Galaxy on Fire 2 Editor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy on Fire 2 Editor
Evet arkadaşlar daha önce sizlere Need for Speed Shift oyununun editör hilesini paylaşmıştım şimdi sıra Galaxy on Fire oyununun editör hile programında.Umarım oyunu oynayan arkadaşların işine yarar.Şuan ovi mağazada ücretli ama maxicep üyeleri için böyle bir sorun yok artık :)

Programı yükledikten sonra programı açın ve istediğiniz para miktarını yazın.Şimdiden iyi oyunlar. Link kırılırsa buradan yazmanız yeterli arkadaşlar linki yenilerim...

İndirme Linki :

• Beğen
Tepkiler: pRime.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Teşekkürler kardeşim :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
şu oyunda ilk görevi geçebilseydim neyin ne olduğunu anlıyıcaktım ama çözemedim gitti :D

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi
Demek ki bu konuda yalnız değilim. Valla bende çözememiştim bu oyunu. Programıda istek üzerine paylaştım. Umarım oyunu çözebilenlerin işine yarar :)

• Beğen
Tepkiler: isailkerakkoc
MertcaN9

MertcaN9

Üye
ben telefonu aldıktan sonra 2 saat filan kurcalarken oyuna da denk geldim açtım oynadım oynadım rastgele ateş ettim nereye gideceğimi de bilmiyordum öyle saçma saçma bir şey oldu sildim bende :d:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
[ENGİN];5524355' Alıntı:

Sen yine oynayabiliyorsun ben bir türlü gemileri vuramıyorum :haha:

ben gemi görmedim ki oyunda abi :D

- - - Eklendi - - -

ben telefonu aldıktan sonra 2 saat filan kurcalarken oyuna da denk geldim açtım oynadım oynadım rastgele ateş ettim nereye gideceğimi de bilmiyordum öyle saçma saçma bir şey oldu sildim bende :d:

bana da bundan oldu işte :ehe

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
:kop2:

pRime.

pRime.

Üye
bu oyun efsanedir ya. n85'te javasını az oynamamışımdır. hatta sorcerer diye cheat engine tarzı bir programla hile yapılıyordu aynı bu şekilde. n8'e gelmemesine üzülmüştüm biraz. çok zevkli bir oyundur.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bi ben oynayamadım demek ki :dry:

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi
bu oyun efsanedir ya. n85'te javasını az oynamamışımdır. hatta sorcerer diye cheat engine tarzı bir programla hile yapılıyordu aynı bu şekilde. n8'e gelmemesine üzülmüştüm biraz. çok zevkli bir oyundur.

Hocam peki oyundaki asıl amaç nedir. yani sürekli o meteorları parçalıyoruz peki elde edilen nedir.başka uzay araçları alabiliyormuyuz.yani demek istediğim Need for Speed shift teki gibi level atlayıp yeni araçlar mı açılıyor bu tarz bir oyun mu?

pRime.

pRime.

Üye
Hocam peki oyundaki asıl amaç nedir. yani sürekli o meteorları parçalıyoruz peki elde edilen nedir.başka uzay araçları alabiliyormuyuz.yani demek istediğim Need for Speed shift teki gibi level atlayıp yeni araçlar mı açılıyor bu tarz bir oyun mu?
dostum oyunda haritan var. gitmen gereken gezegenler yıldızla işaretli oluyor görevleri oradan devam ettiriyorsun. başka uzay üslerine geçtikçe yeni silahlar, kalkanlar, iticiler ve uzay gemileri açılıyor. zaten hile ile gelen paranızla her şeyi alabilirsiniz. scan cihazınız var, onu kullanarak bir cisme, uzay gemisine veya gitmeniz gereken uzay üssüne kitlenebilirsiniz. nişangah bir şeyin üzerine geldiğinde dolan çember scan cihazının o şeye kitlendiğini gösteriyor.
yapı olarak biraz karmaşık gözükebilir, oyunda anlatılanları iyi takip etmek lazım size neyi nasıl yapmanız gerektiğini gösteriyor.

şu sol kenarda gördüğünüz çapraz ok işareti mesela otomatik pilot oluyor. ona tıklayınca karşınıza çıkan seçeneklerde üs, meteor alanı gibi seçenekler olur. gideceğiniz yeri seçince eğer haritada düşman yoksa gidişinizi hızlı sardırıp gideceğiniz yere daha kısa sürede ulaşırsınız.
oyunla ilgili sorularınızı, takıldığınız yerleri bana sorabilirsiniz. elimden geldiğince anlatırım.

• Beğen
Tepkiler: vestes123
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi
Hocam peki bu düşmanın uzay aracı bana saldırıyor ateş ediyor ama ben ona ateş edemiyorum. 25 t olan yeri doldurduktan sonra geldi düşman aracı. bir türlü öldüremedim onu.

pRime.

pRime.

Üye
Hocam peki bu düşmanın uzay aracı bana saldırıyor ateş ediyor ama ben ona ateş edemiyorum. 25 t olan yeri doldurduktan sonra geldi düşman aracı. bir türlü öldüremedim onu.

nasıl yani? taş toplarken mi saldırdı? o zaman oyun donuyordu hatırladığım kadarıyla böylece sana saldırmıyor düşman gemisi. tam anlayamadım biraz daha açık olabilir misin?

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi

nasıl yani? taş toplarken mi saldırdı? o zaman oyun donuyordu hatırladığım kadarıyla böylece sana saldırmıyor düşman gemisi. tam anlayamadım biraz daha açık olabilir misin?

Hocam paylaştığınız fotoğrafın en üstünde 25t yazıyor. ben orayı dolduruyorum. sonra aracımın yörüngesine kırmızı renkte bir nokta gibi bişey beliriyor. o noktada düşman aracı. bana ateş edebiliyor fakat ben ona ateş edemiyorum.

pRime.

pRime.

Üye
Hocam paylaştığınız fotoğrafın en üstünde 25t yazıyor. ben orayı dolduruyorum. sonra aracımın yörüngesine kırmızı renkte bir nokta gibi bişey beliriyor. o noktada düşman aracı. bana ateş edebiliyor fakat ben ona ateş edemiyorum.
hee anladım şimdi siz ilk bölümdesiniz. silahınız olmadığı için ateş edemiyorsunuz. orada yapmanız gereken şey ölmeden uzay üssüne dönmek. oto pilotu önermem çünkü düz gideceğiniz için patlatır düşman. manevralar ile üsse dönün en son scan ile üsse kitlenmeniz gerek. kitlendikten sonra zaten üsse yaklaşınca oyun garaja döndürecek sizi.

VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu equipment bölümündeki silahları bağlayamıyorum. onları nasıl bağlayacağım.

pRime.

pRime.

Üye
Hocam bu equipment bölümündeki silahları bağlayamıyorum. onları nasıl bağlayacağım.
şimdi hocam hangara girdiyseniz orda üç sekme olduğunu görürsünüz.

ship
shop
blueprints

bizim işimiz çoğunlukla ship ve shop arasında olacak.

buralarda neler var?
ship/ships (uzay gemileri)
primary weapons (ana silahlar) : bu silahların sonsuz mermisi var istediğiniz kadar ateş edebilirsiniz.
secondary weapons (ikincil silahlar) : füze tarzı silahlardır. sınırlı sayıda alıp kullanabilirsiniz.
turrets (taretler) : bazı uzay gemileri destekler. geminin tepesine güçlü bir top tareti oturtur. bunu kullanmaya geçtiğinizde geminizi kontrol edemezsiniz. (düz gider)

equipment (ekipman) : scan cihazı, maden cihazı, manyetik kalkanlar, zırhlar, depolama alanları, manevra motorları ve hızlandırıcılar vs. bunun içerisinde bulunur. bu ekipman desteğini en çok veren gemi genelde en pahalısı olur.

hepsi birarada gemiler genelde çok pahalı olur ama para sorunu ortadan kalktığı için bölümleri ilerlediğinizde rahatça bunları alabilirsiniz.

şimdi shop sekmesine tıklayın ve orda primary weaponsdan bir silah seçin. silahı seçince seçenekler çıkacak bunlardan birisi "i". bu üstüne bastığınız her şeyde çıkar. o şey hakkında bilgi verir, özelliklerini yazar.
diğeri ise station ve shiptir. siz shipe tıklayıp o silahı kendi geminize taşıyacaksınız. shopta alacağınız her şeyi bu yöntemle geminize yükleyebilir veya satabilirsiniz. eğer sizde bir ürün boşta duruyorsa o ürün shop'ta gözükür ve üstüne tıkladığınızda station seçeneği çıkar. bu o ürünü shop'a satmaya yarar. elinizdeki fazla ürünlerden bu şekilde kurtulup para kazanabilirsiniz. ayrıca geminizin yük taşıma kapasitesi sınırlı olduğu için bunu yapmak durumunda kalacaksınız.

şimdi silahı aldıktan sonra ship sekmesine tıklatın bu sefer aldığınız silahı bulup üstüne tekrar basın. bağlanmış kablo işaretine benzer bir işaret çıkacak. ona basın ve silahınız geminize oturtulsun. daha güçlü bir silah aldığınızda aynı şekilde silahı kaldırabilirsiniz. bu sefer ayrılmış kablo işareti çıkacak.

• Beğen
Tepkiler: vestes123
VeysiTekinTR

VeysiTekinTR

Üye
    Konu Sahibi
Çok teşeşkkür ederim hocam. valla süper özetlemişsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt