furkann20
Üye
-
Konu Sahibi
-
66.82mb
şimdi ben bunu nasıl indirecem ? Ben hiç Kies le bişi yapmadım Nasıl güncelleme yapıcam.
Rootlu cihazlar nerden yuklicek
Telefon ayarlarından yazılım güncelleştirme de çıkmadı kies'de de çıkmadı nasıl yapıcaz telefon s3 4.1.2 4.2.2 yüklüydü sammobile'den 4.1.2 ye geri döndüm gözükmüyor şuan bende yazılım güncelleştirmeleri gelir mi? Baktım ki telefon rootluymuş rootlu yazılım indirmişimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızburadaki güncelleme orjinal rootsuz yazlım mıdır?
Telefonunuzu kies'e bağlayın, önce sürücüleri yüklenir telefonunuzun, sonra yazılım güncelleştirmesinin olduğunu söyler kendisi zaten, ekrandaki adımları takip ederek tamamlayın.
Veya bir wifi ağına bağlandıktan sonra telefonunuzdan ayarlar/cihaz hakkında/yazılım güncelleştirme/güncelleştir adımlarını izleyerek güncelleyebilirsiniz.
- - - Eklendi - - -
Pek bilmiyorum ama normal yollardan (kies veya telefon üzerinden) güncellemeyi deneyin. Root gidebilir belki. Sonra isterseniz yeniden rootlarsınız. Güncelleştirmeyi denediniz mi ?
- - - Eklendi - - -
Eğer verdiğiniz link sammobile'dan ise orjinal rootsuz yazılımdır. Güncelleme kademe kademe dağıtılıyor sıra size gelmemiş olabilir çünkü bende 2 gün bekledim.
Kies'ten veya telefonunuzdan güncelleştirmeyi denediğinizde sıranızı bekleyin tarzında bir mesaj almalısınız, yani 'telefonunuzda en güncel sürüm zaten yüklü' mesajı geliyorsa size güncelleme hiç gelmemiştir demektir..
Yükleyen arkadaşlar versiyonu yaza bilir mi
Not 2 ye
yokmu bisey arkadas yav
'telefonunuzda en güncel sürüm zaten yüklü' diyor hep valla sammobileden indirdim ama pc de 2-3 tane 4.1.2 yazılımı vardı hangini kurdum bilmiyorum ama bu güne kadar gelen tüm güncellemeler kararlılık vs. gelmedi hiç
ekran kapaliyken tus kilidine bastigimda ekran bir iki saniye gec geliyor onu da cozmusler mi
biy soracam. Ben 4.2.2 yi root lamıştım. 4.1.2 ye nasıl dönebilirm
Merhaba arkadaşlar,
Galaxy S III 'e yeni bir kararlılık güncelleştirmesi geldi.
4.1.2 üzerine küçük bir güncelleme, az önce yükledim 2 gündür sıra gelmesini bekliyordum, yeni bir özellik yok, sadece performans artışı ve bug giderme güncellemesi.
*Ram kullanımı 670lere çekilmiş.
*Güç tasarruf modunda menü geçişleri artık kasmıyor.
*Telefon derin uykudayken güç tuşuna bastığımızda simgeler geç geliyordu,kasıyordu, artık daha hızlı.
Umarım orjinal şarj aletiyle çok geç şarj oluyordu onu çözmüşlerdir... Yoksa 4.3'e kadar bekleyemeyeceğim 4.0.4'e döneceğim walla...
Şimdilik gözlemlediklerim bu kadar, başka yükleyen varsa deneyimlerini paylaşsın lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?