Galaxy S III Ve Galaxy Note 2 İkisinden Biri Alacağım Sizce Hangisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Hangisi Daha İyi

• Kullanılan toplam oy
    43
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mail777

Üye
Buyukluge dikkat etmelisin ama git ve gor magzada.. bende noteiki dusunuyorum ama biraz buyuk geliyor hala..

Nexus 4ude bence katmalisin secime.. benim icin tek eksisi micro sd destegi olmamasiydi bu modelin. Malesef fazla hafizaya ihtiyac duyacagim yoksa nexus cidden basarili..

• Beğen
Tepkiler: tatangida

tolkitolki

tolkitolki

Üye
yaklaşık 2 haftadır bende aynı soruyu kendime sorup duruyorum
bütün donanımlarını incelediğimde not 2 daima s3 ü ikiye katlıyor. bütün yorum ve testleri incelediğimde s3 te yapılan hataların giderildiği eksiklerin kapatıldığı yazıyor.

şöyle 2 haftalık bir taramadan sonra insanların s3 ile not 2 yi kıyaslamadığını, çünkü not 2 nin rakibi olarak iphone 5 i gördüklerini gördüm. iki telefonu kıyasla dersen işletim sistemlerinin farklılıklarından dolayı insanlarin, iphone 5 i işletim sistemi olarak ios kullandığı için seçiyor. donanım olarak yine not 2, iphone 5 i de s3 gibi ikiye katlıyor.

arkadaşlara ekran büyük gelmiş ama bana sorarsan bu telefon sonuç olarak sadece telefon değil. benim şu anda mesaj yazarken kullandığım bilgisayar ile aynı özelliklere sahip 1,6 işlemcili 2gb ramli bir tele-sayar :))

ekran ne kadar büyükse okadar çok işlem için kullanırsın

hem bu kadar para veriyorsan ikisi arasında 300 tl gibi bir fark için düşünmeye gerek yok derim.

ama benim fikrimi sorarsan şimdi alma. 2 ay bekle yeni fiyatını gör derim ( ben beklemedeyim)
neden dersen 4 ay önce s3 fiyatına bak bide şimdiki fiyatına bak derim
saygılarımla

• Beğen
yunus486

yunus486

Üye
bence s3. note 2 çok büyük s3 zaten büyük geliyor cebe zor sığıyor note 2 yi nasıl yanında taşıyacaksın?

• Beğen
lordufuk

lordufuk

Üye
Bence s3 al note 2 ekranda büyük tabi sorun değil diyorsan kararsenin ayrıca rame kafanı takma

• Beğen

FraeuLeiN

Üye
  • Beğen

batuhan.m

Üye
arkadaşlar bugün ben gittim ikisini de yanyana aldım kıyasladım tabiki tartışılmaz note 2. bazı arkadaşlar büyüklük sorun olur diyorlar da alsınlar ikisini yanyana koysunlar ne kadar fark varki aralarında ? s3 ü kullanan note 2 yi büyük bulmaz ve kesinlikle note 2 alıcam

FraeuLeiN

Üye
Büyüklüğü Sorun Oluyormu Kardeşim.

Olmuyor aslında genelde arabada olduğum için. Genelde kulaklık kullanarak konuşuyorum yoksa çok garip bakıyorlar. Ama çok hızlı ve güzel Öneririm..

hellthelast1

Üye
Note 2 alcağına gidip direk ipad al.. s3 daha iyi

sss855

Üye
not 2 candır can yok boyle bir alet.alet nalet yahu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt