yesilmavi06
Üye
XXLD1 değil mi sende ki yazılım emin misin olmadığına dil seçeneklerinden baktın mı ?
Evet gelmedi. Bu rom nfc sürümüne uyumlu değil yükleneceğini sanmıyorum. Ancak yapabilen kişiler de vardır diye düşünüyorum9070p modeline sanırım daha jelly bean güncellemesi gelmedi sanırım...sammobile sitesine de suan gırılemıyor...gıren varsa bıldırırse sevınırım...
9070p ye 9070 4.1.2 romunu yukleyen var mı merak edıyorum acıkcası ....
hocam 2.3.6 sürümünü yükledikten sonra sonra hatırladım ki cacheleri temizlemedim ve şu an telefon sadece download moduna giriyor ama recovery modda açılmıyor ve telefon açılmıyor şu an yardımcı olacak arkadaşım var mı acaba?
- - - Eklendi - - -
az önce odinden yükledim eski sürümü ama telefon samsung logosunda takılı kalıyor ne yapmam lazım acaba
linkten dxld1 flipinler sürümü çıkıyor ama ben üstüne türkiye sürümünü tekrardan yükledim harika oldu uçuyor makinaparaşüt takacam çakılmasın diye :XD
bendede öyle oldu download moduna al 4.1.2 yi tekrar yükle açılıyor ama 2.3.6 da hata veriyor 4.1.2 yi yükledikten sonra işlemine devam et bende tr destekli 2.3.6 arıyorum varmı acaba?
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tr son sürümü burdan indirebilirsin
s.a hocalarım ben bu işte yeniyim ve dahili hafızanın anadizini nerde diye sorsam ayıplamazsınız beni umarım mesela RippleUnlock-CWM bunu bir türlü yükleyemedim yardımlarınızı bekliyorum
Yardımcı olabildiysem ne mutlu banacemyrdkn çok teşekkürler
hafıza kartına atıp denediniz mi?hocam dediğin yere attım ve recovery modda çalıştırdım ama rippleunlock zipli dosya anadizinde yok anlamadım ki nasıl olacak bu iş?
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun.merhaba arkadaşlar bende bugün itibari ile yurt dışından s advance aldım . inş cuma günü elime geçecek. size bi kaç sorum olacak. cihazın kullanımı fln nasıl memnun musunuz ? şarj ömrü fln nasıl bir de jelly bean güncellemesini kies ile alabiliyor muyuz ? cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
Evet zaten Mart ayına bi' şey kalmadıtüm sorularımın cevabını buldum ilgilendiğiniz için teşekkür ederimbir takım hatalar varsa biraz daha beklemek daha mantıklı olur diye düşünüyorum telefonu da arap ülkesinden gelecek ama inanın hangisinden bende bilmiyorum
neyse cihaz bi elime geçsinde bişeyler yaparız artıkEvet zaten Mart ayına bi' şey kalmadıAncak bi' kere Jelly Bean kurdunuz mu geri eski versiyona dönmek aklınıza gelmiyor. Tabi bu benim düşüncem
bu arada türkçe dil desteği var değil mi ?neyse cihaz bi elime geçsinde bişeyler yaparız artık)
Evet varneyse cihaz bi elime geçsinde bişeyler yaparız artık)
- - - Eklendi - - -
bu arada türkçe dil desteği var değil mi ?
sorun yok o zamanEvet var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?