Galaxy s 2.3.4 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akan22

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy s 2.3.4 yardım
arkasaşlar merhaba

galaxy s kullanıcısıyım. kies ile hiçbir türlü bağlantı kuramıyorum. bu yüzden telefonumu samsung servisine götürüp 2.3 e güncellenmeyi düşünüyorum. bunu daha once yapan arkadas var mı? bakırkoydeki servise götureceğim. ücret alırlar mı? tavsiyesi olan arkadas paylaşırsa sevinirim

FQXT

FQXT

Üye
samfirmware'den 2.3.4 ü indir ,odin programı ile flash la 2 dakika zaman tutuyor,ben kurdum uçuyor galaxy s adeta,bende önceden kies kullanırdım artık odinle işler değişti cok kolay ,servise gitme adamlar fırlatıyor ceplerı saga sola umurlarında degıl ...

nexpow

nexpow

Üye
en iyisi 2,2 arkadaşın dedigi gibi olur ama servise götürsen daha iyi olur orjinal atarlar 30 tl alırlar

akan22

Üye
    Konu Sahibi
valla odin hiç kullanmadım. garanti kapsamı dışına cıkmasını istemiyorum işin açıkçası bilgim yeterli değil. o yuzden servise göturmeyi düşünüyorum

nexpow

nexpow

Üye
ozaman servise götür en iyisi bir arkadaş götürmüştü orjinal rom yüklemişlerdi 30 tl almışlar ondan

akan22

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah sağolasın. peki bugun götürsem hemen halledip verirler mi onu biliyor musun

----------Eklendi @ 12:01:01 ---------- Yazıldı @ 12:00:06 ----------

ya da kesle bağlantı sorunu yaşıyorum onu halletsem evde kendim yapacağım onu nasıl halledebilirim biliyor musun

nexpow

nexpow

Üye
baglantı sorunun nedir

technoshark

technoshark

Üye
para alınmadan iş olur mu ? alırlar tabiki arkadaşın dediği gibi en az 30 tl :) bence sen kies programının güncel versiyonunu indir.

akan22

Üye
    Konu Sahibi
şimdi servisten geliyorum. konuştum 2.3.4 e ücretsiz güncelleme yapıyorlar . tabi çok yoğun bugun bırak yarın alırsın dedi.

----------Eklendi @ 15:09:27 ---------- Yazıldı @ 15:08:00 ----------

pc de kiesi açıp telefonu bağlıyorum ve kiesi seçiyorum. telefonun ekrennda bağlantı kuruldu yazıyor ama kieste bağlanılıyor yazıyor. beklememe rağmen baüğlanamıyorum. bağlantı sorunum bu

----------Eklendi @ 15:11:58 ---------- Yazıldı @ 15:09:27 ----------

kiesin en son sürümünü kullanıyorum . tel gt i 9000

nexpow

nexpow

Üye
iyi ozaman bırak yapsın parada almıyolar yorulmana degmez :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...