sahin_811
Üye
arkadaşlar şahin kardeşimizin bir çalışması vardı telin dahili hafızasını hafıza kartına çevirme onu da yaptım çok güzel çalışıyor root yaptıktan sonra bunu da yapın olmazsa olmazlardan isterseniz ben direk bu yazılım için dosyasını vereyim bende clas4 16gb hafıza kartı vardı gayet iyi çalışıyor mümkünse clas10 alsanız çok daha güzel olur
Şahin merhaba.Bundan bir önceki sayfadaki son mesajımda bi soru sormuştum.Onun hakkında bilgin var mı acaba?Teşekkürler. Bende yeni güncellemeye geçtim henüz pek bi farklılık göremedimde şuan için ilk farkettiğim eskiden 3G de pek sürekli kalmıyyordu şimdi boştayken çoğu zaman 3G de duruyor şebekesi.
Google Play deki ücretli uygulamaları ücretsiz indirmeyi konu açsam mı diye düşünüyorum şuan hemen hemen bütün ücretli uygulamaları ücretsiz indirebiliyorum ama illegal bir paylaşım olur diye konu açmasam mı diye düşünüyorum.
Şahin merhaba.Bundan bir önceki sayfadaki son mesajımda bi soru sormuştum.Onun hakkında bilgin var mı acaba?
Yani iki hafızayı da biçimlendirdikten sonra bu işlemi uygulayarak yer değiştircez.
Peki yer değiştirmek yerine, sd kartı da usb belleğe dahil edemez miyiz? Mesela 4 GB Usb bellek var. Hafıza kartı da 16 GB. Birleştirerek 20 GB yapmak mümkün müdür?
Biz kodları yazarken sd karta usb hedefini veriyoruz: usbye de sd kartınkini. sadece sd kartı usb göstersek diğeri ayn kalsa nasıl olur?
Teşekkürler. Bende yeni güncellemeye geçtim henüz pek bi farklılık göremedimde şuan için ilk farkettiğim eskiden 3G de pek sürekli kalmıyyordu şimdi boştayken çoğu zaman 3G de duruyor şebekesi.
Google Play deki ücretli uygulamaları ücretsiz indirmeyi konu açsam mı diye düşünüyorum şuan hemen hemen bütün ücretli uygulamaları ücretsiz indirebiliyorum ama illegal bir paylaşım olur diye konu açmasam mı diye düşünüyorum.
benim dikkati çeken şu ana kadar en önemli özellikler
1 şebeke ;evet seninde dediğin gibi şebeke neti açtığında sorunluydu bir arkadaşta bunu dile getirmişti onu düzeltmişler
2 ram ;benim ram ilk başta 400 de idi biraz kurcaladım 550 biraz zorladım hep 600 ü bulmuştumram olayı düzelmiş çok
kurcaladığım da 450 filan oluyor zorlarsan 500 mb gördüm ama genelde 400 450 ortalama bu da normal
3 şarj : gerçekten sorundu şimdi normal olmuş
4 alarm : alarm vakir gelmeden uyandığımda devre dışı bırakıyorum vakir geldiğinde gene çalıyordu şimdi düzelmiş:
5 ana menüde yaptığım değişiklikler teli kapattığımda hepsi gidiyordu şimdi o da düzelmiş
he bu arada o ücretsiz dediğin uygulama Blackmart Alpa mı ?
Ya bende de hepsi düzelmiş. Ancak ana menü dediğin gibi kapatıp açınca hafıza kartında yükü olan uygulamaları kaldırıyor ve sadece dahili hafızadakiler kalıyor.Bende bu hata hala devam etmekte :/sonuçta işe yarıyor , çok dahice bir fikirdirectroy Bind uygulamasından çok çok iyi bir şey neyse ben derim ki pek mantıklı bir fikir değin cihazın genlerini kurcalamak başka hasarlara neden olabilir en mantıklısı ve en sağlıklısı ultra class10 32gb lık hafıza kartı gerçi biraz pahalı 80 tl civarı
- - - Eklendi - - -
benim dikkati çeken şu ana kadar en önemli özellikler
1 şebeke ;evet seninde dediğin gibi şebeke neti açtığında sorunluydu bir arkadaşta bunu dile getirmişti onu düzeltmişler
2 ram ;benim ram ilk başta 400 de idi biraz kurcaladım 550 biraz zorladım hep 600 ü bulmuştumram olayı düzelmiş çok
kurcaladığım da 450 filan oluyor zorlarsan 500 mb gördüm ama genelde 400 450 ortalama bu da normal
3 şarj : gerçekten sorundu şimdi normal olmuş
4 alarm : alarm vakir gelmeden uyandığımda devre dışı bırakıyorum vakir geldiğinde gene çalıyordu şimdi düzelmiş:
5 ana menüde yaptığım değişiklikler teli kapattığımda hepsi gidiyordu şimdi o da düzelmiş
he bu arada o ücretsiz dediğin uygulama Blackmart Alpa mı ?
Ya bende de hepsi düzelmiş. Ancak ana menü dediğin gibi kapatıp açınca hafıza kartında yükü olan uygulamaları kaldırıyor ve sadece dahili hafızadakiler kalıyor.Bende bu hata hala devam etmekte :/
Şu an için hafızada sıkıntım yok.Belki ileride yaparım ama
Gonuldostu hocam sana cok soru sordum fakat birazda samsung driveri anlatsan nedir pcyemi telemi yuklenir bi link versende indirsek
hımm biraz inceledim benim bildiğimden bu daha iyi , yalnız konu aç diyecektim sana ama daha önce sitede açılmış
http://www.maxicep.com/android-genel/aptoide-market-buyrun-kesinlikle-is-gorur-649665.html
Saol hocam o zaman konu açmaya gerek yok yanıyorum yanıyorum bi fifa2012 yi indiremedim ona yanıyorum1.5 GB nerdeyse çok fazla
ayıp ediyon be ya ! sen onu bana sor data dosyaları ile birlikte vereyim buyur sadece bu çalışıyor bizde data dosyasını wifi ile çek bulamazsan yarın ben veririm.
linke tıklaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam ben aptoideden indiriyorum zaten önemli olan data dosyasını indirmek oda 1.5 GB a yakınayrıca bu hangisi benim indirdiğim orjinal fifa 2012
evet orjinal fifa12 sitedeki bir çok fifa2012 var ama ne hikmetse bizim cihazlarda çalışmıyor ben başka bir siteden buldum bu bizim cihaza uyumlu olan ama 1gb bile yok bu ben denedim gayet iyi
Yeni çıkan sürümde yazdığım bir yazıyı seçip kopyalamayı bulamadım ben? Ben de mi bir hata var yoksa telde mi anlayamadım. Sizde de bu durum böyle mi?
Hocam öncelikle bilgi için teşekkürler. Bir bilgim yok şu an için. Zaman buldukça araştırıp onu da çözeriz buradaYazının üstüne çift tıkla hızlı olarak seçim ekranı geliyor ama 2.3.6 kopyalama konusunda daha iyidi bence.
Ayrıca hocam recovery menüyü yükseltmemiz mümkün mü bu sürümde bir bilgin varmı ?
Hocam öncelikle bilgi için teşekkürler. Bir bilgim yok şu an için. Zaman buldukça araştırıp onu da çözeriz buradak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?