Galaxy note

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alyz

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy note
yakın zamanda bu Telefondan almak istiyorum kullanan biri varsa şunları sormak istiyorum
1.kesintisiz internete kaç saat dayanıyor
2.sesi nasıl
3.donma takılma vb. Seyler oluyormu
4.batarya kaç saate doluyor
5.beton zemine düştüğünde ekranda kırılma benzeri Bişey oluyormu
6.Java Uygulamaları çalıştırıyormu
7.ve tavsiye edermisiniz
not: büyük ekranların hayranıyım :D

mega2

mega2

Üye
Ben 4gün önce Galaxy note 2 satın aldım. İlk andriod deneyimim. Gercekten harika bir cihaz. 3100 batarya çok etkili. Gun ıcersınde kullanıyorum 12 saate yakın gidiyor diyebılırım. Oyun,internet,müzik,sms vb.
Oyun oynamak çok keyifli markette iyi ve ücretsiz oyunlar bulmak mümkün. ama oyun satın almaya bıle değer yani.
5. soru hakkııdna bir fikrim yok. allah düşürmesin diyelim.
Ben tavsiye ederim. ama bu yorumum galaxy note 2 içindi. galaxy notenunda aşırı bir farkı olacagını sanmıyorum ondanda memnun kalıcagına emınım.

alyz

Üye
    Konu Sahibi
Ben 4gün önce Galaxy note 2 satın aldım. İlk andriod deneyimim. Gercekten harika bir cihaz. 3100 batarya çok etkili. Gun ıcersınde kullanıyorum 12 saate yakın gidiyor diyebılırım. Oyun,internet,müzik,sms vb.
Oyun oynamak çok keyifli markette iyi ve ücretsiz oyunlar bulmak mümkün. ama oyun satın almaya bıle değer yani.
5. soru hakkııdna bir fikrim yok. allah düşürmesin diyelim.
Ben tavsiye ederim. ama bu yorumum galaxy note 2 içindi. galaxy notenunda aşırı bir farkı olacagını sanmıyorum ondanda memnun kalıcagına emınım.

farzet üsteki sorular note 2 için onlarıda cevapla ve bir sorumdaha var 2 nın fiyatı nedir ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
1500 - 2000 lira arası.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Biri Note2 mi dediiii :ehe kokusunu alarak geldim hacııı :D

Note'nin özelliklerini bilmiyorum kullanmadım, ama Note2 muhteşem yaa kullanmadım ama izlediğim videolar yetti bana :D Note2 tavsiye ederim fiyatta 1500'ü geçmesin diyorsanız ya sıkı bi araştırın yada 1 veya 2 ay bekleyin bence çünkü Note2 o parayı hakediyo fazlasıyla hemde :) Note2 <3 candır :)

furkey

Üye
Note 1 ile note 2 arasında performans farkı var sadece note 1 de emijim seni tatmin edecektir...

alyz

Üye
    Konu Sahibi
Note 1 ile note 2 arasında performans farkı var sadece note 1 de emijim seni tatmin edecektir...

emijim nedir

- - - Eklendi - - -

Biri Note2 mi dediiii :ehe kokusunu alarak geldim hacııı :D

Note'nin özelliklerini bilmiyorum kullanmadım, ama Note2 muhteşem yaa kullanmadım ama izlediğim videolar yetti bana :D Note2 tavsiye ederim fiyatta 1500'ü geçmesin diyorsanız ya sıkı bi araştırın yada 1 veya 2 ay bekleyin bence çünkü Note2 o parayı hakediyo fazlasıyla hemde :) Note2 <3 candır :)

kaptan 3 ay sonra 1500 e düşermi dersin :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Eminim demek istedi galiba.

mega2

mega2

Üye
3 ay sonraki olacağı düşeceği maksimum fiyatı 1600-1699tl olur bence. Galaxy notee 2 yurt dışından getitrebılırsın imkanın varsa eğer yoksa note de alabılırsın seni fazlasıyla idare eder. Güncelleme durumunu bilmiyorum.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
Ben 4.3 İnc lik bi cihaz kullaniyorum ilk başlar da çok büyük geliyordu şimdi alıştım normal telefonlar küçük gelmeye basladi :-) note almaya niyetim var sırf internet ve oyun deneyimi için şuan kullandigim cihazın şarj i 2 gün gidiyor oyun ve internet kullandığm zaman 1 gün acaba note nin şarji ne kadar gidiyor

- - - Eklendi - - -

Ben 4.3 İnc lik bi cihaz kullaniyorum ilk başlar da çok büyük geliyordu şimdi alıştım normal telefonlar küçük gelmeye basladi :-) note almaya niyetim var sırf internet ve oyun deneyimi için şuan kullandigim cihazın şarj i 2 gün gidiyor oyun ve internet kullandığm zaman 1 gün acaba note nin şarji ne kadar gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt