ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Üff çok güzel ya bence de bazı oyunlar dokunmatikte oynanmıyorAcaba Gs2 de de olur mu Paylaşım için teşekkürler kardeşim
Evet haklısın bir alayım deneyeceğim bunu
teknolojide olmaz diye bir şey yok
Para ile oynatırız aslında HDMI ile televizyona bağlayıp kollar ile oynamakfsp oyunlari için çok güzel olur yakında pes fifa gibi oyunlari 2kişi oynarsak şaşırmam
Çok haklısın sensörlü araba yarışları ekranda süper oluyorben N8i hdmi ile tvye bağlıyorum sonra usb otg ile klavye mouse bağlıyorum yavaş ama bi bilgisayarım daha oluyor
Bu videodan sonra PS ye gerek kalmadıPlaystation u ureten firmada aynı telefonu da tabi yaparlar
Bu videodan sonra PS ye gerek kalmadı
Bence de bu video bir başlangıç gibi geliyor bana Anıl nereden buldu bilmiyorum ama güzel konu
1gb , 4 çekirdek işlemcili telefonlaR yüzünden pc ye de gerek kalmıyacak , bunun yüzünden ps 'abi yerde okumuştum 5 sene sonra tablet pc ve akıllı telefonlar sayesinde başka hiç birşeye gereksinim kalmıyacakmış
Bence de bu video bir başlangıç gibi geliyor bana Anıl nereden buldu bilmiyorum ama güzel konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?