Galaxy S II ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Epple

Epple

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S II ?
Arkadaşlar, kuzenim telefon almak istiyordu.7. sınıfa gittiği için öyle iphone-s3 kadar iyi telefon alma gibi bir niyeti yoktu.Bana sordu.Daha önce kullandığım C6-01 almak isteğiin söyledi ama ben almasını tavsiye etmedim.Çünkü nokia ve symbiandan memnun kalmadım.DÜşündük galaxy s2'ye karar verdik.Ancak daha önce hiç android, daha doğrusu hiç samsung kullanmadığım için çok bişey bilmiyorum.Dolayısıyla birkaç sorum olacak.

İnternette "galaxy i9100 s2" "Galaxy s2 LTE" "Galaxy s2 HD LTE" filan gördüm.Farkları nedir acaba?

Sizce s2 şu anda alınabilir mi?Fiyatı sorun değil.Ayrıca yurt dışından getirildğinde sorun olurmu?Yani Iphone'daki gibi simlock durumu olur mu?

Bu son çıkan -bildiğim kadarıyla 4.0...?- android sistemi bu telefonlara yüklenir mi yoksa hep yüklü olan sürüm mü kalmak zounda?

Bu root denen bir olay mı ne varmış Iphone JB'si gibi sanırım.Bunu yapmadn kesinlikle ücretli oyunları ücretsiz yükleyemez miyiz?

Özellikle kullanıcıların yorumlarını bekliyorum.Teşekkürler.

klongs

klongs

Üye
bunun bir çok versiyonu var I9100 galaxy s2 olanı almalı
galaxy s2 de sim lock yok diye biliyorum
android 4.0.3 yüklenebiliyor
rootsuz ücretli oyunları bedavaya yükleyebilirsin
performans olarak memnunum şimdiye kadar açamadığı oyun yok tarayıcısı süper iphonedekinden hiç bir farkı yok

avcitalip

avcitalip

Üye
bunun bir çok versiyonu var I9100 galaxy s2 olanı almalı
galaxy s2 de sim lock yok diye biliyorum
android 4.0.3 yüklenebiliyor
rootsuz ücretli oyunları bedavaya yükleyebilirsin
performans olarak memnunum şimdiye kadar açamadığı oyun yok tarayıcısı süper iphonedekinden hiç bir farkı yok

ve fazladan flash player desteği var,iphone'da yok...

Epple

Epple

Üye
    Konu Sahibi
iphone ile karsilastirma meselesine lutfen girmeyelim sonunun nereye varacagini hepimiz biliyoruz :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
I9100 modelini almalısın diğer modelleri boşver.Galaxy S II , Galaxy serisinin en iyi şu anda 2. telefonu.. Gayet hızlı ve donanımlı..Dünyanın en iyi telefonlarından biri..

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
dikkat et i9100g değil i9100.

avcitalip

avcitalip

Üye
iphone ile karsilastirma meselesine lutfen girmeyelim sonunun nereye varacagini hepimiz biliyoruz :)

evet iphonesever vatandaşlarımız yok artık gs2 mi iphone 4 ten daha iyimiş ? gibi yorumlar gelecektir ama bence iphone'un ekranı ufak ve fiyatı daha yüksek gs2 den bence tek üstünlüğü ios'lu bir cihaz olmasıdır onun haricinde gs2 daha iyidir ama ios ile gs2 ye yetişti yetişecek çünkü android donanım düşmanı...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
evet iphonesever vatandaşlarımız yok artık gs2 mi iphone 4 ten daha iyimiş ? gibi yorumlar gelecektir ama bence iphone'un ekranı ufak ve fiyatı daha yüksek gs2 den bence tek üstünlüğü ios'lu bir cihaz olmasıdır onun haricinde gs2 daha iyidir ama ios ile gs2 ye yetişti yetişecek çünkü android donanım düşmanı...

Haklısın ;)

Epple

Epple

Üye
    Konu Sahibi
birncisi benim tercihim iphonedur yanlis anladiniz sanirim.ikincisi de lutfen bu kiyaslama isine girmeyelim daha onceki konularda oldugu gibi yok efenim iphone daha iyi, yoj efendim s2 daha iyi muhabbetine donusecek.lutfen sadece s2 hakkinda sorularima cevap verin ve gorus bildirin.LUTFEN :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt