enterneoll
Üye
-
Konu Sahibi
-
gecikme olucak bir durum yok çünkü güncellemeler kararlılık güncellemesi bizdeki android sürümünüde yükseltiyor siz hiç sürüm yükselten güncelleme aldınız mı ?Hadi bakalim insallah sorunsuz alirsiniz
Ben discovery kullanirim 2 ay olmadi 3 kapsamli guncelleme aldi gecikme olmadan
4.4 geliyormus gorelim bakalim s3 everceklermi bizim surjm zaten guncel 4.2.2gecikme olucak bir durum yok çünkü güncellemeler kararlılık güncellemesi bizdeki android sürümünüde yükseltiyor siz hiç sürüm yükselten güncelleme aldınız mı ?
4.2.2 de oyleydi ama bu kadar sorunlu degildi. Me7 surumune bakarsaniz gayet kullanisliydi. Mj9 4.3'e lafim yok tek kelimeyle rezillik. Stabil birsey verirlerse stocka donerim
Sen bide v9.1 i kurSuan me7 uzerine s4 revolation v7 kurulu pil performans vs. hersey super. 4.3 kurdum 10dk.bile dayanamadim. Resmen rezaletti
Vazgeçtik direk 4.4 vericez demelerinden korkuyorum
İyi olurdu tabiki lafta kalmasalar ağaç olduk beklemekten
Cm'nin tek sikintisi sarj. Telefon iphone gibi oluyor nova launcher kullaniyorsan bilirsin.Kurdum ayni gun ama nedense bi fark göremedimhala duvarkagidi ekle seceneginde launcher durduruldu hatasi veriyor Sen ekstra olarak bi yönünü gördùn mü ?
CM yi sevmedim gitti nedensenova kullaniyorum 1.2 gundur alisirsam cm kurarim o zamana kadar bug kalmaz herhalde
Cm'nin tek sikintisi sarj. Telefon iphone gibi oluyor nova launcher kullaniyorsan bilirsin.
kernellerle hallediliyor gayet iyi benimkiEfektleri aza indirince jet mübarekSarj konusu önemli gerçekten ama CM sarji pek bilmiyorum en fazla 1 gece kullandim
kernellerle hallediliyor gayet iyi benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?