galaxy S mi Nokia N8 mi ??

Sponsorlu Bağlantılar

franzliszt

franzliszt

Üye
sende şimdi olmuyor diye ilerdedemi olmayacak dsotum sen galaksi s yi kullandınmı kullanmadıysan niye yorum yazıyorsun. ben ikisinide kullandım ve glaksi s nokia n8 e 1500 basar hatta 1milyon kere halt eder diyorum.

arkadaşım bende iki cihazda var ve kullandım sen daha bu foruma üye olmamışken ben galaxy s kullanıyordum ve cpu su hakkında konu açıp paylaşım yapıyordum gir android bölümüne görürsün neden sattım biliyormusun düştü ve çevreleyen yer acayip şekilde yamuldu artı arka kasası okadar kötüki tam bir plastik buna rağmen galaxy s in müthiş bir cihaz olduğunda hem fikirim ama senin dediğin gibi ne 1500 basar ne 10 basar biraz gir araştır şu yazılarıda sonra gel
buna ek olarak bak daha bugün söyledi arkadaş bir program yüklüyoruz 20mb boyutunda foto çekiyor buna ek 256aac değerlerinde 30kare 720p çekim yapıyor şuan piyasada bu değerlere hangi cihaz ulaşıyor yazarmısın bana

ganster86

Üye
arkadaşım bende iki cihazda var ve kullandım sen daha bu foruma üye olmamışken ben galaxy s kullanıyordum ve cpu su hakkında konu açıp paylaşım yapıyordum gir android bölümüne görürsün neden sattım biliyormusun düştü ve çevreleyen yer acayip şekilde yamuldu artı arka kasası okadar kötüki tam bir plastik buna rağmen galaxy s in müthiş bir cihaz olduğunda hem fikirim ama senin dediğin gibi ne 1500 basar ne 10 basar biraz gir araştır şu yazılarıda sonra gel
dostum nokia sana para veriyor heralde git samsungu kötüle nokiayayıda öv diye hı? düşüp o kadar parçalanması senin sorunun bazısı düşürür bişey olmaz sen düşürmüssün paramparça olmuş n8 de de düşürenler var paramparça oluyor bazısı olmuyor konumuz bu değil bazısı düşürür
bişey olmaz bazısı en kısa mesafeden bile paramparça olur. konuyu baska yönlere çekme. biz burda donanım yönününden ve sorunlarını karşılaştırıyoruz.

franzliszt

franzliszt

Üye
franzliszt nerde powergxin datasheeti bana benchmark karsilastirmasi gosterme lutfen wave zaten toplamda n8 i yedi benchmarkta sen bana power gx in grafik kartinin data sheetini bulurmusun

üstad bana şunu söylermisin power gx mi?? broadcom 2727 mi ?? ben bundan bahsediyorum bir bak araştır herhangi bir forumdan değerlerine göz gezdir konuşalım

ganster86

Üye
20 mb foto çekiyormuş ha ha ha o programı verde bizde yüklüyelim.önemli olan programla değil orjinal ile cekmek ve oynatmak

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca galaksi kacpara n8 kacpara arada çok fark var galak s iyi olmasa parası fazla olmazdı.

franzliszt

franzliszt

Üye
dostum nokia sana para veriyor heralde git samsungu kötüle nokiayayıda öv diye hı? düşüp o kadar parçalanması senin sorunun bazısı düşürür bişey olmaz sen düşürmüssün paramparça olmuş n8 de de düşürenler var paramparça oluyor bazısı olmuyor konumuz bu değil bazısı düşürür
bişey olmaz bazısı en kısa mesafeden bile paramparça olur. konuyu baska yönlere çekme. biz burda donanım yönününden ve sorunlarını karşılaştırıyoruz.

valla biliyormusun dostum 10 sayfa donanımı hakkında yazılar yazdık paylaştık artık yoruldum biraz göz gezdir bulacaksın forumda yazdıklarımı bıktım artık anlatmaktan. galaxy s kullanırken gülmüştüm 680mhz ne ya diye sonra iç sisteminden tut işletim sistemine kadar inceledik güzel bir 3d hızlandırıcı ile adamlar işi çözmüşler biz daha kafa yoralım , üzerindeki bu gpu ile n8 i asla küçümseyemeyiz kaldıki asıl nokianın bombası bu değil yeni gelecek n9 190 milyon triangle çiziyor bu 8 serisi görüntüleme serisi ve fiyatı uygun bakınız ;broadcom un sitesinde 2727(n8in) modeli şuan en iyi mobil işlemci dünyadaki bcm2727 diye geçiyor.

ganster86

Üye
onun ne parça olduğunu bilmenne oldugunu nerden biliyorsunuz açıp içini baktınızmı? milletin orda burda yazdığını kaynak göstermeyin

pRime.

pRime.

Üye
bunlar s^3 destek teki 4 sayfanın n8 sorunları hepsini yazsam n8 kitap olur.

Dostum sen de n8 kullanıyosun. Madem beğenmiyosun sat o telefonu, havada kapacak insanlar tanıyorum. Madem beğenmiyorsun Iphone 4 alsaydın. Haa unutmuşum galaxy s veya wave al ya da. Iphonedan da iyi ya, üretilen tüm akıllı cihazlardan daha iyiler.

emre_6795

emre_6795

Üye
tereddütsüz n 8

pRime.

pRime.

Üye
Unutmadan söyleyeyim burası s^3 destek forumu insanlar buraya sorunlarını ve sorunların çözümlerini yazar, telefon pohpohlamazlar veya kötülemezler.

:::burak:::

Üye
üstad bana şunu söylermisin power gx mi?? broadcom 2727 mi ?? ben bundan bahsediyorum bir bak araştır herhangi bir forumdan değerlerine göz gezdir konuşalım

arkadasim broadcom iyi olabilir tamam ama gecebeksinin dedigi 200 mhi var kendi rami yok bunu turklar uydurmadi heralde bunu adamlar nerden yazdi bu bilgi ben onu ariyorum,ben bulamiyom bulsam niye soruyum size

franzliszt

franzliszt

Üye
20 mb foto çekiyormuş ha ha ha o programı verde bizde yüklüyelim.önemli olan programla değil orjinal ile cekmek ve oynatmak

ayrıca galaksi kacpara n8 kacpara arada çok fark var galak s iyi olmasa parası fazla olmazdı.

n8 mod v2.2 diye arat olmadı paylaştılar bizim forumda gir bak
orjinal ile çekmek ve oynatmak mı ?? ne yapalım yani adamlar yama verdiler sonra yüklemeyelimmi ??
her pahalı olan kaliteli olacak diye bir kıstasmı var n8 aliminyum kaplama galaxys plastik galaxy s in pahalı olması işlemcisi ve yonga setlerinden kaynaklanıyor en pahalı parçası ekranı

Üye
arkadaslar iphone4 un hatasi var n8 inde var galaxys inde var wavende var insallah size bozuk seri gelmez

ganster86

Üye
buraya bakta konus galak s ni ekranı mı iyi n8 in mi yada wave nin ki mı iyi?

bu fotolara da bak hangisi daha iyi kararını ver

bak dostun burda bak n8 in ekranına bide glaksinin ekranına

n8 mod v2.2 diye arat olmadı paylaştılar bizim forumda gir bak
orjinal ile çekmek ve oynatmak mı ?? ne yapalım yani adamlar yama verdiler sonra yüklemeyelimmi ??
her pahalı olan kaliteli olacak diye bir kıstasmı var n8 aliminyum kaplama galaxys plastik galaxy s in pahalı olması işlemcisi ve yonga setlerinden kaynaklanıyor en pahalı parçası ekranı
pahalı olması işlemciden yonga setinden ve ekranından diyorsun hala gelip n8 galaksiden üstün diyorsun way be

franzliszt

franzliszt

Üye

dostum neyi kanıtlama gayretindesin ben galaxys kullandım diyorum ?? ekran çözünürlüğü daha yüksek süper amoledide daha iyi şimdi eee ?? dolby digital plus varmı ?? usb otg varmı ?? 12 megapixel varmı ?? zeiss optik varmı ?? ,aliminyum kasa varmı?? hdmi varmı ??,fm transmitter varmı ?? wolfson ses çipi varmı ?? gorilla glass varmı?? 950 fiyatı varmı ?? 3gün giden sarjı varmı ?? illa sayalımmı sen o destek vermeyen cihazı bana övebilirsin android 2.3 çıkartır size gelmesibir seneyi alır bunu sen iyi biliyorsun illa hatırlatalımmı

Üye

pahalı olması işlemciden yonga setinden ve ekranından diyorsun hala gelip n8 galaksiden üstün diyorsun way be

wavede galaxy s le ayni yonga setini paylasiyo ve islemciyi hatta wave aliminyum wave neden ucuz ???? hadi bunada bir kilif))

franzliszt

franzliszt

Üye

yoo öyle bir ibare varmı orda ?? üstün demişmiyim

ganster86

Üye
dostum neyi kanıtlama gayretindesin ben galaxys kullandım diyorum ?? ekran çözünürlüğü daha yüksek süper amoledide daha iyi şimdi eee ?? dolby digital plus varmı ?? usb otg varmı ?? 12 megapixel varmı ?? zeiss optik varmı ?? ,aliminyum kasa varmı?? hdmi varmı ??,fm transmitter varmı ?? wolfson ses çipi varmı ?? gorilla glass varmı?? 950 fiyatı varmı ?? 3gün giden sarjı varmı ?? illa sayalımmı sen o destek vermeyen cihazı bana övebilirsin android 2.3 çıkartır size gelmesibir seneyi alır bunu sen iyi biliyorsun illa hatırlatalımmı
ha ha ha teknolojiden iyi anlıyosun kardes tamam he he diyorum sana sen son derece haklsın he he demekle yetiniyorum

franzliszt

franzliszt

Üye
wavede galaxy s le ayni yonga setini paylasiyo ve islemciyi hatta wave aliminyum wave neden ucuz ???? hadi bunada bir kilif))

her türlü kılıf mevcuttur buyur ekran ebadı büyük üretim aşaması masraflarından kaynaklı olabilir üretim yeri wave in çin galaxy s kore

onun ne parça olduğunu bilmenne oldugunu nerden biliyorsunuz açıp içini baktınızmı? milletin orda burda yazdığını kaynak göstermeyin

birşeyi bilmek için içini açmak lazım öylemi ?? ozaman biz araba kullanmayalım malum tork sayısını bilmemiz için içini bir açalım motorun ozaman nasıl bir mantık bu ?

ganster86

Üye
nokianın bataryası çin kulaklıgı çin bağlantı kabloları çin telefonun içini aç yarısından çoğu çin. telefoncu gözümün önünde orjinal finland n8 i açtı yarısı çin malı çıktı parçaların. yemin ederim ki

franzliszt

franzliszt

Üye
ha ha ha teknolojiden iyi anlıyosun kardes tamam he he diyorum sana sen son derece haklsın he he demekle yetiniyorum

işte köstek değilde bilgi amaçlı gelseydiniz memnun olacaktık iyi akşamlar

Üst Alt