Galaxy S 16gb rom yğkleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bayburtiletisim

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S 16gb rom yğkleme sorunu
Galaxy s 16gb telefonumuza 2.3.4 versiyonunu yükledik cihaz orjinalinde 2.1 di şuan ekran görüntüsü sadece romu yüklediğimiz an geliyor cihazı açıp kapatınca gidiyor cihaz açık olarak görünüyor ama ekran hiç yok ne yaptıysam olmadı türkcell 2.2 yükledim zsjv6 yükledim 2.3.2 yükledim olmadı varya saydım edebilecek bir arkadaş türkiyedeki 16gb versiyonlarında geleceği iöin önemli birşey olduğunu düşünüyorum

Saygılarımla.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Google chrome dan nefret ediyorum :vur o kadar yazdım hata verdi göndermedi..

odin den pit dosyasını seç re partition işaretli değilse işaretle ve flaşla pass yazısı gelince telefon siyah ekranda kalacak bataryayı sök tak download moda al odin de reset düğmesine bas bu sefer apboot pda phone csc dosyalarını seç re partition işaretliyse kaldır flaşla pass yazısı geldiyse tamamdır. i9003te böyle çözdüm i9000 de de öyledir diye düşünüyorum dene istersen sorumluluk kabul etmiyorum ama..

surann

surann

Üye
kardeş bende de aynı sorun var bi türlü yükleyemedim pass yazısı da gelmiyor. odin de herşeyi seçiyorum ama bi türlü
SetupConnection.. bundan sonra iç bir şey olmuyor . yardım lütfen

berkcombil

Üye
Elinde ki bildiğimiz uluslararası Galaxy S mi yoksa Amerikada operatör destekli satılan galaxy s'lerden mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt