GALAXY S ÇILDIRDI :d

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akan22

Üye
    Konu Sahibi
GALAXY S ÇILDIRDI :d
Selam herkese

galaxy s i 9000 2.3.4 kullanıyorum. 1 hafta önce kadar sabah kalktığımda telefondaki bütün videoların silindiğini gördüm. Daha sonra tekrar yükledim ama teli kapatıp açtığımda ya da bazen takıldığında videolar tekrar siliniyor. üstelk 3 gün önce alt menüde bulunan arama, mesaj ve rehber simgeside kayboldu. Sadece uygulamalar tusu var. :d sanırım komple hard reset gerekyor. Tavsiyeleriniz nelerdir. 16 gb ve oyun program dolu hepsni yüklemek 3 5 günümü alır

y n s c n

y n s c n

Üye
Yatarken telefonunun üstüne yatmadığına eminmisiniz ? Galaxy s'lerde 3 tuş sorunu var biliyorsunuz.

akan22

Üye
    Konu Sahibi
İYİDE BU SORUNUN 3 TUŞLA NE ALAKASI VAR? :d HAYIR BENLE İLGİLİ BİR SORUN DEĞİL GALİBA DOLDURUNCA HATA VERDİ

y n s c n

y n s c n

Üye
bundan eminsen bi flash at o halde :)

akan22

Üye
    Konu Sahibi
Flash nedir? Bayadır donma sorunu yasıyorum telefonda komple reset atmam gerek ama herşeyi baştan yuklemek beni düşüğndryor

Peocawe

Peocawe

Üye
Küçük bi ihtimal virüs girmişde olabilir. Kesin demiyorum ama sadece aklıma bu geldi yazdım.

akan22

Üye
    Konu Sahibi
YOK VİRÜS PROGRAMI VAR ASLINDA AMA SİZLERDEDE OLUYOR MU BU DURUM DONMA TUŞ KAYBOLMA? GALAXY BDEDİK ALDI K:d AMA HTC YE GEÇECEĞİZ GİBİ GÖZKYOR

Peocawe

Peocawe

Üye
Daha önce hiç karşılaşmadım. :/

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
ben karşılaştım söyliyim hemn hafıza kartın orjinal değil ben o sorun la galaxy s i ilk aldığımda karşılaştım 2.el aldım içinde hafıza kartı yoktu ben galaxy minide kullnadığım farklı bir marka hafıza kartı taktım 8 gb bi süre aynen senn dediğin gibi orunlar oldu videoları yüklüyorum siliniyor uygulamalar siliniyor telefon görmüor hafıza kartı bozuk biçimlendr falan filan gittm orjinal hafıza kartı aldım telefoncudan şimdi sorun kalktı 7 aydr..

akan22

Üye
    Konu Sahibi
ben karşılaştım söyliyim hemn hafıza kartın orjinal değil ben o sorun la galaxy s i ilk aldığımda karşılaştım 2.el aldım içinde hafıza kartı yoktu ben galaxy minide kullnadığım farklı bir marka hafıza kartı taktım 8 gb bi süre aynen senn dediğin gibi orunlar oldu videoları yüklüyorum siliniyor uygulamalar siliniyor telefon görmüor hafıza kartı bozuk biçimlendr falan filan gittm orjinal hafıza kartı aldım telefoncudan şimdi sorun kalktı 7 aydr..

haklı olabilirsin çünkü eminönunden 16 gb 40tl ye aldım hafıza kartını .film yukluyorum bozuluyor kasıyor. hemen cıkarıp aıyorum hafıza kartını aklıma gelmemişti sağol

----------Eklendi @ 12:25:00 ---------- Yazıldı @ 12:24:24 ----------

haklı olabilirsin çünkü eminönunden 16 gb 40tl ye aldım hafıza kartını .film yukluyorum bozuluyor kasıyor. hemen cıkarıp aıyorum hafıza kartını aklıma gelmemişti sağol

,

peki ne marka nereden alalm hafıza kartını

burakakul

Üye
Bana virüs gibi geldi telefon sorunlarıyla baya ilgilenmeme rağmen böyle bir sorun ilk defa duydum ve çok tuhaf şeyler oluyor gerçekten telefonuna :):):)
Hafıza kartı SanDisk,Kingston en iyileri kingston biraz pahalı ama en iyisi bence.

Pcye bağla ilk önce usb ile resimlerin felan varsa al bas formatı.Sonrada hafıza kartını tak. Düzelecektir büyük ihtimalle.

Kolay gelsin.

akan22

Üye
    Konu Sahibi
EYVALLAH SAĞOLASIN . DEDİĞİN GİBŞİ FORMATI BASTIM SU AN SORUIN YOK :d

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
valla bnce formatla alakası yok kardeş düzeldiyse şanslısın hafıza kartı hzı var galiba hızı düşükse bu sorun oluo gibime gelio vala ben samsungun orjinal hafıza kartını aldım artık sende bulabilirsen al samsungtan. kingston da olabilir.

akan22

Üye
    Konu Sahibi
zaten benim verilerim hafıza kartında değil telin kendi hafızasındaydı. formatladm su ans orun yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt