötü demedimki toshiba bellekler bile çinde üğretiliyor sizin cihazlardada var kötümü şimdi ?? çin de üğretim daha ucuz dedim

ganster86

Üye
iyi akşamlar dostum burda bosu bosuna tarrışmaya girmeyelim en iyisi o su bu en iyisi diye bişwy yoktur en iyisisi sandığınız bişeyin daha iyisi çıkar

pRime.

pRime.

Üye
iyi akşamlar dostum burda bosu bosuna tarrışmaya girmeyelim en iyisi o su bu en iyisi diye bişwy yoktur en iyisisi sandığınız bişeyin iyisi daha çıkar.

Bence de. Boş tartışma bunlar...

ganster86

Üye
şimdi n8 aldık iyi diyoruz ama yarın nokianın daha iyi telefonu çıkacak onuda kapıştıracaz bişeylerle.:ehe

:::burak:::

Üye
her türlü kılıf mevcuttur buyur ekran ebadı büyük üretim aşaması masraflarından kaynaklı olabilir üretim yeri wave in çin galaxy s kore

--------------- Ekleme ---------------

kardes benim wave korede yapildi istersen resmini cekip yollayim,ayrica 0,7 inc icin 600 milyon fark guldurd
un iste simdi

erkara_64

kardeş neyin peşindesin anlayamadım..her yazı yazana cvp verme zorunluluğun varmış gibisin:) n8 i kötülemekten vazgecermisin artık rica etsem..sen ne kullanıosan kullan ama kötülemekten vazgec artık..

cewikkuwwet01

cewikkuwwet01

Üye
Bende bir samsung wave kullanıcısıyım zaman zaman kendimi hararetli bir bilgi tartışmasının içinde bulduysam da :kop: kendime hakaret ettirmeyeceğim gibi asla kimseye hakaret etmek istemem her ne olursa olsun sonuçta ikisi de telefon hayat meselesi yapmaya ve kalp kırmaya hiç gerek yok

SAMSUNG WAVE nin de üstün yanları var Nokia N8 inde sonuçta ikisi de kötü telefon değil ve herkesin kullanabileceği telefonlar da değil maddi şartlar malum

Yerden yere vurulacak ve tartışmayı abartacak bişey yok

franzliszt

franzliszt

Üye
her türlü kılıf mevcuttur buyur ekran ebadı büyük üretim aşaması masraflarından kaynaklı olabilir üretim yeri wave in çin galaxy s kore

kardes benim wave korede yapildi istersen resmini cekip yollayim,ayrica 0,7 inc icin 600 milyon fark guldurd
un iste simdi

ben sadece ekran demedimki fiyatı etkileyen faktörleri fabrikada belirleyebilir(çin de üretim daha ucuz) firmada belirleyebilir. galaxy s in dünyada reklam yapılmasına bile belli oranda bütçe ayrılmıştı real madrid in stadında bile reklam vermiştiler yani bunlar bile fiyatını üste çeker cihazın yani 0,7 inç için değil o fiyat farkı ve çekip yollarmısın bende meraktan soruyorum , benim arkadaşda bahsediyordu sadece ilk çıkan parti korede üretilmiş wave in sonra hep çin arayıp bulamamıştı .

Apit"

Apit"

Üye
kardes n8 3 aylik degil n8 haziranda duyuruldu ama gecikti o ara nokia n8 e biseyler kattiysa bilemem:ehe
haziranda duyurulması önemlimi sence???? burak kardeş sen kaç yaşındasın????. . . bide demişsin ya wave 2 de çıkacak diye. nekadar basit bir durum. wave 2 nin işletim sistemimi farklı yoksa wave 1 de çalıştırılamıyormu? böyle mantık mı olur? wave 1 olanlar avcunu yalasın 2 olanlar skype ile görüntülü görüşsün. ne SAÇMA bir durum. bence 1 yıl da çok rahat program yapılabilir ki wave i kaale almadılar bence :D :D :D

BEnce symbian^3 ile bada yı karşılaştırmadan önce forumdaki uygulama sayısını karşılaştır ki daha rahat edesin.... burak kardeş samsung da komisyon alıyorsun galiba? :D

Üye
Apit";3071804' Alıntı:
haziranda duyurulması önemlimi sence???? burak kardeş sen kaç yaşındasın????. . . bide demişsin ya wave 2 de çıkacak diye. nekadar basit bir durum. wave 2 nin işletim sistemimi farklı yoksa wave 1 de çalıştırılamıyormu? böyle mantık mı olur? wave 1 olanlar avcunu yalasın 2 olanlar skype ile görüntülü görüşsün. ne SAÇMA bir durum. bence 1 yıl da çok rahat program yapılabilir ki wave i kaale almadılar bence :D :D :D

BEnce symbian^3 ile bada yı karşılaştırmadan önce forumdaki uygulama sayısını karşılaştır ki daha rahat edesin.... burak kardeş samsung da komisyon alıyorsun galiba? :D

haziranda duyurulmasi bence onemli,evlatlik alcan heralde yasimi o yuzden sordun:ehe nedir yas takndiniz 25 yasindayim :ehe sanki yasimi ogranincce bi daha yorum yazmicak:ehe birakin bu numaralari arkadaslar wave 2 demisim basit bir durummus ne bu artislik yaa, orayi bir kez oku dostum ben wave 2 den bahsetmiyom bada 2 den bahsediyom,yasimi soruyosunda ben senin yasini sormadan tahmin ettim zaten...

ozggurr

ozggurr

Üye
haziranda duyurulmasi bence onemli,evlatlik alcan heralde yasimi o yuzden sordun:ehe nedir yas takndiniz 25 yasindayim :ehe sanki yasimi ogranincce bi daha yorum yazmicak:ehe birakin bu numaralari arkadaslar wave 2 demisim basit bir durummus ne bu artislik yaa, orayi bir kez oku dostum ben wave 2 den bahsetmiyom bada 2 den bahsediyom,yasimi soruyosunda ben senin yasini sormadan tahmin ettim zaten...

Olay nerelere gidiyor farkinda misiniz??? Gerek yok... Sen bada telefonundan memnunsun, gule gule kullan.
Biz de Symbian^3'lu N8'imizi gule gule kullanalim...

Birbirimizi daha fazla asagilamayalim... Gerek yok.. Konu amacindan sapmasin lutfen...

mavrick

mavrick

Üye
Olay nerelere gidiyor farkinda misiniz??? Gerek yok... Sen bada telefonundan memnunsun, gule gule kullan.
Biz de Symbian^3'lu N8'imizi gule gule kullanalim...

Birbirimizi daha fazla asagilamayalim... Gerek yok.. Konu amacindan sapmasin lutfen...

:oke::oke::oke::oke:

Apit"

Apit"

Üye
akıl yaşta değil baştadır demiş ATA larımız. bada 2??? o sürüm olmuş olmasın enson 2.0 çıktı. symbianda versiyon güncellemeleri çıkıyor ama ilk versiyondaki uygulama son versiyonda da çalışıyor... ilginç. ya da senin anlatmak istediğin gibi ayrı bir bada mı çıkıyor??? bilemem. ama "bada = 0" ben symbiandan görüntülü görüşürken senin uygulama sıkıntısı yüzünden görüşememen ne kadar acı bir gerçek... Üzülme be gardaş bada telleri artıyor 1 yıl sonra fring ve skype sizede el atar belki

mavrick

mavrick

Üye
Apit";3078852' Alıntı:
akıl yaşta değil baştadır demiş ATA larımız. bada 2??? o sürüm olmuş olmasın enson 2.0 çıktı. symbianda versiyon güncellemeleri çıkıyor ama ilk versiyondaki uygulama son versiyonda da çalışıyor... ilginç. ya da senin anlatmak istediğin gibi ayrı bir bada mı çıkıyor??? bilemem. ama "bada = 0" ben symbiandan görüntülü görüşürken senin uygulama sıkıntısı yüzünden görüşememen ne kadar acı bir gerçek... Üzülme be gardaş bada telleri artıyor 1 yıl sonra fring ve skype sizede el atar belki

akılyaşta değil baştaysa bana niye bu muhabbeti açtın o zman??dalga geçmek içinmi varsıın??en son bada 2 nin cıktıgı falanda yok nerden çıkardın şimdibunu haberleri daha iyi oku dostum:ehe yada kulaktan duyupburda burda bizle tartılıyon,skype badaya gelecek dediğim gibi,bada uygulama dışında symbiandan daha iyi bir sistem ,her türlü tartışaya açıgım ne yönden symbian dahaiyiyse söyleyin o zman ,iki gün sonra bada symbianda yetişir se o zman seni de görürüm kardeşş

ozggurr

ozggurr

Üye
akılyaşta değil baştaysa bana niye bu muhabbeti açtın o zman??dalga geçmek içinmi varsıın??en son bada 2 nin cıktıgı falanda yok nerden çıkardın şimdibunu haberleri daha iyi oku dostum:ehe yada kulaktan duyupburda burda bizle tartılıyon,skype badaya gelecek dediğim gibi,bada uygulama dışında symbiandan daha iyi bir sistem ,her türlü tartışaya açıgım ne yönden symbian dahaiyiyse söyleyin o zman ,iki gün sonra bada symbianda yetişir se o zman seni de görürüm kardeşş

Tuketimin sonu yok... Symbian gider, bada gelir, bada gider, buda gelir...
Biz devam ederiz...
Biz de gidince artik, ondan sonra ne gelirse, ne neye yetisirse yetissin...

epts

epts

Üye
n8 in alternatifi yine n8 dir.herkes aldığı telefona toz kondurmak istemez. Tabi telefonundan gıcık kapmiyorsa.ben 4 aydır n8 kullanıyorum. Çokta memnunum. n8i sevmemin en önemli nedenlerinden biri beklemediğim bir çok özelliği barındırması .tüm arkadaşlara rahatlıkla tavsiye ederim. Ama yinede herkesin alacağı telefonu iyi araştırıp almasını tavsiye ederim.çünkü kimisi için önemli olan özellikler başkası için bir şey ifade etmeyebilir.

ali.oren

ali.oren

Üye
Tabiki galaxy S

Üst Alt