Galaxy S III Geç Şarj Olma Sorunu :/

Sponsorlu Bağlantılar

furkann20

furkann20

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S III Geç Şarj Olma Sorunu :/
Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 4 aydır telefonum çok geç şarj oluyor. Yani en az 10 saatte şarj oluyor. Başka bir şarj aletiyle şarj ettiğimde 2.5 saatte doluyor. (E DAHA NE BAŞKA ŞARJ ALETİ AL DİYECEKSİNİZ AMA DEVAMINI OKUYUN LÜTFEN)

İlk başlarda sorunu anlamadım gece şarja takıp sabah elime aldığımdan dolayı. Önce 3 saatte şarj etti, sonra 4, sonra 5-6, sonra 8-10 derken 14'e kadar çıktı bu süre.... Ama batarya kullanım sürem yaklaşık 18 saat veya 26 saat falan yani bir sıkıntı yok burada.

4.1.2 kullanıyorum ve telefonu aldığım zamanlarda yine bu sürüm vardı, yani bazıları 4.0.4 sürümünde böyle şeyler yoktu 4.1.2'ye geçince başladı falan yazmışlar ,bende o sürümlü telefonu hiç kullanmadığım için bilmiyorum, siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Yoksa bütün orjinal şarj aletlerinde bir hata mı var ? Eğer yoksa sadece şarj aletinde veya telefonda bir sıkıntı varsa garantiye göndermeyi düşünüyorum... Tavsiyelerinizi bekliyorum..

Secret26

Secret26

Üye
Bence telefonunu garantiye ver ve sıkıntısını çok iyi anlat şahsen garantidekiler çok dinlemezler şarj mı olmuyor hemen yeni batarya verip geçmek ister sen hemen yeni batarya alma iyice anlat dostum. Elleme bırak 2 hafta dursun ama sonuçta tamir olsun bu sorun yeni şarj aletiyle değiştirince gidecek gibi değil daha büyük arızalara mal olabilecek düzeyde. Sonuçta güçden bahsediyoruz

furkann20

furkann20

Üye
    Konu Sahibi
Haklısın kardeşim bende uzun uzun anlattım olayı, dediğin gibi bataryada problem olmadığını anladı görevli.

Pazartesi günü garantiye vereceğim de diğer aklıma takılan soruları sormak istedim daha çok.

1600 tl para verip telefon alıyorsun şu olaya bak, neden ayrıca 15-20 tl verip başka şarj aleti alıyım ki? Parasında değilim ama komik bir durum yani. İadeye kadar gitmek istiyorum açıkcası.

alier411

Üye
Android 4.0.4 geri yukle recoveryen formatla bide sarj aletindeki usb kablosunu degistir kesin duzelir bndede ayni problem vardi duzeldi

newguard

newguard

Üye
Benimde orjinal kabloyla 4.0.4 den 4.1.2 gecince ayni sorun olmustu evdeki başka bir usb kablosu ile denedigimde hızlı sarj ediyor bende orjinal kabloyu kullanmıyorum bence telefonunuzda bi problem yoktur.Garanti şarz aletini değiştirirmi onu bilemem ama...

furkann20

furkann20

Üye
    Konu Sahibi
Sorunu çözdüm arkadaşlar teşekkürler hepinize..

mevozi

mevozi

Üye
Ayni sorun bendede var ama hic baska bir sarj aletiyle denemedim dostum. Bende mi garantiye versem telefonu

vega1977

vega1977

Üye
Peki nasıl çözdün anlatta bizde öğrenelim aynı dert ben de de var 3 tane sarj aleti var ama aynı yavaş sarj oluyor

furkann20

furkann20

Üye
    Konu Sahibi
Şarjın tamamen dolduktan sonra bataryan en az 16-18 saat gidiyorsa yani kullanım süren normalse, telefonuna uygun soketli ama eski şarj aletlerinden biriyle şarj et. (adaptörüyle kablosu ayrı olmayan bir şarj aletiyle, mesela ben samsung chat 335 şarj cihazı vardı onunla şarj ettim)

En son çare olarak, küçük bir ihtimal de olsa yazılımında sorun olmadığını kontrol et, gerekirse format at, stock rom kullanmanı tavsiye ederim.

Üst Alt