Epple
Üye
Galaxy S II ?
Arkadaşlar, kuzenim telefon almak istiyordu.7. sınıfa gittiği için öyle iphone-s3 kadar iyi telefon alma gibi bir niyeti yoktu.Bana sordu.Daha önce kullandığım C6-01 almak isteğiin söyledi ama ben almasını tavsiye etmedim.Çünkü nokia ve symbiandan memnun kalmadım.DÜşündük galaxy s2'ye karar verdik.Ancak daha önce hiç android, daha doğrusu hiç samsung kullanmadığım için çok bişey bilmiyorum.Dolayısıyla birkaç sorum olacak.
İnternette "galaxy i9100 s2" "Galaxy s2 LTE" "Galaxy s2 HD LTE" filan gördüm.Farkları nedir acaba?
Sizce s2 şu anda alınabilir mi?Fiyatı sorun değil.Ayrıca yurt dışından getirildğinde sorun olurmu?Yani Iphone'daki gibi simlock durumu olur mu?
Bu son çıkan -bildiğim kadarıyla 4.0...?- android sistemi bu telefonlara yüklenir mi yoksa hep yüklü olan sürüm mü kalmak zounda?
Bu root denen bir olay mı ne varmış Iphone JB'si gibi sanırım.Bunu yapmadn kesinlikle ücretli oyunları ücretsiz yükleyemez miyiz?
Özellikle kullanıcıların yorumlarını bekliyorum.Teşekkürler.
İnternette "galaxy i9100 s2" "Galaxy s2 LTE" "Galaxy s2 HD LTE" filan gördüm.Farkları nedir acaba?
Sizce s2 şu anda alınabilir mi?Fiyatı sorun değil.Ayrıca yurt dışından getirildğinde sorun olurmu?Yani Iphone'daki gibi simlock durumu olur mu?
Bu son çıkan -bildiğim kadarıyla 4.0...?- android sistemi bu telefonlara yüklenir mi yoksa hep yüklü olan sürüm mü kalmak zounda?
Bu root denen bir olay mı ne varmış Iphone JB'si gibi sanırım.Bunu yapmadn kesinlikle ücretli oyunları ücretsiz yükleyemez miyiz?
Özellikle kullanıcıların yorumlarını bekliyorum.Teşekkürler.