Galaxy S I9000 Ekran Yeşil Gösteriyor

Sponsorlu Bağlantılar

sohey

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S I9000 Ekran Yeşil Gösteriyor
Herkeze merhabalar arkadaşlar yeni cihaz aldım S1 ekran arada yeşil olup geri dönüyordu ama artık sık yapmaya başladı.Yani yeşilmsi renk gösteriyo ama full yeşil deil yani okunuyo ekran var ama yeşil rengimsi bu neyden kaynaklııdır? Nasıl çözeriz yardım edeblrmsnz. Resim isteyen varsa koyicam

esmeran3

esmeran3

Üye
Resim koyabilirmisiniz ?

sohey

Üye
    Konu Sahibi
Facebook hesabımı eklermsiinz?
fb.com/melih1973
Yollayabilirim oradan

esmeran3

esmeran3

Üye
Facebook kullanmıyorum ne yazıkki

nefretsiz

nefretsiz

Üye
Ekran filminde bi sorun olabilir.orjinal rom yukleyin duzelmezse tamire yada servise ...

• Beğen
Tepkiler: esmeran3

sohey

Üye
    Konu Sahibi
Tamam şimdi yüklüyorum
Zaten orjinal rom var ama güncellemem lazım hotfile kapandıgından yzılımları indiremedmŞu arkadaşın sattıgı gibi görsellere bakabilirsiniz .

Reklam yapmak gibi olmasın hemen silicem

esmeran3

esmeran3

Üye
Merhaba,
Tamam kardeşim gördüm resmi senin ekranın yazılımı ile sorunun var aynı sorun bilgisayarda olsa ekran kartın arızalı olurdu ama telefonda olunca ya ekrandan telefona giden kabloda sorun var yada yazılımsa rom atarsan düzelebilir ama düzelmezse bilgi telefonun ekranında arıza vardır :)

sohey

Üye
    Konu Sahibi
Anladım eyvallah ustamda hotfile kapandı firmware indirdiğim yerler hotfile kullanıyor . Şuan orjinal 2.3.6 yazılımı var fakat farklı sürüm bana .tar uzantılı jw5 sürümü lazım işte onu indiremiyorum root atacam sürüme uygun bişi bulamadım çökerse kurtaramayız :D

• Beğen
Tepkiler: nefretsiz
nefretsiz

nefretsiz

Üye
Samfirmware.com a gir arama kismina i9000 yaz romlar var orada hesap veririm ozelden.indir . yukledikten sonra tel reboot yapmazsa 3 dosyali rom linki atarim. yuklersin sonra samfirmwareden indirdigini kurarsin.kolay gelsin...

sohey

Üye
    Konu Sahibi
Nefretsiz facebook kullanıyormusun ulaş bana

• Beğen
Tepkiler: nefretsiz
nefretsiz

nefretsiz

Üye
sohey msj kapali ark ekliyim mi

sohey

Üye