galaxy S II de kilit problemi :/

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
brkk620

brkk620

Üye
    Konu Sahibi
galaxy S II de kilit problemi :/
bi problemim var arkadaşlar..
tel kitlenmiyor, tuş kilidi olmuyor. daha doğrusu ayarlıyorum mesela bi pattern ya da şifre, bi 4-5 seferden sonra ekran karardığı zaman bi tuşa bastığımda pattern i ya da şifreyi sormuyor. böyle bi problem yaşayan oldu mu ? sebebi ne olabilir ?
go launcher EX kullanıyordum acaba ondan mı dedim, onu kaldırdım öyle denedim hala devam ediyor aynı sorun :(

muscler

muscler

Üye
4-5 sefer derken ? 4-5 sefer şifre sorduktan sonra bidaha sormuyomu tam açıklarmısın

brkk620

brkk620

Üye
    Konu Sahibi
evet aynen öyle oluyor.

muscler

muscler

Üye
sana önerim %100 emin değilim ama telefonun rootlu ise titanium backup yükle app'lerini öyle kurtar değilse en azından içindeki data dosyalarını kurtar . sonra telefonun fabrika ayarlarına geri döndür muhtemelen düzelicektir . sorununda senin yüklediğin bi uygulama yüzünden olduğunu düşünüyorum . go launcher ex'den kaynaklanmaz çünkü bende go launcher ex kullanıyorum . bendede media server diye batarya kullanımı vardı telefonun %40 bataryasını götürüyodu fabrika ayarlarına geri döndürdüm telefon düzeldi oda sonuçta bi uygulama yüzünden oldu ama neydi o uygulama bilmiyorum seninde o uygulamayı saptaman zor olur o yüzden direk fabrika ayarlarına geri döndür . eğer işe yaramazsa yeni rom falan yükle 2.3.4'e yükselt mesela .

brkk620

brkk620

Üye
    Konu Sahibi
rootlu değil telefonum, live locker diye bi app kullanıyorum şuan o sorunu bi nebze de olsa çözdü, olmadı fabrika ayarlarına dönecez yapcak bişey yok :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt